Akıcı İngilizce Konuşma Teknikleri


İngilizcede En Sık Kullanılan Soru Kelimeleri
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Akıcı bir şekilde İngilizce konuşmak her İngilizce eğitimi alanın isteğidir. Hele ki çevresinde takılmadan sular seller gibi konuşanları görünce bir başka hayranlık duyar ve “acaba ben de bu şekilde rahat konuşabilecek miyim” diye kendi kendine sorular sorarlar. Bir kısmı ise ilk konuşma pratiği yapmaya başlandığında ümidini kaybedip hiçbir zaman akıcı İngilizce konuşamayacağını düşünür.

Oysa akıcı İngilizce öyle hemen kısa sürede olan bir şey değildir. Sizlere akıcı İngilizce konuşma teknikleri nelerdir onlar hakkında bilgi vermek istiyoruz. Bu teknikleri uygulayın ve sonucu görün..

Ders kitapları veya testlerle İngilizce öğrenilmiyor

Evet, doğru okudunuz. Diğer dersler gibi ders kitaplarına gömülmek veya İngilizce testler çözmekle gramer ve yeni kelimeler öğrenebilirsiniz. Fakat konuşmaya geldi mi sadece bu şekilde çalışarak hiçbir yol kat edemezsiniz.

İngilizce konuşarak ve dinleyerek öğrenilir

Zaten sorunum konuşamamakta dediğinizi duyar gibiyiz. Ama bir şekilde basit cümlelerle de olsa konuşmaya başlamak gerekiyor. Kelime ve gramer bilginiz temel veya orta seviyede ise hemen konuşmaya başlamanız için hiçbir engel yok. Öncelikle dinleyin. Kelimelerin anlamını bildiğiniz için anlamakta zorluk çekmeyeceksiniz zaten. Sonra da dinlediğiniz cümleleri siz tekrarlayın. Basit cevapları zaten biliyorsunuzdur. Do you diye başlayan sorulara yes I do veya no I don’t şeklinde kısa cevaplar verebilirsiniz. Aynı şekilde does he.. yes he does veya no he doesn’t gibi.

Konuşturan İngilizce kursu modeli

Dinleme ve konuşma sistemi üzerine kurulu olan online İngilizce, birebir İngilizce konuşma diyalogları ile kısa sürede İngilizce konuşturan eğitim şeklidir. Ana dili İngilizce olan bir eğitmenden telaffuzun ve gramer kullanımının en doğru şekli öğrenilir.

Konuşarak İngilizce öğreten kurslar arasından en bilinen İngilizce kursu isminden de anlaşılacağı üzere Konuşarak Öğren’dir. Online İngilizce konuşma kursu Konuşarak Öğren ile İngilizce konuşma derslerine online olarak ister evden ister iş yerinden isterse bir kafeden katılım sağlayabilirsiniz.

Konuşarak Öğren hakkında detaylı bilgi ve dersler için Konuşarak Öğren mobil uygulamasını indirebilir veya 0212 286 04 86 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Konuşarak Öğren mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz:

iOS İçin Konuşarak Öğren Uygulaması | Android İçin Konuşarak Öğren Uygulaması

Konuşarak Öğren öğrencilerinden Dr. Yüksel Özkale anlatıyor:

İngilizce dinleme ve konuşma pratiği

Dinleme pratiği için alt yazısız film izleyebilir, internette birçok yayını takip ederek dinleme ve anlama yeteneğinizi geliştirebilirsiniz. Konuşmak için yakın çevrenizdekilerle pratik yapmak, yabancı bir arkadaşla chat yapmak, eğitim videoları veya dizi film izleyerek İngilizce konuşmaları tekrar etmek bunlardan birkaçıdır. Bu arada her gün bildiğiniz kelimelere yenilerini eklemeyi unutmayın. En azından dinleme ve konuşma pratiği esnasında duyduğunuz yeni kelimeleri not ederek ezberleyin.

İngilizceyi eğlenerek öğrenmeye bakın

En keyif aldığınız yöntemle İngilizce öğrenmeye bakın. Chat yapmayı seviyorsanız ona yoğunlaşın. Film izlemek sizin için keyifli ise konusunu bildiğiniz filmleri alt yazısız izleyin. Turistlerle konuşmaktan keyif alıyorsanız turistlerin bol olduğu yerlerde tatil yapın. Yanınızda her zaman bir sözlük bulundurun. Öğrendiklerinizi kendi kendinize tekrar edin ve örnekleri çoğaltın. 

Ancak sonuç olarak en etkili İngilizce konuşma pratiği, Konuşarak Öğren kalitesi ve güvencesi ile online olarak yapılır! Günde sadece 10 dakika ayırıp, Skype üzerinden ana dili İngilizce olan eğitmenler ile görüşerek, her seviye için ciddi ilerlemeler sağlayabilirsiniz!

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Ingilizce Konuşma

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı