İngilizce soru sorun, soruları cevaplandırın, puan toplayın. Topladığınız puanlarla hediyeler kazanın!

6.Sınıf İngilizce 1.Dönem 2.Yazılı Soruları ve Cevapları


Türkiye’nin En İyi Online İngilizce Eğitim Sistemi Konuşarak Öğren’den Ücretsiz Konuşma Dersi Almak İçin Tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

image001

1-) Şule is ……………………………….………..….than Seda.

  1. a) tall
  2. b) taller
  3. c) the tallest
  4. d) more tall

 

image002

2-) New York is ……………………………….………. than Washington.

  1. a) crowded
  2. b) the most crowded
  3. c) more crowded
  4. d) crowdeder

 

 

image003

3-) A blue whale is ……………………. animal on planet.

  1. a) the largest
  2. b) larger
  3. c) large
  4. d) bigger

 

image004

4-) The man is walking on a …………………….day.

  1. a) foggy
  2. b) sunny
  3. c) rainy
  4. d) stormy

 

image005

5-) How is the weather today?

Today is very bright and …………………… . Let’s have a picnic then.

  1. a) snowy
  2. b) rainy
  3. c)windy
  4. d)sunny

 

image006

6-) Student A : What is the weather like in the morning?

Student B : It’s ……………………..

  1. a) partly cloudy
  2. b) snowy
  3. c) foggy
  4. d) freezing

 

 

7-) Student A : What is the temperature?

Student B : It’s …………………………

  1. a) sunny
  2. b) hot and hell
  3. c) cool and freezing
  4. d) 12 degrees Celcius.

 

 

image007

? Larry : How is the weather there?

Adam : It’s ……………………… and …………………

  1. a) sunny / beautiful
  2. b) rainy / hot
  3. c) snowy / freezing
  4. d) cold / windy

 

 

image008

9-) My sister doesn’t like watching horror movies. Because she is ………………. to sleep alone whenever she watches.

  1. a) happy
  2. b) brave
  3. c) moody
  4. d) scared

 

 

image009

10-) Resmi anlatan en uygun-genel ifadeyi seçin.

  1. a) It is important to feel happy and strong.
  2. b) You should be sad when it rains.
  3. c) The weather affects emotions.
  4. d) I feel cheerfull when the weather is fine.

 

 

 

image010

11-)

A:How do you feel in rainy weather?

B:I feel ……………….

a)anxious

  1. b) frightened
  2. c) sad
  3. d) happy

 

 

 

image011

12-) A: How does Anna feel in stormy weather?

B: She feels …………………………..

  1. a) anxious
  2. b) upset
  3. c) sleepy
  4. d) happy

 

image012

13-) The view from here is amazing!

  1. a) roller coaster
  2. b) bumper cars
  3. c) big wheel
  4. d) wave swinger

image013

14-) Wham! Bam! Bang your car into your friend’s car.

  1. a) bumper cars
  2. b) carrousel
  3. c) wave swinger
  4. d) ghost train

image014

15-) Easy boy you are going fast. Whoa!

  1. a) wave swinger
  2. b) ghost train
  3. c) big wheel
  4. d) carrousel

 

 

image015

16-) Look at that sign over there! It says, …………………….

  1. a) don’t eat or drink anything.
  2. b) it’s dangerous.
  3. c) Pay here.
  4. d) Fasten your seat belts.

 

 

 

 

image016

17-) Look at that sign! It says,………..

  1. a) Pets not allowed.
  2. b) it’s dangerous.
  3. c) Insert your token here.
  4. d) No smoking.

 

 

image017

18-) Look at that sign! It says,………..

  1. a) Insert your token here.
  2. b) No smoking.
  3. c) Pets not allowed.
  4. d) Don’t walk on the grass.

 

 

Cevap Anahtarı

1-b       10-c

2-c       11-c

3-a       12-a      

4-c       13-c

5-d       14-a

6-c       15-d

7-d       16-a    

8-c         17-b

9-d         18-a

Konuşarak Öğren uygulaması ile İngilizcenizi geliştirin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

X

Online Canlı Ders

Çağrı Hoca ile İngilizce cümle kurma canlı dersi İçin son 3 dakika 45 saniye.