Anais Nin İngilizce sözleri


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Anais Nin ingilizce sözleri arasında en popüler ve anlamlı olan sözleri sizler için derledik ve Türkçe’ye çevirdik. Anais Nin sözlerini ve Türkçe anlamlarını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

  • “Love never dies a natural death. It dies because we don’t know how to replenish its source. It dies of blindness and errors and betrayals. It dies of illness and wounds; it dies of weariness, of witherings, of tarnishings.”

“Aşk asla doğal bir ölümden ölmez. Öldü çünkü kaynağını nasıl yenileyeceğimizi bilmiyoruz. Körlük, hatalar ve ihanetlerden ölür. Hastalık ve yaralardan ölür; yorgunluktan, solgunluktan, lekelenmeden ölür. ”

  • “We write to taste life twice, in the moment and in retrospect.”

“Hayatı tatmak için, şu anda ve geçmişe baktığımızda yazıyoruz.”

  • “And the day came when the risk to remain tight in a bud was more painful than the risk it took to blossom.”

“Ve bir tomurcukta sıkı kalma riskinin çiçek açması riskinden daha acı verici olduğu gün geldi.”

  • “Each friend represents a world in us, a world possibly not born until they arrive, and it is only by this meeting that a new world is born.”

“Her arkadaş içimizdeki bir dünyayı, gelene kadar doğmamış bir dünyayı temsil ediyor ve sadece bu toplantıyla yeni bir dünya doğuyor.”

  • “How wrong is it for a woman to expect the man to build the world she wants, rather than to create it herself?”

“Bir kadının erkeğin kendisini yaratmak yerine istediği dünyayı inşa etmesini beklemesi ne kadar yanlış?”

  • “I am an excitable person who only understands life lyrically, musically, in whom feelings are much stronger as the reason. I am so thirsty for the marvelous that only the marvelous has power over me. Anything I can not transform into something marvelous, I let go. Reality doesn’t impress me. I only believe in intoxication, in ecstasy, and when ordinary life shackles me, I escape, one way or another. No more walls.”

“Ben sadece hayatı lirik olarak, müzikal olarak anlayan, duygularının akıl olarak çok daha güçlü olduğu heyecanlı bir insanım. Muhteşem için o kadar susadım ki, sadece muhteşem olanın üzerimde gücü var. Muhteşem bir şeye dönüşemediğim her şeyi bıraktım. Gerçeklik beni etkilemez. Sadece sarhoşluğa, ecstasy’ye inanıyorum ve sıradan yaşam beni prangalandırdığında, şu ya da bu şekilde kaçıyorum. Artık duvar yok. ”

  • “Life shrinks or expands in proportion to one’s courage.”

“Hayat küçülüyor ya da kişinin cesareti ile orantılı olarak genişliyor.”

  • “We do not grow absolutely, chronologically. We grow sometimes in one dimension, and not in another; unevenly. We grow partially. We are relative. We are mature in one realm, childish in another. The past, present, and future mingle and pull us backward, forward, or fix us in the present. We are made up of layers, cells, constellations.”

“Kesinlikle, kronolojik olarak büyümiyoruz. Bazen bir boyutta büyüyoruz, başka bir boyutta değil; dengesiz. Kısmen büyüyoruz. Biz görecekteyiz. Bir alemde olgunuz, başka bir alanda çocukça. Geçmiş, şimdiki zaman ve gelecek birleşip bizi geriye, ileriye doğru çekin veya bizi şimdiki zamana sabitleyin. Katmanlardan, hücrelerden, takımyıldızlardan oluşuyoruz. ”

  • “I am only responsible for my own heart, you offered yours up for the smashing my darling. Only a fool would give out such a vital organ”

“Ben sadece kendi kalbimden sorumluyum, sevgilimizi parçalamak için sizinkini teklif ettiniz. Böyle bir hayati organı sadece bir aptal verir ”

  • “I am lonely, yet not everybody will do. I don’t know why some people fill the gaps and others emphasize my loneliness. In reality, those who satisfy me are those who simply allow me to live with my ”idea of them.”

“Yalnızım, ama herkes yapmayacak. Nedenini bilmiyorum, bazı insanlar boşlukları doldururken diğerleri yalnızlığımı vurguluyor. Gerçekte beni tatmin edenler benim ” benim fikrim ” ile yaşamama izin verenlerdir.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı