İngilizce soru sorun, soruları cevaplandırın, puan toplayın. Topladığınız puanlarla hediyeler kazanın!

8.Sınıf İngilizce 1.Dönem 1.Yazılı Soruları ve Cevapları


Türkiye’nin En İyi Online İngilizce Eğitim Sistemi Konuşarak Öğren’den Ücretsiz Konuşma Dersi Almak İçin Tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

image001

1-) What do they like doing?

a) They like going to the shopping malls.

b) They like playing computer games.

c) They like watching movies at home.

d) They like just sitting and chit-chatting.

image002

2-) What kind of movies are they going to watch?

a) thriller

b) sci-fi movie

c) comedy

d) romance

3-) Would you like to come over tomorrow?

a) Shut up! I am watching a movie right now.

b) Of course, I would like to come over tomorrow.

c) Yes, I absolutely will marry you.

d) I accept your offer your and see myself as your new buddy.

image003

4-) Where are you going to go?

a) I am going to go to a beach.

b) I am sleeping in my room.

c) He is going with his friends.

d) I’m going to visit my family.

image004

5-) My friend invited me to a tea party.  I said ‘NO’ to him.  I ……… his offer.

a) accepted

b) offered

c) refused

d) invited

6-) How is your relationship with your friend?

a) I punch him in the face.

b) We eat in our favorite cafe.

c) We get on really well.

d) He does nothing but smiling to everything I say.

7-) True friendships happen when we…………………………

a) fight a lot

b) have something in common

c) kiss all the time

d) play computer games

image005

8 – )

a) hiking

b) bossaball

c) zorbing

d) mountain biking

image006

9-)

a) zorbing

b) mountain biking

c) snowshoeing

d) snow tubing

image007

10-)  How do you stop a bicycle?

a) using brake

b) using gear chain

c) using pedal tire

d) using frame

11-) Where do you put your feet on a bicycle?

a) mudguard

b) seat

c) handlebar

d) frame

12-) A: How often do you play computer games?

B: I play computer computer games all the time.

C: So, you mean you play …………………

a) always

b) usually

c) often

d) never

image008

13-) What kind of music do you like listening to?

a) heavy metal

b) classical

c) hip hop

d) jazz

image009

14-) What kind of music is he playing?

a) hip hop

b) rock

c) pop

d) jazz

image010

15-) How do you make chicken?

a) bake

b) boil

c) roast

d) grill

image011

16-) What kind of technic is it used?

a) steam

b) roast

c) grill

d) fry

image012

17-) What did my mom do to potatoes?

a) She sliced them.

b) She peeled them.

c) She cut them.

d) She spreaded them.

image013

18-) I love …………………butter on bread.

a) peeling 

b) licking

c) spreading

d) chopping

Cevap Anahtarı

  1. A
  2. D
  3. B
  4. A
  5. C
  6. C
  7. B
  8. C
  9. D
  10. A
  11. B
  12. A
  13. B
  14. D
  15. D
  16. D
  17. B
  18. C
Konuşarak Öğren uygulaması ile İngilizcenizi geliştirin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.