İngilizce soru sorun, soruları cevaplandırın, puan toplayın. Topladığınız puanlarla hediyeler kazanın!

4.Sınıf İngilizce 2.Dönem 2.Yazılı Soruları ve Cevapları


Türkiye’nin En İyi Online İngilizce Eğitim Sistemi Konuşarak Öğren’den Ücretsiz Konuşma Dersi Almak İçin Tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

image001

1- Flowers bloom in this season. Which season is this ?
a) summer
b) spring
c) autumn
d) winter

image002

2- It is the hottest season of the year. Which season is it?
a) summer
b) winter
c) autumn
d) spring

image003

3- Leaves of trees fall and it becomes cold. Which season is it?
a) winter
b) spring
c) autumn
d) summer

image004

4- In this season, we see snow fall. So, which season are we in?
a) fall
b) summer
c) spring
d) winter

image005

5- There is a lot of wind out there. What’s the weather like today?
a) sunny
b) windy
c) rainy
d) snowy

image006

6- What’s the weather like today?
a) snowy
b) sunny
c) cloudy
d) windy

image007

7- I hold an umbrella. So, what’s the weather like today?
a) rainy
b) snowy
c) cloudy
d) sunny

image008

8- What’s the weather like today in London?
a) snowy
b) windy
c) rainy
d) foggy

image009

9- What’s the weather like today?
a) snowy
b) rainy
c) windy
d) foggy

image010

10- What is she like?
a) She is shy.
b) She is sad.
c) She is ugly.
d) She is quiet.

image011

11- Julia Roberts is a ……………… and ……………….. woman
a) cheerful / beautiful
b) funny/ hardworking
c) bad / good
d) energetic /quiet

image012

12- Albert Einstein is a …………… man.
a) quiet
b) polite
c) funny
d) clever

image013

13- The guy in the picture looks ……………..
a) funny
b) energetic
c) polite
d) hardworking

image014

14- What is he like?
a) friendly
b) cheerful
c) polite
d) shy

image015

15- What does she look like ?
a) She has a fair and blonde hair.
b) She is very shy.
c) She has no teeth.
d) She is an ugly witch.

image016

16- Walter White is a ……………………….man and he has a ……………….
a) hairy / hat
b) old / tie
c) bald / beard
d) poor / car

image017

17- She has ………………hair
a) curly
b) wavy
c) straight
d) curvy

image018

18- Jeniffer Lopez has …………………..hair.
a) dark and bad
b) normal and blond
c) short and curly
d) long and wavy

image019

19-
a) He has long mustard.
b) He has long hair.
c) He has a long mustache.
d) He has long beard.

image020

Resimlerden ipucu alarak cümleleri tamamlayın.

20- I wear ………………. in winter.
a) jeans
b) shirt
c) sunglasses
d) scarf

image021

21- Men don’t wear a …………………….
a) trousers
b) dress
c) jacket
d) skirt

image022

22- It is very cold. Don’t forget put on your …………….. .
a) skirt
b) t shirt
c) socks
d) coat

image023

23- Today is a sunny day. You should get your ……………. with you. umbrella – hat – short – coat
a) umbrella
b) hat
c) short
d) coat

image024

24- I walk on the beach with my …………………… .
a) shoes
b) boots
c) cap
d) slippers

image025

Resimlerden ipucu alarak cümleleri tamamlayın.

25- I am really ……………….I want some ……………
a) thirsty / fruit juice
b) hungry / water
c) full / coffee
d) thirsty / tea

image026

26- When I am at Mc Donald’s, I usually eat a …………………………. cheese – tea – pasta – hamburger
a) cheese
b) tea
c) hamburger
d) pasta

image027

27- I eat one ………………. a day.
a) water
b) bread
c) cupcake
d) hot dog

image028

28- I like eating ………………
a) chicken
b) cheese
c) olive
d) honey

image029

29- I always drink ……………. in mornings.
a) lemonade
b) coffee
c) tea
d) orange juice

image030

30- What is the weather like today?
a) rainy
b) snowy
c) cloudy
d) sunny

Cevap Anahtarı
1) b 16) c
2) a 17) a
3) c 18) d
4) d 19) c
5) b 20) d
6) b 21) d
7) a 22) d
8) d 23) b
9) a 24) d
10) a 25) a
11) a 26) c
12) d 27) b
13) b 28) b
14) c 29) c
15) a 30) c

Konuşarak Öğren uygulaması ile İngilizcenizi geliştirin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.