Brisa İngilizce Mülakat Soruları ve Cevapları


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Brisa, ilk olarak Sabancı Holding ortakları tarafından 1974 senesinde “Lassa” ismiyle kurulmuştur. 1988 senesinde Bridgestone Corporation ortaklığı ile Brisa ismini almıştır. Brisa Uluslararası lastik ve kaplama alanında faaliyet göstermektedir

1993 senesinde Ulusal Kalite Ödülü

1996 senesinde Avrupa Kalite Büyük Ödülü

2014 senesinde de “Strateji Oskar”ı olarak bilinen “Hall Of Fame”i almıştır.

Mülakat Süreci

Brisa iş başvurunuzu tamamladıktan sonra sizi 1 hafta içinde arayıp kısa bir mülakattan sonra şirkete davet ederler. Yüz yüze mülakatta Kişilik Testi ve Yazılı İngilizce Sınavı yapılır. Bu aşama yaklaşık olarak 2-4 saat arasında sürebilir. Ardından ilgili departman yöneticisiyle görüşme yapılır. Süreç olumlu devam ederse 1-2 hafta sonra insan kaynakları müdürü, ilgili departman müdürü ve genel müdür yardımcısı ile yapılan mülakat sonrası sonuç belirlenir. Teklif verilir ve kabul etmeniz halinde doktor kontrolünden geçersiniz.

İngilizce mülakatlar tıpkı Türkçe mülakatlar gibi işe alım departmanında görevli kişiler tarafından yapılır ve ilk olarak kendinizi tanıtmanız istenir. Sonrasında kişiliğiniz ve iş disiplininiz hakkında bilgi edinmek için kalıplaşmış sorular yöneltilir. Sizin için muhtemel soruları listeledik.

İngilizce Mülakat soruları

  • Are you an organized person?  (Organize bir insan mısınız?)
  •  In what ways are you organized and disorganized? (Hangi yollarla organize ve örgütlüsünüz?)
  •  Do you manage your time well? (Vaktini iyi idare ediyor musun? )
  • How do you handle change? (Değişimi nasıl idare ediyorsunuz?)
  •  How do you make important decisions? (Nasıl önemli kararlar alırsınız?)
  • Do you work well under pressure? (Baskı altında iyi çalışıyor musunuz?)
  • Tell me about your last three position? (Bana son üç pozisyonundan bahset)
  • How long have you been looking for a job?  (Ne zamandır iş arıyorsun?)
  • Why haven’t you received any offers so far? (Neden şimdiye kadar herhangi bir teklif alamadınız?)
  • What are you looking to gain from your next job? )Bir sonraki işinden ne kazanmayı düşünüyorsun?)

Şirket ve pozisyon hakkında sorular

  • Are you willing to relocate? (Taşınmaya istekli misiniz?)
  • When are you able to start? (Ne zaman başlayabilirsin?)
  • What do you see yourself doing within the first 30 days of this job? (İşe başladığınız ilk 30 günü içinde ne yapıyorsunuz?)
  • If selected for this position, can you describe your strategy for the first 90 days? (Bu pozisyon için seçilirseniz, ilk 90 gün boyunca stratejinizi tanımlayabilir misiniz?)

Hem kişiliğinizle hem de iş disiplininizle ve kariyerinizle ilgili sorulan sorulara hazırlıklı olmanız ve nasıl cevap vereceğinizi önceden belirlemeniz görüşme sırasında akıcı konuşmanızı sağlayacaktır. Bu sebeple İngilizce mülakatlara elinizden geldiğince çok pratik yapmak gerekiyor. İnsan kaynakları yetkilisi adayların İngilizce telaffuz ve akıcılığına dikkat etmektedir. Eğer İngilizce bilginiz yeterli değilse pratik yapmak ve ileri seviye İngilizce konuşmak için linki tıklayıp kaydınızı yaptırın. konusarakogren.com olarak sizlere kaliteli eğitmenler ile İngilizce bilginizi hızlıca ileri düzeye çıkarmanın garantisini veriyoruz.

Konuşarak Öğren ile Brisa İngilizce İş Mülakatına Hazırlanın!

İngilizce iş mülakatına uzman eğitmenlerle hazırlanmak ister misiniz? Binlerce öğrencimiz gibi siz de Konuşarak Öğren ile İngilizce iş mülakatında başarınızı garanti altına alabilirsiniz.

  1. Eğitim Programı: İş mülakatına özel olarak hazırlanmış ders programı sizi bekliyor. Seviyenize uygun olarak bu eğitim programıyla günlük derslerinize katılırsınız. Mülakat içerisinde ihtiyaç duyacağınız profesyonel kelime, cümle kalıpları ve dil bilgisi kurallarını öğrenirsiniz.
  2. Size Özel Uzman Eğitmen: Eğitmen aramakla zaman kaybetmeyin. Amerika ofisimizde kadrolu olarak bulunan iş mülakatı alanında uzman, seviyenize ve ilgi alanlarınıza özel eğitmenlerle çalışın. Konuşarak Öğren’de eğitmeniniz belirlenir ve sabit eğitmenle derslere katılırsınız. Ders saatiniz geldiğinde eğitmeniniz sizi arar.
  3. Her An Yanınızdayız: Türkiye ofisimizde mentörlerimiz ile her an yanınızdayız. Eğitimlere başladığınızda size özel bir mentör atanır. Mentörünüz sizinle düzenli olarak iletişim halindedir.
    Düzenli olarak gelişim raporlarınızı sizinle paylaşır. Derslerinizi hatırlatır ve motivasyonunuz düştüğü anda size destek olur.

Aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz kayıt olabilir, eğitim danışmanlarımızdan mülakatlara hazırlık paketi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mülakat Programı Linki: https://www.konusarakogren.com/mulakat-

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı