Amerika’da İngilizce Eğitim ve Kurs Fiyatları – Konuşarak Öğren


Amerikada İngilizce Kurs Fiyatları
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmek adına bazılarımız, yurtdışı dil kurslarını yakından takip ediyor. Seçeneklerin az olduğu söylenemez, başta Malta, İngiltere olmak üzere ABD gibi birçok ülkede İngilizce öğrenmek için dil kurslarına gidebilirsiniz. Tabii ki kağıt üzerinde kolay görünen bu süreçlerin, zorlu yanları mevcut. Prosedür problemlerini bir kenara bırakırsak, birçoğumuz için en ciddi engel maddiyat. Amerikada İngilizce dil kursu almayı düşünenler için, ortalama kurs fiyatlarının ve barınma, yeme içme ve sosyal giderlerin ne ölçüde sizleri zorlayacağına dair bir analiz yaptık.

Amerika’da İngilizce Kursu

Eğitimin, eğer gerekli standartlara uygunluk söz konusuysa, yurt dışında çoğu zaman iyi bütçeler gerektirebilen bir konu. Özellikle Amerika Birleşik Devletleri’ndeki İngilizce eğitimi için, niyetiniz ciddiyse iyi bir rakam ayırmanız gerekebilir. Word and Travel ya da diğer yollar ile ABD’ye gittiğinizde, İngilizcenizi kurs olmadan doğal bir şekilde geliştirme imkanı bulursunuz, ancak kurs ile, yabancı dil eğitmenleri ile ilerlemek istiyorsanız, sizin için Amerika İngilizce kurs fiyatlarını araştırdık…

5-6 farklı yabancı dil eğitimi platformunun, ABD’nin farklı eyaletleri ve farklı dil kursu konseptlerine göre fiyatları nasıl değişiyor, bakalım…

9 Aylık Bir Kurs İçin Kayıt Ücretleri

ABD’deki dil kurslarının kayıt ücretlerine baktığımızda, en düşük rakamın 10000 dolar olduğunu görüyoruz. Şehirlere göre ve okullara göre değişkenlik gösterse de, genel olarak 10 bin doların altında kayıt ücreti bulmanın imkansıza yakın olduğunu söyleyebiliriz. Kayıt ücretleri 10 bin ile 18 bin dolar arasında değişiyor. Ancak tabii ki, tek gider bununla sınırlı da değil. Konaklama ücretleri ve diğer ücretlerle işin rengi değişiyor.

Amerika’da İngilizce Kurs İçin Konaklama Masrafları

Güncel kur ile, yıllık yaklaşık 65 bin TL’ye tekabül eden kayıt ücretleri dışında konaklama için de ciddi bir miktar ayırmanız gerektiğini söylemek gerekiyor. Bazı dil okullarında, konaklama bedeli aylık 200-300 dolar arasında değişmekte, ancak bazı kurslarda bu rakam 1300-1500 dolar arasında değişiyor, bu da aylık ödenmesi gereken bir tutar. Yani kayıt ücretinden daha fazla, konaklama için para ayırmanız gerekebilir.

Zorunlu Sağlık Sigortası ve Diğer Giderler

ABD’deki dil kurslarına adım attığınızda, zorunlu sağlık sigortası da devreye giriyor. En düşük, haftalık 25 dolar, sağlık sigortası için ödeme yapmanız gerekmekte. Tabii havaalanından transfer için 100 dolar ya da diğer ufak tefek giderleri şimdilik listenin dışına ittik. Ancak genel toplamda, Amerikada İngilizce kurs fiyatları için ciddi bir tutara ulaştığını söyleyebiliriz.

Amerika’da İngilizce Kurs Fiyatları 9 Aylık

Kabaca bir hesap yaparsak,

Kurs bedeli: 10 bin dolar

Konaklama bedeli: 10 bin dolar

Sigorta bedeli: 2000 dolar

Uçak bileti masrafları: 1500 dolar

Toplam tutar: 23.500 dolar, yani güncel kur ile 90 bin TL’ye yakın bir masraf, 9 aylık kurs için karşımıza çıkıyor.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı