Konuşarak Öğren Kullananlar Memnun mu?


Konuşarak Öğren Kullananlar Memnun mu?
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Konuşarak Öğren kullanıcı yorumları, online İngilizce kursu denilince ilk akla gelen kurs olan Konuşarak Öğren’i merak edenler tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. 37 binden fazla öğrencisine yaklaşık 300 eğitmeni ile online İngilizce eğitimi veren Konuşarak Öğren, kullanıcı yorumları ile çok sayıda araştırıldığı için, bu yazımızda Konuşarak Öğren kullanıcı yorumlarına yer verilmiştir. Peki, Konuşarak Öğren kullananlar memnun mu? Konuşarak Öğren kullananlar tarafından paylaşılan memnuniyet yorumları ve eğitimle ilgili görüşleri derledik.

Konuşarak Öğren kullananlar memnun mu yoksa memnun değiller mi sorusu Konuşarak Öğren’i ilk kez duyan İngilizce öğrenmek isteyenler tarafından merak ediliyor. Peki, Konuşarak Öğren kullananlar memnun mu? İşte, Konuşarak Öğren kullanıcıları tarafından paylaşılan Konuşarak Öğren kullanıcı yorumları!

KONUŞARAK ÖĞREN KULLANANLAR MEMNUN MU?

Konuşarak Öğren, özellikle İngilizce konuşmayı öğrenmek isteyenler için tasarlanmıştır ve kullanıcılara dil becerilerini geliştirmek için farklı aktiviteler sunmaktadır. Konuşarak Öğren kullananların Konuşarak Öğren’in İngilizce konuşma dersleri ile ilgili yaptıkları göre Konuşarak Öğren kullananlar oldukça memnundur.

Konuşarak Öğren kullanıcılarının Konuşarak Öğren dersleri ve eğitim programlarının İngilizce öğrenmelerine ne kadar katkı yaptığı hakkında bilgi sahibi olmak için Konuşarak Öğren Kullanıcı Yorumları sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İşte, Konuşarak Öğren kullananlar memnun mu sorusuna yanıt oluşturabilecek bazı Konuşarak Öğren kullanıcı yorumları:

Erol Eğrioğlu / Öğretim Üyesi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi istatistik bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaktayım. Uluslararası konferanslarda yabancı bilim insanları ile iyi iletişim kurabilmek için İngilizce öğrenmeye ihtiyaç duydum. İngilizce konusunda belli bir süre çalıştıktan sonra pratik yapma ihtiyacı kaçınılmaz bir hale gelmektedir. İngilizce kurslarındaki kalabalık sınıflarda haftada ancak bir kaç dakika konuşma şansına sahip olunabilmektedir. Kısıtlı bütçe ile ve çok para harcamadan ingilizce öğrenmenin yolları günümüzde oldukça kısıtlıdır. Ayrıca ingilizce pratik şansı birçok kurs sisteminde rahat elde edilememektedir. Kursların konuşma kulüpleri olsa da bu kulüpler çoğunlukla kurumlar tarafından ihmal edilmekte ve öğrencilerde pek ilgi göstermemektedir.

Yaşadığım kurs tecrübelerinden sonra bir arkadaşımın tavsiyesi ile Konuşarak Öğren sistemine kayıt oldum. Kayıt olmadan önce sistemi internet üzerinden araştırdım. Kursta eğitmenler ile ingilizce konuşmak ve birebir kendi hatalarım üzerine odaklı bir ders alabilmek gerçekten çok güzel. Ayrıca sistemdeki öğretmenlerde oldukça yardımcı oluyorlar. Günlük ders kayıtları dinlenebildiği gibi eğitmeninizin günlük yorumları yapacağınız çalışmalar için iyi bir rehber oluyor. Web sayfası üzerinde her gün hangi konuda konuşacağınız ve tüm ders kitaplarının olması planlı çalışmanıza imkan sağlıyor. Sistemin bana göre en güzel yönü öğrenci odaklı çalışmasıdır. Ayrıca Konuşarak Öğren’in destek ekibi de size her konuda yardımcı olabiliyor. Sistemin çok yararlı olduğunu, fazla para harcamadan ve ingilizce öğrenmenin bu sistem ile mümkün olduğunu düşünüyorum.

Daha önce hafta sonu katıldığım kurslarda tüm hafta sonumu harcıyordum ve toplam pratik yapma şansım 4-5 dakikayı geçmiyordu. Sistem sayesinde hem hafta sonlarım bana ve aileme kaldı, hem de her gün 20 dakika pratik şansım oluyor. Ayrıca eğitmenim kavrayamadığım gramer konularında da bilgilendirme yapıyorlar. Sisteme kayıt olunduğunda, öğrencinin her dersten önce hazırlık yapılması gerektiği ve eğitmeninin belirlediği eksik yönler üzerinde de ayrıntılı çalışması faydalı olacaktır.

Hayriye DEMİRAY/ İngilizce Öğretmeni

Bir yabancı dil öğretmeni olarak, Konuşarak Öğren ailesinin bir üyesi olduğum için gerçekten mutluyum. Uluslararası proje çalışmaları için internette dolaşırken tesadüfen sitenizi gördüm ve aradım. Aynı gün içinde hem merkezden hem de eğitmen tarafından arandım, ücretsiz deneme işleminden sonra kayıt yaptırdım. Kayıt yaptırdığım gün benim için uygun olan bir zaman dilimini belirleyerek Skype üzerinden paylaşımlarımız başladı.

İlk kez katıldığım bu tür bir sistemi anlamak amacında olduğum için, 10 dakikalık paketi tercih ettim, Her gün aynı saatte öğretmenlerle gerçekten de keyifli dersler işledik ve günlük yaşam üzerine sohbetlerimiz oldu. Öğretmenler aktif, her konuda bilgili ve kibar. 2 erkek, 2 bayan öğretmenle konuştum, hepsine sistem aracılığıyla teşekkür ederim. Gerçek hayatta, dil edinmeye çalışanlara yardım eden yabancılarla “Native Speakers” yapılan konuşmalar çok faydalıdır. Bu girişiminiz için sizleri kutlamak istiyorum, çok güzel ve muhakkak ki emek verilerek kurulmuş bir sistem.

Dr. Fatma ÖZSEMERCİ / Ziraat Yüksek Mühendisi

Merhaba

Konuşarak Öğren İngilizce eğitim programına meslektaşımın tavsiyesi ile başladım ve 1 yıldır devam etmekteyim. Mesleğim gereği ingilizce eğitimimden hiçbir zaman kopmadım. Ancak, konuşma eğitimimi sadece geçen yıl almıştım. Şuanda Konuşarak Öğren eğitim programı ile aldığım eğitim geçen yılkinden çok farklı ve kıyaslanamaz düzeyde. Hafta içi her gün 20 dakika konuşma eğitimi almaktayım. Kursa gitmek için, kış soğuğundan ve araç beklemekten kurtuldum. Evde rahat bir şekilde ders saatimin başlamasını dört gözle beklemekteyim. Çünkü sevgili hocalarım Sidney ve Steve , dersi ve kendilerini çok sevdirdi. Birbirimize çok alıştık.

Bu kursa başlamadan önce tereddütlerim olmasına rağmen, şu anda çok mutluyum ve İyi ki başlamışım diyorum. Ayrıca, İngilizceyi öğrenmek isteyen, arkadaşların bu programa katılmalarını önemle tavsiye ediyorum. Ders ile ilgili sormak istediğim durumlarda nazikçe cevaplarını aldığım başta temsilcim Gökhan Bey’e çok teşekkür eder, Konuşarak Öğren programının ülkemde başarılı ve kaliteli bir şekilde sürdürülmesini içtenlikle temenni ederim

Derviş İLGÜN / Aşçı

Konuşarak Öğren ailesi, sizlerle tanışmadan önce hayatın ne kadar zor olduğunu ama sizlerle tanıştıktan sonra hayatın kolaylaştığını söyleyebilirim. Hayatımı kolaylaştırdığınız için sizlere sonsuz teşekkürler. Yurt dışında yaşıyorum ama ingilizcem yeterli değildi. Ama şu anda sizler sayesinde hayatım daha kolay. Kendimi çok rahat ifade edebiliyorum. Başta Daisy hocam ve bütün ekibinize vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkürler.

Eren TÜRKER / Satış Pazarlama

Konuşarak Öğren sistemi ile aradıklarımın tam karşılığını hatta fazlasını buldum. Üniversiteyi ingilizce okuduğum için iyi bir İngilizce seviyesine sahiptim. Okuma, yazma ve dinlemede sorunum yoktu. Ama Üniversiteyi bitirip iş hayatına atılıp evlendikten sonra bu becerilerimi yavaş yavaş yitirmeye başladım. Özellikle pratik yapamadığım için konuşmamın çok gerilediğini hissediyordum. Bu da İngilizce konuşulan ortamlarda özgüven kaybına neden oluyordu. Özgüvenimi yeniden kazanmak için anadili ingilizce olan öğretmenlerin çalıştığı bir konuşma kursuna ihtiyacım vardı ama hem dershaneye gidecek zamanım hem de bu eğitime ayıracak ciddi bir bütçem yoktu. Konuşarak Öğren sistemi ile evden, istediğin saatte deneyimli hocalarla, makul bir fiyata konuşabileceğimi öğrendiğim zaman çok mutlu oldum. 5 aydır günde 30 dakika konuşuyorum. 5 ay önce hayal bile edemeyeceğim kadar gelişme kaydettim. Hatta gün içeresinde Türkçe yerine İngilizce düşünmeye başladığımı bile hissetmeye başladım. Tüm Konuşarak Öğren çalışanlarına çok teşekkür ederim.

Dr. Engin ÇAĞLIYAN / Doktor

İtiraf etmek gerekirse; Konuşarak Öğren hakkında öncelikle Skype bağlantısı başta olmak üzere, eğitmenler ve ders içeriği ile ilgili birçok aksaklığın yaşanabileceğini düşünmüştüm. Ama dersler ilerledikçe gördüm ki çok profesyonel bir yaklaşım söz konusu. Eğitmen, öğrenci takibi, site ve eğitim materyalleri açısından hiçbir eksik yok.

Başlangıçta yapılan seviye tespiti ve sonrasında yapılan yönlendirmeler bana göre yerinde ve zamanında. Eski derslere görsel ve sesli ulaşımın sağlanıyor olması, eğitmenlerin objektif olarak günlük geri bildirim yapması, quizler iyi düşünülmüş ayrıntılar ve çok faydalı. Geçen zaman içinde bu kursu gönül rahatlığıyla arkadaşlarıma önerebileceğimi ve hatta birkaçına önerdiğimi söyleyebilirim. Bu vesile ile tüm kurs personeline çalışmalarında başarılar dilerim.

Fevzi TOSUN / Radyolog

Konuşarak Öğren Sistemi’ne bir Hocamın tavsiyesiyle başladım. Sistem bizim gibi çalışanlar için çok uygun dizayn edilmiş. Şahsen benim her gün kursa gidip gelecek vaktim yok. Sistem bu külfeti ortadan kaldırıyor. Aynı zamanda son derece pozitif ve eğlenceli diyaloğa sahip olan eğitmenim motivasyonumu arttırıyor. Sistemin tümünde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Mustafa ÖZER / Diş Hekimi

Daha önce birçok kez yurt dışı ziyaret imkanı bulduğum için İngilizce konusunda iyi bir bilgiye sahibim, karşımdakini anlıyor ve konuşuyorum. Ancak sürekli İngilizce ile ilgilenmediğim ve pratik imkanım olmadığı için bildiklerimi zamanla hatırlamaz oluyordum. Neyse ki Konuşarak Öğren sayesinde günlük 20 dakikalık gerçekleştirdiğim görüşmelerle eksik bilgilerimi tamamlamaya, konuşmamı geliştirmeye ve Türkçe bildiklerimi İngilizce yorumlamaya başladım ve her gün 1 saat boyunca İngilizce ile ilgilenip yenilikleri (haber kanalları, diziler vs.) takip ediyorum. Bunu sağlayabilmem sadece 3 ayda gerçekleşti, yardımlarını esirgemeyen Eğitmenim Mr. Pascie ve Konuşarak Öğren’e teşekkürler

Özgül DERE / Hemşire

Konuşarak Öğren programına ingilizce öğrenme hevesimle başladım. Önce bu öğrenmenin kolay olmayacağını düşünüyordum çünkü daha öncede birçok kursa gittim. Fakat iş dolayısıyla vaktim olmadığı için öğrenme sürecim daha da uzun sürüyordu. Çok vakit ayıramıyordum. Konuşarak Öğren’e üye olduktan sonra ingilizcemde konuşma anlamında ciddi ilerleme fark ettim. Öncelikle kendime olan özgüvenim arttı. Toplum içinde rahatlıkla ingilizce konuşmaya başladım ve bu ilerlemeyi fark ettikten sonra ikinci programa devam etmeye karar verdim.

Ayrıca hocalarımın ve diğer çalışanların benimle ilgili olması ayrı bir güzelliktir. Hocalarım öğrenmem için ciddi çabalar sarf ediyor. Eğer vaktiniz yoksa ve gerçekten ingilizce konuşmak istiyorsanız, bu siteye üye olarak istediğiniz saatte ingilizce konuşma programı alabilirsiniz.

Tuba FİLİZ / Uluslararası Ticaret

Merhaba, yaklaşık 2 yıl önce Konuşarak Öğren sistemiyle tanıştım. Tanıştığım dönem üniversitede ingilizce lisans eğitimi alıyordum buna rağmen ingilizce seviyem beginner çıktı. Aslında başta üzüldüm ama daha sonra eğer insanda bir şeyin temeli yoksa asla ilerleyip üst seviyelere ulaşamayacağını düşündüm. Her ne kadar ingilizce biliyorum, öğrendim deseniz de ingilizce konuşabilmek için özel bir çaba sarf etmeniz gerekir. İşte bu yüzden bıkmadan, sabırla, istikrarlı bir şekilde ve en önemlisi Konuşarak Öğren ailesinin desteğiyle yoluma devam ettim. Üniversiteden mezun oldum ve şimdi intermediate seviyesini bitirmek üzereyim. Bu seviye bittiğinde kursa advance yada business programıyla devam etmek istiyorum. Çünkü ben buradaki tüm eğitmenleri ve danışmanları çok sevdim onlardan ve ingilizceden vazgeçmek istemiyorum.

Daha önce birçok ingilizce kursuna gittim ama hiç birinden memnun kalmadım aradığım samimiyeti, anlayışı, hoşgörüyü ve içtenliği burda buldum. Herkese çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.

Cevper ERSÖZ, MD / Sirnak Idil State Hospital Department of Urology

İngilizce artık günlük pratiğimizde rahatça kullanmamız gereken bir araç, bunu da en hızlı ve etkin bir şekilde geliştirmek istiyorsak devamlı pratik yapmak aslında ingilizce ana dili olan birisiyle konuşmaktır. Ben de sisteme kayıt olduğumdan itibaren düzenli bir şekilde konuşmaya başladım ve farkını kısa sürede hissettim. Aslında yıllardır bir şekilde klasik ingilizce kurslarından yardım almış fakat bir türlü etkin konuşma seviyesine gelememiştim.

Bu şekilde bana geri bildirimleri sayesinde eksik yanlarımı geliştirdim ve aynı zamanda sürekli konuşma pratiği yapmış oldum. Konuşarak öğren dil eğitim sistemi anlaşılan o ki kendini devamlı yenilemiş ve ihtiyaçlara cevap vermeyi hedeflemiş bir sistem. Sık aralıklar ile size ulaşan temsilci arkadaşlar teknik destek konusunda her zaman yanınızdalar. Emeği olan bütün çalışanlara teşekkürler.

Taner KAYMAN / Bilişim – Yönetici

Öncelikle bu girişiminiz için sizleri kutlamak istiyorum , hakikaten güzel bir çalışma olmuş ben bilişim sektöründeyim. Bu çalışmanıza benzer e-learning projeleri geliştirmeye çalışıyorum.

İnsanlar hala İstanbul trafiğinde yollarda kursa giderek harcadıkları zamanı bu sistemle daha ucuz / daha efektif kazanabileceklerinin farkında değiller. Bu ihtiyacın çok daha hızla insanlar tarafından yakın gelecekte algılanabileceğini düşünüyorum. Rakamlarınız 1000’li değil 10.000’li sayıları da yakın zamanda aşacaktır.

Yaptığınız işin doğru olduğunu anlatabilmek ve başarılarınızın devamını dilemek adına yorumumu gönderdim.

Gözde Gül BAYAR / Yönetici

Merhabalar, “Konuşarak Öğren“ programı ile 2012 aralık ayında bir arkadaşımın olumlu referansı sonrasında tanıştım. İstanbul Üniversitesi İngilizce MBA programını Haziran ayında bitirmiştim ve pratik yapıp mevcut İngilizcemi geliştirmek konusunda arayış içerisindeydim.

Mevcut iş yoğunluğunda, İstanbul trafiğini de göz önünde bulundurup sınırlı vaktimi en efektif şekilde bu program ile değerlendirebileceğimi düşünüp Konuşarak Öğren yetkilileri ile iletişime geçtim. Sonrasında aynı gün içerisinde seviye tespiti için en uygun zamanımı bulup test görüşmesi ayarladılar ve gün sonunda ben artık “Konuşarak Öğren”liydim.

Programa katılmaktaki inancım sonrasında çalışanların yaklaşımı ,takip ve kontroldeki profesyonellikleri ve eğitmenlerin katkısı ile daha da arttı. Henüz çok başında olmama rağmen uzun soluklu düşünüldüğünde programın günümüz yenilikleri ile uyumlu ve gelişime açık olduğunu düşünüyorum. Başta Mustafa bey olmak üzere tüm “Konuşarak Öğren “ekibine teşekkürler.

Gül ATAÇ / Yönetici

Merhabalar,

Konuşarak Öğrenile hayatım da tam da isteyip bu hizmeti nasıl bulabilirim. Derken bir çırpıda hayatımın içinde oldu. Hiç zaman kaybetmeden başladım. Henüz acemiyim fakat çok şey değişti. Tüm yurtdışı misafirlerimi artık toplantılarımda sıkıcı bulmuyor ve son derece güzel ifadeler ile iletişim kurabiliyorum. İmkanlarım uygun oldukça Konuşarak Öğren ile hedefime ulaşacağımı düşünüyorum. Öğretmenlerime çok teşekkür ederim.

Hakkı KENAVLI / Muhasebe Müdürü

Çok uluslu bir firmada Muhasebe Müdürü olarak çalışmaktayım. İngilizce benim iş hayatımın her noktasında var. İnsanın anadili İngilizce olmadığı zaman var olan konuşma, yazma becerilerini kayıp edebiliyor. Bu yüzden işiniz İngilizce kullanımı gerektiriyorsa devamlı aktif olarak kullanmanız gerekiyor. Bu noktadan sonra yabancı dili sadece bir eğitim aracı olarak görmemek aksine bunu yaşamın bir parçası olarak görüp yaşamak gerekiyor.

İşte bütün profesyonellerin yaşadığı sorun bu, işe ara vermeden, sosyal hayatınıza kısıntılar getirmeden nasıl İngilizceyi yaşayabilirim? Çok kolay bunu Konuşarak Öğren ile yapabilirsiniz. Kursa gidip gelirken yaşanan ulaşım ve park sorunları yaşamadan, iklim şartlarından etkilenmeden elinizde kahveniz veya çayınız ile evinizin rahatlığında İngilizceyi dilediğiniz gibi yaşayabilirisiniz. Gerek iş İngilizcesi, gerek genel İngilizce olarak alacağınız düzenli bir eğitim size yurtdışını evinize getirecek. Ben Konuşarak Öğren ile her gün 1 saat eğitim alıyorum.

Konuşarak Öğren ile çalışmaya başladıktan sonra hafta sonları bana kalmaya başladı. Artık çok daha hızlı konuşabiliyorum. Bence alışılmış kalıpları kırmak gerekiyor. Hangi kurda olduğunu bilmek kişiye İngilizce konuştuğumuzu göstermez. Gösterge alınan not değildir gerçeklerdir. Gerçekler konuşmadan geçmektedir, çok fazla konuşmak. Bunun için de en güzel en efektif yol Konuşarak Öğren derim ben.

İşbara Alp SEZEN / Biyomedikal Mühendisi

İngilizcenizi daha iyi bir seviye taşımak istiyorsanız, özellikle yabancı birisiyle konuşurken bazı çekinceleriniz oluşuyorsa Konuşarak Öğren bu sorunlarınızı gidermek için doğru adres olacak. Yaklaşık 3,5 aylık sürede hafta içi hergün 10 dakika konuşma ile İngilizcemin gelişimine şahit oldum. Şuan İngilizce olarak kendimi daha rahat ifade ediyor, yabancı birisiyle konuşurken çekingen davranmıyorum.

Konuşurken saçmalasanız da sizi sabırla dinleyen ve konuşmanız sonunda hatalarınızı düzelten eğitmeniniz, size herzaman güven veriyor. Geçen zamanla birlikte yapmış olduğunuz hatalarda gözle görülür bir azalma olurken, yabancı birisiyle konuşmaktan artık çekinmemeye başlıyorsunuz. Yapılan konuşmaların mp3 olarak sisteme kayıt edilmesi yapılan konuşmanızı tekrar dinleme fırsatı tanıyor. Benim en çok hoşuma giden yönü kayıt edilen konuşmalarımızın sözlü bir günlük gibi olması. Eğitmenle yaptığımız konuşmalar sadece verilen konuya bağlı kalmadığı için o gün içerisinde yapmış olduklarımdan, dünya yada Türkiye’nin güncel konularından da konuşabiliyoruz. Buda İngilizce olarak kayıt edilmiş bir günlük yerini tutuyor ki, benim için oldukça önemli. İngilizcemi kısa bir sürede, hayatımdan az zaman alarak geliştirdiği için Konuşarak Öğren ailesine ve eğitmenim Sabrina’ya çok teşekkür ediyor, İngilizcesini geliştirmek isteyen yeni arkadaşlarımı da bu aile içinde görmek istiyorum. “

Feray DAYAN / Kamu Çalışanı

42 yaşındayım ve Diyarbakır’da yaşıyorum. İnşaat Teknikerliği bölümünü okuduğum okulda yabancı dilim Fransızcaydı. Klasik yöntemlerle öğrendiğimizden Fransızcayı da çok iyi öğrenemedim. Aslında çevremde İngilizce öğrenmeye çalışan kişilerin bu çabalarını da konuşamadıkları ve yalnızca dil bilgisi öğrendikleri için anlamsız bulduğumu belirtmeliyim. Bu fikrimin ne kadar doğru olduğunu ve İngilizce konuşabilmenin ne kadar önemli olduğunu 2 yıl önce yurtdışına çıktığımda anladım. Yurtdışı dönüşü bulunduğum şehirde bir kursa yazıldım ama tüm çabalarıma rağmen sıkıldım ve bıraktım.

İnternette gezinirken tesadüfen sitenizi gördüm ve öylesine aradım. Ücretsiz deneme işleminden sonra kayıt yaptırdım. Eğitmenim oldukça ilgili biriydi ve beni konuşturmak için gayret gösteriyordu ama ben konuşamıyordum. Ses kayıtlarını dinledikçe kendimden utanmaya başlayıp, yapamayacağım düşüncesi ile derslere girmemeye başladım. Ama siz derslere devamlılık konusunda gösterdiğiniz özenle beni aradınız ve derslerime neden katılmadığımı sordunuz. Konuşamadığım için vazgeçtiğimi belirttiğimde, sizin zaten bu yüzden burada olduğunuzu ve beraber başaracağımızı belirttiniz. Devam etme kararı aldığım günü hatırlayıp iyi ki devam etmişim diyorum. Sıfır İngilizce ile başlayıp bu seviyelere geldiğime ve İngilizce konuşabildiğime bazen ben de inanamıyorum.

Ben ve benim gibi öğrencilerin kahırlarını çekerek İngilizceyi sevdiren eğitmenlerinize ve bizlere bu imkanı tanıyan siz Konuşarak Öğren ekibine çok teşekkür ederim. Çok memnunum ve böyle devam etmem durumunda İngilizceyi anadilim gibi konuşabileceğimi düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim.

Funda ARSLAN / Öğretmen

Konuşarak Öğren ailesinin bir üyesi olduğum için ilk önce kendimi çok şanslı hissediyorum. Yıllardır istediğim olanakla karşılaşmamı sağladığınız için teşekkürler. Eğitmenimden, sistemden ve ayrıca çalışanlarınızın ilgisi ve alakasından çok memnunum. İmkanlarım el verdiği sürece bu büyük ailenin bir parçası olmaya devam etmek istiyorum. Kalitenizden hiç ödün vermemenizi diliyorum.

Nazmiye ULU / Doktor

Ben 35 yaşında acil tıp ihtisası yapan bir doktorum. Bir şekilde İngilizce öğrenmek için yeterli zaman veya para bulamadım şimdiye kadar. Teknoloji ve organizyonu eğitimde bu şekilde kullanma zeka ve hayal gücünü tesadüfen internette görünce önce şaşırdım, sonra ciddiyetinden kuşkuya düştüm. Denemekle bir şey kaybetmem diyerek mail gönderdim ve karşımda ciddi aynı zamanda öğrencilerine yardımcı olmaya özen gösteren insanlarla karşılaştım.

Ailem de başta tuhaf karşıladı, ta ki ses kayıtlarımı dinleyene kadar. Şimdi bana ders saatini hatırlatıyorlar. Bütün arkadaşlarıma, genç – yaşlı herkese tavsiye ettim. Daha yolun başındayım. Ama o kadar sabırlı bir öğretmenim var ki. Moralimi devamlı yüksek tutuyor. Ben ülkem adına da mutluyum, böyle girişmciler olduğunu gördüğüm için. Zaten zamanla çok daha tanınıp yaygınlaşacağına şüphem yok.

Sadece zamanı ve parası değerli insanların da bir an önce faydalanması için bunları yazıyorum. İnternet üzerinden arkadaş bulup konuşabilirsiniz, ama bu profesyonel olmayacağı gibi güvenli de değil, özellikle gençler için. Hocamın cinsiyetine kadar seçme ayrıcalığını bana sunan bu ekip işinin ehli. En azından deneyin. Yurt dışına gidip dil öğrenmeyi anlamsızlaştıran bu sistem bir tık kadar uzakta. Saygılar. Yorumlarımı memnuniyetle yayınlayabilirsiniz, bu sayede benim de sizin aracılığınızla insanlara faydam olur.

N.H / Diş Hekimi

Yaklaşık üç aydır konuşarak öğren den İngilizce dersi alıyorum. Başlangıçta deneme amaçlı kısa programa kayıt oldum, ciddi bir İngilizce öğrenme deneyimini henüz, belki de çok geç elde etmiş biri olarak zaman kaybını en aza indirmeye karar verdim ve sistemin özel derslerine başladım. İyi ki de başlamışım. Aradığım, işte bu bana özel hazırlanan programmış meğer. Öte yandan tabi ki hangi yöntem olursa olsun önemini koruyan kişisel çaba ise sevdiğiniz işi yapmanıza ya da yaptığınız işi sevmenize bağlı. Ümidiniz ve yapabileceğinize dair inancınız varsa başardınız demektir.

Bu bağlamda bana İngilizceyi sevdiren ve daima pozitif motive eden başta Teacher Leo olmak üzere emeği geçen bütün eğitmenlere çok teşekkür ederim. Bu fikri üreten ve sisteme dönüştürenleri, arka planda sistemi yönetenleri, sorunları çözmede emeğini esirgemeyen destek ekibini başarılarından dolayı kutluyorum.

Özlem EKŞİOĞLU / Yönetici

Başta mesleğim olmak üzere sosyal hayatımın bir çok kısmında İngilizce ile ilgileniyorum ve bir çok kurstan eğitim alarak dil bilgimi iyi bir düzeye getirdim. Hâlen bir kursta eğitime devam ediyorum fakat işimden dolayı kursuma çok fazla zaman ayıramadığım için eksiklerim vardı. Bu esnada Konuşarak Öğren’i keşfettim ve günlük konuşma eğitimlerine katılarak eksiklerimi işimden feragat etmeden hızlı bir biçimde tamamladım ve yeni kelimler öğrenip, İngilizce düşünmeye ve yorumlamaya başladım kurstaki hocalarım ve arkadaşlarım bu gelişimi ilk fark edenler oldu. Ben de farkında olmadan ne kadar iyi bir seviyede olduğumu gördüm. Bundan dolayı temelinde İngilizceyi konuşturmak olan Konuşarak Öğren ekibine teşekkür ediyorum. Ayrıca öğrenmemi hızlandıran her gün bilgilerimi yenilememi sağlayan eğitmenim Mrs. Cindy’e de her konuşmamızdan sonra teşekkür ediyorum.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Konuşarak öğren

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı