İngilizce soru sorun, soruları cevaplandırın, puan toplayın. Topladığınız puanlarla hediyeler kazanın!

5.Sınıf İngilizce 2.Dönem 2.Yazılı Soruları ve Cevapları


Türkiye’nin En İyi Online İngilizce Eğitim Sistemi Konuşarak Öğren’den Ücretsiz Konuşma Dersi Almak İçin Tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Resimlerden ipucu alarak doğru şıkkı işaretleyin

1-)image001

a) Children’s Day

b) Cinco de Mayo

c) Diwali

d) Halloween

2-)image002

a) Halloween

b) Diwali

c) Easter

d) Christmas

3-)image003

a) Cinco de Mayo

b) Easter

c) Halloween

d) Christmas

4-)image004

a) Indepence Day

b) Christmas

c) Chinese New Year

d) Ramada

5-)image005

a) Thanksgiving
b) Chinese New Year
c) Ramadan
d) Christmas

6-) Five hundred and forty eight
a) 548
b) 575
c) 648
d) 514

7-) Nine hundred and thirty

  1. a) 957
  2. b) 913
  3. c) 903
  4. d) 930

image006

? We are in Halloween. So I ………………………

a) am carving a pumpkin.

b) am wearing a mask.

c) am eating sweets.

d) am lighting the candles.

image007

9-) Don’t forget to …………………………. before bringing the birthday cake.

a) decorate the room

b) light the candles

c) blow out the candles

d) eat the cake

 

image008

10-) The rabbit is ………

a) running

b) flying

c) swimming

d) jumping

 

image009

11-) The fish is …………….

a) running

b) flying

c) swimming

d) jumping

 

image010

12-) I’m on a farm and eating grass.

I give milk.

I am a …………….. !

  1. a) cow
  2. b) crow
  3. c) crocodile
  4. d) cat

 

image011

13-) I am flying in the sky.

You can’t see me, it’s very high.

I am a …………….. !

  1. a) ant
  2. b) bird
  3. c) elephant
  4. d) whale

 

image012

14-) We love you and will bite you with our cute mouths.

Can you ………………us?

  1. a) love
  2. b) look
  3. c) adopt
  4. d) laugh

 

image013

15-) It’s sunny outside. Let’s go ……………!

  1. a) jumping
  2. b) hiking
  3. c) cycling
  4. d) swimming

 

image014

16-) What is your favorite fitness activity, Emre?

  1. a) playing tennis
  2. b) playing basketball
  3. c) playing computer
  4. d) playing with you

 

image015

17-) A: Let’s play football.

B: I can’t play now. I must ……………….

  1. a) kill my cat
  2. b) love my cat
  3. c) sing a song for my cat
  4. d) feed my cat

 

image016

18-) We are collecting money for poor. Can you ……………. some?

  1. a) lend
  2. b) steal
  3. c) donate
  4. d) borrow

 

Cevap Anahtarı

1-a      10-d

2-b      11-c

3-c       12-a

4-b       13-b

5-c        14-c

6-a        15-b

7-d        16-a

8-a        17-d

9-b        18-c      

Konuşarak Öğren uygulaması ile İngilizcenizi geliştirin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.