İngilizce soru sorun, soruları cevaplandırın, puan toplayın. Topladığınız puanlarla hediyeler kazanın!

7.Sınıf İngilizce 1.Dönem 1.Yazılı Soruları ve Cevapları


Türkiye’nin En İyi Online İngilizce Eğitim Sistemi Konuşarak Öğren’den Ücretsiz Konuşma Dersi Almak İçin Tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

image001

1-) Choose the right option according to the picture.

a) Susan is a rude and ugly woman.

b) Everyone hates Susan. Because she is a bully.

c) Susan is an attractive young woman, with long blonde hair.

d) Susan is a hot brunette woman.

image002

2-) Choose the right option according to the picture.

a) Michael is an honest man. He never tell lies.

b) Michael is a handsome fellow.

c) Michael is a secret agent. Don’t think that he is too old for this job.

d) Michael is an old man with glasses. He’s got a big nose.

3-) Which one is physical appearance?

a) honest

b) friendly

c) tall

d) hard-working

4-) Which one belongs to personality?

a) athletic

b) young

c) fat

d) funny

5-) Emma only thinks herself.She is _______________.

a) shy

b) stubborn 

c) athletic

d) selfish

image003

6-) Choose the right option according to the picture.

a) Women are more talkative than men.

b) Women are more interesting than men.

c) Women are more intelligent than men.

d) Women are more selfish than men.

image004

7-) Choose the right option according to the picture.

a) Men are taller than women.

b) Men are smarter than women.

c) Men are just men. Don’t bother them.

d) Men are stronger than women.

image005

He was born in 1881. He saved Turkey from enemy forces. He founded Turkey Republic. Later he became the president of Turkey. He was charismatic and genius politician. Ataturk died on 10 November 1938 in Dolmabahce Palace.

? Who is this leader?

a) Abraham Lincoln

b) Martin Luther King

c) M. Kemal Ataturk

d) İsmet İnönü

9-) What did he found?

a) He founded a new army.

b) He founded the USA.

c) He founded Turkey Republic.

d) He founded many soldiers.

10-) When did he die?

a) He lives forever in our hearts.

b) He didn’t yet, he is still alive.

c) He died in 1938.

d) He died in 1881.

image006

He was a physicist. He was born on 14th of March, 1879 in Germany and died on 18th April, 1955 in the U.S. He was brilliant. He worked on the general theory of relativity.

11-) Who is this scientist?

a) Isaac Newton

b) Albert Einstein

c) Charles Darwin

d) Stephen Hawking

12-) What did he work on?

a) He worked on inventing a car.

b) He worked on nothing.

c) He worked on the general theory of relativity.

d) He worked on the theory of evolution.

image007

He was born on February 24, 1955. He and his friend, Steve Wozniak created together  the Apple I and Apple II computers. 

He is listed as the inventor or co-inventor on 342 United States patents. He played a key role in the creation of the Apple II, Macintosh, iMac, MacBook, iPod, iTunes, iPhone, and iPad. He died on Oct. 5, 2011, of complications from pancreatic cancer.

13-) Who is this inventor?

a) Steve Jobs

b) Nikola Tesla

c) Henry Ford

d) Graham Bell

14-) What did he invent?

a) iPhone

b) Samsung

c) Nokia

d) LG

image008

15-) What is your favourite sport?

a) surfing

b) swimming

c) sailing

d) diving

16-) Read the sport event description and write the name of the sport.

The player is bouncing the ball while he is running with it. The other players are trying to block her. He is free and she threw the ball! Oh, He missed the shot! It is a rebound!

a) football

b) volleyball

c) basketball

d) rugby

17-) A:How often do you play basketball?

B: I play basketball all the time.

A: So, you play …………………….

a) sometimes

b) always

c) once a week

d) never

image009

18-) Which sport is the person doing?

a) swimming

b) bungee jumping

c) karate

d) riding a horse

Cevap anahtarı

  1. C
  2. D
  3. C
  4. D
  5. A
  6. A
  7. D
  8. C
  9. C
  10. C
  11. B
  12. C
  13. A
  14. A
  15. A
  16. C
  17. B
  18. B
Konuşarak Öğren uygulaması ile İngilizcenizi geliştirin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

X

Online Canlı Ders

Çağrı Hoca ile İngilizce cümle kurma canlı dersi İçin son 3 dakika 45 saniye.