Acıbadem Hastanesi İngilizce Mülakat Soruları ve Cevapları


acıbadem ingilizce sınavı ve mülakatı
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Acıbadem iş görüşmesine hazırlananlar işe alınma sürecinin nasıl gerçekleştiği ve mülakat sırasında karşılarına gelebilecek olan İngilizce soruları merak ettiklerini düşünüyoruz. Bu yazıda sizlerle öncelikli olarak Acıbadem’de işe girebilmek için ihtiyaç duyduğunuz İngilizce seviyesi hakkında kısa bilgi verip, küçük bir teste katılmanızı isteyeceğiz, sonrasında da genel işe alınma süreci hakkında bilgi vereceğiz. Detaylara geçmeden önce bir uyarıda bulunalım. Buraya tıklayarak kayıt olursanız ücretsiz olarak birebir derse katılıp, İngilizce konuşma performansınızı test edebilirsiniz.

Acıbadem’de işe girebilmek için İngilizce konusunda kendinizi geliştirmenizi tavsiye ediyoruz. İlk mülakatlardan geçtikten sonra İngilizce konusunda kötü bir performans göstermeniz işi alma şansınızı büyük ölçüde etkileme riskine sahip.

Türkiye’nin önde gelen özel hastanelerinden Acıbadem Hastanesi, 3.500 doktoru, 4.000 hemşiresi ve 22.000 çalışanıyla kaliteli bir sağlık hizmeti vermeye devam ediyor.

Gerek tecrübeli kadrosuyla, gerek yaptıkları sağlık yatırımlarıyla sağlık sektöründe ilerlemek isteyen bireylerin de ilk hedeflerinden biri haline geliyor.

Sunduğu sağlık hizmetiyle hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini sağlamayı, ekibi ve altyapısıyla, Türkiye’ye model oluşturmayı, dünyada referans gösterilen akademik sağlık kurumlarından biri olmayı hedefleyen Acıbadem Hastanesi, işe alımlarında da aynı titizlikle davranıyor diyebiliriz.

İlk olarak iş başvuran adayları telefon mülakatına sokan hastane, daha sonrasında ilk aşamayı geçen adaylarla bir grup mülakatı düzenliyor.

Ardından ise, İngilizce yazılı ve sözlü sınavlarla adayların dil becerilerini sınıyor. İnsan Kaynakları’ndan başlayan mülakatlar, departmanlardaki tüm yöneticilerle görüştükten sonra tamamlanıyor ve işe alımın gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine karar veriliyor.

Oldukça uzun bir sürece sahip olan Acıbadem Hastanesi’nde çalışmak da, kabul edilen bireyler için bir ayrıcalık haline geliyor.

Mülakatlarınızdan önce, mutlaka aşağıdaki adımlara iyi çalışmanızı tavsiye ederiz;

Grup mülakatlarına iyi hazırlanın

Grup mülakatları, yaklaşık on kişiyle beraber girdiğiniz toplu mülakatlardır ve İnsan Kaynakları departmanındaki bireyler tarafından gerçekleştirilir. İşe alım mülakatlarının ilk ya da ikinci adımı olan bu mülakatta, karşı taraf sizi tanımaya çalışacaktır ve bunu odadaki diğer kişilerle karşılaştırarak yapacaktır.

Bu sebeple, kendinizi çok iyi ifade etmeniz gerekmektedir. Bunun için yapmanız gereken ilk şey, genel cevaplardan kaçınmak olacaktır. “Ben çok sorumluluk sahibiyim” demek yerine gerçekten sorumluluk sahibi olduğunuzu anlatan eski deneyimlerinizden bahsedin.

Eski deneyimlere referans vermek, her zaman karşı tarafın gözünde güvenilir bir imaj çizmenizi sağlayacaktır. Kendinize güvenin ve odadakilerin arasından sıyrılmaya odaklanın.

İngilizce konuşma becerilerinize odaklanın

Hem İngilizce sözlü hem de yazılı mülakata sahip olan Acıbadem Hastanesi için, vizyonu gereği İngilizce dil becerileri oldukça önemli. Bu sebeple, bu dile iyice hakim olmalısınız. Sözlü mülakat, karşı tarafla birebir iletişime sahip olduğu için oldukça önemlidir ve telaffuzunuzdan, hitabetinize kadar sizin hakkınızda birçok ipucu verir.

Bizim tavsiyemiz, profesyonel bir destek almanız olacaktır.

Konuşarak Öğren gibi, ana dili İngilizce olan hocalardan dersler alarak birebir pratik yapabilirsiniz ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Mülakatınız öncesi, günde en az 1 saat bu tip mülakatlara hazırlanmak hem İngilizcenizi geliştirecektir hem de hakimiyetiniz artacağı için size daha özgüvenli hissettirecektir.

Başvurduğunuz departman hakkında yeterli bilgiye sahip olduğunuzdan emin olun

Sizden tam olarak ne beklendiğini anlarsanız, siz de mülakat cevaplarınızı bunlara göre şekillendirebilirsiniz. Yeterince pratik yaparak genel cevaplar vermek yerine daha sağlam, olaylara dayalı ve ikna edici cevaplarla karşınızdakini ikna edebilirsiniz.

Hemen hemen her şirkette aynı departmanlar olsa da, her departmanın farklı bir kimliği ve bunun akabinde de, farklı beklentileri vardır. Bunları iyice öğrendiğinizden emin olmalısınız. Bu hem sizin için hem de şirket için beraber ilerlediğiniz takdirde oldukça yararlı olacaktır.

Şirketin değerlerini, misyonunu ve vizyonunu çok iyi benimseyin

Şirket hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak ve vizyon, misyon ve değerlerine göz atmak için, bu linki ziyaret edebilirsiniz.

Unutmayın, her şirket bu değerler üzerinden işe alım yapar ve ona göre ekibine kimleri dahil edeceğine karar verir.

Daha önceki adaylarla ya da eski çalışanlarla konuşarak bilgi edinin

Şirket hakkında en fazla tecrübeye, şüphesiz ki, eski çalışanları sahiptir. Linkedin gibi sosyal mecralar üzerinden onlara ulaşabilirsiniz. Bu sayede hem işe alım süreçleriyle ilgili hem de çalışma koşullarıyla alakalı detaylı bilgi alabilirsiniz.

Şunu unutmayın ki, Acıbadem Hastanesi çalışanları hem samimi bir karaktere sahiplerdir hem de çok uygun bir çalışma ortamına sahip bir kurumda çalışmaktadırlar.

Tıp terimlerine hakim olmanız ve kendinizi test etmeniz için size 10 adet soru hazırladık, hadi başlayalım;

İyi bir İngilizce CV hazırlamak için ve nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğrenmek için, yazımızı okuyabilirsiniz.

Konuşarak Öğren ile Acıbadem Hastanesi İngilizce İş Mülakatına Hazırlanın!

İngilizce iş mülakatına uzman eğitmenlerle hazırlanmak ister misiniz? Binlerce öğrencimiz gibi siz de Konuşarak Öğren ile İngilizce iş mülakatında başarınızı garanti altına alabilirsiniz.

  1. Eğitim Programı: İş mülakatına özel olarak hazırlanmış ders programı sizi bekliyor. Seviyenize uygun olarak bu eğitim programıyla günlük derslerinize katılırsınız. Mülakat içerisinde ihtiyaç duyacağınız profesyonel kelime, cümle kalıpları ve dil bilgisi kurallarını öğrenirsiniz.
  2. Size Özel Uzman Eğitmen: Eğitmen aramakla zaman kaybetmeyin. Amerika ofisimizde kadrolu olarak bulunan iş mülakatı alanında uzman, seviyenize ve ilgi alanlarınıza özel eğitmenlerle çalışın. Konuşarak Öğren’de eğitmeniniz belirlenir ve sabit eğitmenle derslere katılırsınız. Ders saatiniz geldiğinde eğitmeniniz sizi arar.
  3. Her An Yanınızdayız: Türkiye ofisimizde mentörlerimiz ile her an yanınızdayız. Eğitimlere başladığınızda size özel bir mentör atanır. Mentörünüz sizinle düzenli olarak iletişim halindedir.
    Düzenli olarak gelişim raporlarınızı sizinle paylaşır. Derslerinizi hatırlatır ve motivasyonunuz düştüğü anda size destek olur.

Aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz kayıt olabilir, eğitim danışmanlarımızdan mülakatlara hazırlık paketi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mülakat Programı Linki: https://www.konusarakogren.com/mulakat-

İlginizi çeken başka şirketlerin mülakatlarına diğer yazılarımızdan ulaşabilirsiniz;

Vodafone mülakatları için; https://www.konusarakogren.com/blog/vodafone-ingilizce-sinavi-ve-mulakatina-gireceklere-tavsiyeler/

Türk Telekom mülakatları için; https://www.konusarakogren.com/blog/turk-telekom-ingilizce-sinavi-mulakatina-gireceklere-tavsiyeler/

Türk Hava Yolları mülakatları için; https://www.konusarakogren.com/blog/thy-ingilizce-sinavina-gireceklere-tavsiyeler/

Akbank mülakatları için; https://www.konusarakogren.com/blog/akbank-ingilizce-sinavi-ve-mulakati/

Pegasus mülakatı için; https://www.konusarakogren.com/blog/pegasus-ingilizce-mulakati/

Tüm mülakatlarınızda başarılar dileriz, umarız istediğiniz işe kabul edilirsiniz!

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı