3 Ayda İngilizce Öğrenmek Mümkün mü?


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmek herkesin isteyeceği bir şey, birçok açıdan avantajı var şüphesiz. 3 ayda İngilizce öğreten, 5 ayda Fransızca öğreten kursların reklam metinlerini siz de görmüş olabilirsiniz. Peki 3 ayda İngilizce öğrenmek ne kadar mümkün ve gerçekten bazı yollarla, çok kısa süre içinde kusursuz bir İngilizceye sahip olabilir misiniz?

3 ayda İngilizce mümkün mü?

3 Ayda İngilizce Öğrenmek Mümkün mü?

İlk olarak, 3 ay sadece İngilizce için değil hemen her dil için çok ama çok kısa bir süre. Tabii ki sizin dil seviyeniz de bu anlamda önemli. Örneğin İngilizcesi çok iyiye yakın bir seviyede olan bir kişinin eksiği sadece pratikse, 3 aylık bir yurt dışı deneyimi onun için çok faydalı olabilir. Ancak başlangıç düzeyinde, gramer, dilin kültürü ya da kelime bilgisi konusunda çok uzak biri için konuşursak 3 ayda İngilizce imkansızdır.

İngilizceyi kısa sürede nasıl öğrenebilirsiniz: İşte tavsiyeler

Kısa sürede İngilizce öğrenmek isteyenlere bazı tavsiyelerde bulunalım. İngilizceyi 3 ay gibi kısa süre içinde öğrenme gibi bir garantisi olmayan ancak size İngilizce konusunda kesinlikle bir şeyler katan, İngilizce bilginizi arttıracak bazı tavsiyeler sunalım. Bu önerilerle belki 3 ayda değil ancak 6 ayda, 1 yılda eminiz ki belli bir seviyede İngilizce donanımına sahip olacaksınız.

İngilizce kelime öğreten uygulamalar

Akıllı telefonlarımız ile her gün belki de 5-6 saat geçiriyoruz. Eğer her gün, telefonunuzda yüklü bir uygulama size bir İngilizce kelime öğretse bu kötü mü olurdu? Böyle bir uygulama varsa indirelim diye içinizden geçiriyorsanız söyleyelim, evet var. iPhone ve Android İngilizce kelime öğrenme uygulaması olan Wordly ile her gün bir kelime öğrenerek İngilizce kelime bilginizi geliştirebilirsiniz. Üstelik okunuşları ve cümle içinde örnek kullanımları ile. İndirmek için tıklayın.

İngilizce konuşmanızı sağlayacak en iyi sistem

3 ayda İngilizce vaat eden programlara güvenmenizi önermemekle birlikte, günümüzün en modern ve İngilizce eğitimcileri tarafından en çok önerilen yönteminden de bahsedelim: Konuşarak öğrenme!

Artık kelime ezberleme, gramer kitabı okuyarak ezberleme dönemi kapandı. Ne kadar deneyim varsa, bir dil hayatınızın içinde ne kadar yer ediniyorsa siz de ona o kadar hakim olabilirsiniz.

www.konusarakogren.com adresine giderek, her gün 10 dakika anadili İngilizce olan eğitmenler ile konuşma paketleri ile, üç ay olmadı 6 ay, bir yıl gibi sürelerde İngilizcenizi çok rahat bir şekilde geliştirebilirsiniz…

İngilizceyi kısa bir süre içinde öğrenmek istiyor, ancak en önemli İngilizce öğrenme stratejilerini bilmiyorum diyorsanız, sizin için en önemli İngilizce öğrenme yollarını derledik. Yazımızı mutlaka okuyun!

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı