İngilizce soru sorun, soruları cevaplandırın, puan toplayın. Topladığınız puanlarla hediyeler kazanın!

7.Sınıf İngilizce 2.Dönem 1.Yazılı Soruları ve Cevapları


Türkiye’nin En İyi Online İngilizce Eğitim Sistemi Konuşarak Öğren’den Ücretsiz Konuşma Dersi Almak İçin Tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

image001

1-) Choose the right option according to the picture.

a) New Year Party

b) Sleepover Party

c) Engagement Party

d) Halloween Party

image002

2-) Choose the right option according to the picture.

a) Birthday Party

b) Wedding Party

c) Halloween Party

d) New Year Party

3-) You need …………………………………………………………………………….. for birthday party.

a) balloon, cake and candles

b) pumpkins and candies

c) pyjamas and pillows

d) costume and mask

4-) You need …………………………………………………………………………….. for new year party.

a) balloon, cake and candles

b) pumpkins and candies

c) pyjamas and pillows

d) gifts, turkey and pine tree

5-) What kind of costumes do the guests wear at a fancy dress party?

a) balloon, cake and candles

b) costume and mask

c) pumpkins and candies

d) pyjamas and pillows

image003

6-) Choose the right option according to the picture.

Man: ………………………..

Woman: Okey. Let’s dance.

a) Will you marry me?

b) Will you come with me?

c) Shall we dance?

d) Shall we go?

image004

7-) Don’t forget ………………….for your wife.

a) to kiss

b) to buy a gift

c) to sell yourselves

d) to give a punch

8 – ) Which one brings bad luck?

a)image005      b) image006

c)image007   d) image008

9-) If you find a four leaved clover, it brings you ………………………..

a) good luck

b) bad luck

c) a brand new car

d) a beautiful baby

image009

10-) If you walk under a ladder, it brings you ………………….

a) good fortune

b) a good wife

c) bad luck

d) a bad friend

11-) It is a kind of biscuit. It is made from flour, sugar, vanilla and sesame seed oil with a “fortune” wrapped inside.  What is this?

a) chocoloate cookie

b) fortune cookie

c) fortune teller

d) yummy cookie

12-) Do you think our team will lose the match?

a) Wait, what! You gotta be kidding.

b) I am thinking, thinking…..

c) Shut your damn mouth!

d) I think they will win.

13-) What do palm readers do?

a) They plant palm trees.

b) They palm basketball.

c) They tell what will happen by reading your palm.

d) They love to read.

14-) What is superstition?

a) Believing only scientific and logical knowledge.

b) There are stitions. And some of them are super-stitions.

c) It is kind of a hero. Such as Superman. But this one’s name is Superstition.

d) Believing that certain events or things will bring good or bad luck.

image010

15-) Choose the right option according to the picture.

a) fire station

b) art gallery

c) city hall

d) amusement park

image011

16-) Choose the right option according to the picture.

a) department store

b) movie theatre

c) police station

d) pharmacy

image012

17-) If there is a fire, I will call the ………………….

a) doctors

b) policemen

c) firefighters

d) pilots

image013

18-) If you want to buy a book, go to a …………………….

a) library

b) school

c) bookstore

d) bakery

Cevap anahtarı

  1. B
  2. C
  3. A
  4. D
  5. B
  6. C
  7. B
  8. D
  9. A
  10. C
  11. B
  12. D
  13. C
  14. D
  15. B
  16. D
  17. C
  18. C
Konuşarak Öğren uygulaması ile İngilizcenizi geliştirin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

X

Online Canlı Ders

Çağrı Hoca ile İngilizce cümle kurma canlı dersi İçin son 3 dakika 45 saniye.