Basit İngilizce Öğrenmek İstiyorum! Ama Nasıl?


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmek önemli bir “challenge” günümüz dünyasında! Nerden bakarsanız bakın, İngilizce olmadan gidilen bir eğitim hayatı, bir iş hayatı mutlaka çeşitli problemler ile karşı karşıya gelecektir. Bu anlamda, İngilizcedeki eksikliğinizi bir an önce ortadan kaldırıp, ciddi bir şekilde yol almak gerekiyor.

İngilizce öğrenme yolunda, bir temel felsefeye sahip olmanız bundan ötürü önemli! Basit düşünmek…

Basit bir mantıkla, temel hiçbir noktayı es geçmeden, İngilizceyi öğrenme konusunda esas alacağınız temelin “deneyim” olması gerektiğinin bilincinde olarak siz de iyi bir noktaya gelebilirsiniz. Şimdi nasıl olacağını anlatalım!

Basit İngilizce öğrenmek istiyorum. Ama nasıl?

Basitten kastımız, giriş düzeyinde bir İngilizce seviyesi değil. Tüm hatları ile, hem telaffuz, hem gramer hem de kelime dağarcığı bakımından gelişmiş bir İngilizce! Günümüzde insanlar dil öğrenmek için yurt dışını tercih ediyor, bunun nedeni iyi bir temel sahibi olmasanız bile, oradaki yaşantınız, orada kullanmak zorunda olduğunuz İngilizce terimler, tabirler, yeri geldiğinde jest ve mimikler, size o dilin kültürünü kazandırıyor. Zorlandığınız bir konuda kendinizi ifade etmeniz gerektiğinde, doğrudan bir sözcüğü kullanamasanız bile, o sözcüğü farklı kelimelerle ifade edersiniz. Çünkü bu bir zorunluluk olmuştur! Ekmek ve su almak gibi, bir adres sormak gibi…

Ehliyet alan herkes otomobil süremez!

Basit bir mantıkla, çevremizdeki örneklerden yola çıkarak otomobil kullanma konusundaki yetkinliğin lisans belgesi ile olmadığını söylemek kolaydır! Ehliyeti olan ancak yıllardır trafiğe çıkmamış, bundan korkan birçok insan var… Ancak esas mesele, gerçekten otomobil kullanmayı bilmek, her yönü ile arabaya hakim olmaktır! Varacağımız sonuç…

Online İngilizce ile yurt dışında eğitim görüyormuş gibi İngilizce öğrenin!

Türkiye’de on binlerce kişi, evinden ya da okulundan, iş yerinden, bulunduğu her yerden kolay bir şekilde İngilizce konuşarak telaffuzunu geliştirdi, İngilizce düşünme yetisi ve İngilizce konuşma özgüveni kazandı. Eğer siz de bu avantaja sahip olmak istiyorsanız, ücretsiz bir şekilde bu harika eğitimi test edebilirsiniz!

Skype üzerinden konuşarak, online İngilizce eğitimi almak günümüzde en popüler İngilizce eğitim modeli… Siz de buna uzak kalmayın, bir an önce İngilizce öğrenmek için adım atın!

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı