İş İngilizcesi Öğrenmek İçin Tavsiyeler


İş İngilizcesi Öğrenmek İçin Tavsiyeler
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İş İngilizcesi olarak iyi bir seviyede olmak iş hayatında insanı rakiplerinin önüne geçirerek kariyer basamaklarını hızla tırmandırır. İş İngilizcesi öğrenmek ve hayallerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız en kısa sürede en doğru eğitimi veren bir eğitim yöntemini seçmelisiniz. İş dünyasında İngilizce konuşmak öncelikle çok önemlidir. Tüm önemli pozisyon alımlarında akıcı bir İngilizce yani “fluently” İngilizce istenir. Bu demek oluyor ki iş yaşamında İngilizce konuşma, dinleme, okuma ve yazmada akıcılık gerekli.

İngilizce iş ilanlarının yoğunluğu o denli fazla ki, kariyer net’te sadece bir günde “İngilizce bilen” etiketi ile 3000’e yakın ilan veriliyor, bu ilanların da önemli bir kısmı üst düzey ve maaşı yüksek pozisyonlar!

İş İngilizcesi Öğrenmek İçin Tavsiyeler

Akıcı iş İngilizcesi

Akıcı bir iş İngilizcesine nasıl sahip olacağınızı düşünüyorsanız sizlere hem garantili, hem eğlenceli hem de istikrarlı bir İngilizce eğitimi öneriyoruz. Online İngilizce… İş dünyasında hatasız bir telaffuzunuz olsun istiyorsanız, İngilizce eğitimini ana dili İngilizce olan bir eğitmenden almalısınız. Çalışmaktan İngilizce öğrenmeye vaktinizin olmadığını da söyleyebilirsiniz. Hepsinin kolayı var. Online eğitimleri ev ortamında kendi belirlediğiniz zaman diliminde, ana dili İngilizce olan öğretmenlerden alacaksınız. Günde 10-20 veya 30’ar dakikalık canlı derslerle internet ortamında en keyifli ve en verimli İngilizce eğitimine katılacaksınız.

Online İş İngilizcesi

İngilizce biliyorum demek için konuşmak gerektiğini daha önce de defalarca vurguladık. Özgeçmişinizde İngilizce bildiğinizi yazdıysanız, iş görüşmesinde ilk olarak nasıl İngilizce konuştuğunuz, duyduğunuzu anlayıp anlamadığınız ve İngilizce seviyeniz test edilecektir. En kısa sürede İngilizce konuşturan online dil eğitimleri, tamamen konuşmaya odaklı ve kesinlikle bir müddet sonra İngilizce konuşturan bir eğitimdir. Gerisi kelime ezberlemenize kalır. Onu da online eğitimle yapacaksınız. Görsel olarak hem göze hem de kulağa hitap eden kelime oyunları, testler, konuşma pratikleri, okuma parçaları ve diğer aktiviteler, her gün size yeni kelimeler öğretecek.

İş İngilizcesi resmidir

Herhangi sıradan bir kursa giderek iş İngilizcesi öğrenmek çok zordur. Resmi bir dili olan iş İngilizcesinde hitaplar, yazışmalarda kullanılan kelime ve cümle kalıpları günlük konuşmada kullanılanlara göre son derece resmidir.

Mesela adını bilmediğiniz, samimi olmadığınız insanlara soyadı ile hitap etmeli ya da “Dear Sir”, “Dear Madam” demelisiniz. Yazışmalarda kullandığınız kelimelere dikkat etmeli, bu hitaplar da yazmak aklınıza gelmezse “To whom it may concern”- “İlgili kişiye, ilgili makama” diye mailinize başlamalısınız.

 

Birkaç ayda iş İngilizcesi öğrenmek ve iş yaşamınızda fark yaratmak istiyorsanız online İngilizce eğitimini denemelisiniz. Bilgi alın: www.konusarakogren.com

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı