7.Sınıf İngilizce 1.Dönem 2.Yazılı Soruları ve Cevapları

Türkiye’nin En İyi Online İngilizce Eğitim Sistemi Konuşarak Öğren’den Ücretsiz Konuşma Dersi Almak İçin Tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

7. sınıf 1. Dönem 2. Yazılı

1-) Which one is the indoor sport?

a) jogging

b) table tennis

c) football

d) rugby

image001

2-) What equipment do you need to do this sport?

a) crown

b) gloves

c) boxer

d) jersey

3-) Do you watch football matches? Why?

a) I don’t understand. Can you ask once more?

b) Sandra templeton! I love you and I will marry you.

c) Yes, I do. Because I love playing it too.

d) It is none of your goddamn business.

4-) A player rolls or throws a bowling ball towards a target. The target is usually to knock over pins at the end of a lane. What game is this?

a) wrestling

b) golf

c) bowling

d) aikido

image002

5-) Whose fur or skin is it?

a) elephant

b) bear

c) cow

d) zebra

6-) Which animal below is black?

a) panther

b) giraffe

c) crocodile

d) camel

7-) Which one is domesticated animal?

a) eagle

b) dolphin

c) dog

d) tiger

image003

😎 What is the documentary about?

a) It is about penguins.

b) It is about dinosaurs.

c) It is about lizards.

d) It is about scorpions.

  image004

9-) A camel lives in the ………………………

A) jungle

B) desert

C) forest

D) zoo

image005

10-) A: I saw an elephant in the zoo.

B: Really! What did it look like?

A: ………..

a) It was very small.

b) It was slim.

c) It was funny.

d) It was huge.

image006

11-) How can we protect the wildlife?

a) We should wear fur.

b) We should use chemicals.

c) We should cut down trees.

d) We should recycle, reduce and reuse.

image007

12-) Which TV programmes do you like?

a) I like music shows.

b) I like comedy programmes.

c) I like action movies.

d) I like documentaries.

13-) How often do you watch series?

a) Twice a week.

b) I don’t know.

c) I want to kiss you.

d) I will kill you.

image008

14-) What kind of TV-Show is this?

a) Film

b) Sit-com

c) Discussion

d) Sports

image009

15-) What kind of TV-Show is this?

a) Discussion

b) Sports

c) Documentary

d) Music

image010

16-) What does a couch potato mean?

a) A person who spends too much time watching TV.

b) A person who sleeps too much.

c) A person who eats too many potatoes.

d) A person who likes to sit on a couch.

image011

17-) What does a volume button do?

a) It turns TV on and off.

b) It changes TV or receiver volume.

c) It makes it silent.

d) It changes channels.

image012

18-) It is a famous Turkish Tv-show. Polat and Memati are the leading actors of this show. It is about the secret government and the mafia .

a) Arka Sokaklar

b) Kuzey Güney

c) İçeride

d) Kurtlar Vadisi

Cevap Anahtarı

  1. B
  2. B
  3. C
  4. C
  5. D
  6. A
  7. C
  8. A
  9. B
  10. D
  11. D
  12. C
  13. A
  14. C
  15. D
  16. A
  17. B
  18. D
7.Sınıf İngilizce 1.Dönem 2.Yazılı Soruları ve Cevapları son güncelleyen: Şubat 6th, 2020Konuşarak Öğren

Konuşarak Öğren uygulaması ile İngilizcenizi geliştirin.