İngilizce Öğrenmek İçin 6 Sebep


Bugün İngilizce Öğrenmeye Başlamanız İçin 6 Sebep
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce, hayatımızın her alanında karşımıza çıkan olmazsa olmaz konuların başında geliyor. Eğitim alanında, iş yaşamında, gündelik konularda kısacası her konuda İngilizce size avantaj sağlayan, hayatınıza artı katan bir değer.

İngilizcem yeterli değil ya da İngilizce öğrenmek için geç kaldım diye düşünceleriniz varsa bir kenara bırakıp, ‘hemen bugün İngilizce’ öğrenmeye başlamanız için sebepleri sıraladık…

1- Bir dünya dili öğreneceksiniz!

İngilizce, bugün dünyada tam 400 milyon kişinin anadili. Bu da size hemen her konuda bir avantaj sağlayacak. Dünyada 1 milyar kişinin konuştuğu İngilizce, size tahmin edemeyeceğiniz alanlarda dahi yeni kapılar açabilecek bir güce sahip.

2- Kültür sanat dünyasının keyfini yaşayın…

İngilizcenin bir milyara yakın insan tarafından bilinmesi, onu diğer alanlarda da öne çıkartıyor. Bu alanlardan bir tanesi kültür sanat ve eğlence… Birçok kaliteli kült sinema filmi, bunun yanı sıra TV dizileri İngilizce. Aynı zamanda basılı içerikler konusunda da ilk sırada İngilizce geliyor. Hollywood filmleri, alternatif arayanlara Bollywood sineması ve çok daha fazlası, İngilizce öğrendikten sonra sizin için gerçek bir keyif haline gelecek.

3- Eğitim hayatınızı sınırların ötesine taşıyın!

Eğitim konusunda olmazsa olmazlardan birisi İngilizce. Lisans eğitimini tamamlamış biri dahi olsanız yüksek lisans ve sonraki süreç için, mesleki anlamda kendinizi profesyonellerin arasına taşımak adına İngilizceye ihtiyacınız olacak. Yüz binlerce bilimsel – akademik makaleye erişebilecek, çalışmaları inceleyebilecek ve eğitiminizi çok ileri noktalara taşıyabileceksiniz.

4- İş yaşamında İngilizce

İngilizcenin en önemli olduğu alanlardan bir tanesi de iş yaşamı. İş yaşamında İngilizce, momentum kazanmanızı sağlayacak en önemli güçlerden. İş toplantıları, fuarlar ve benzeri etkinliklerde İngilizce bilmek ciddi bir avantaj. Kurumsal dünyada artık İngilizce bilmek aranan bir şey değil, “zaten olması gereken” bir donanım gözüyle görülüyor. İkinci, üçüncü yabancı diller aranıyor.

Orta ve üst düzey yöneticilerin arasına katılmak, ticaretin küreselleştiği dünyamızda sektörünüzde fark yaratmak istiyorsanız İngilizce öğrenmeye hemen bugün başlamalısınız…

5- İnternetin dili İngilizce!

Artık yaşantımızın internet odaklı çevrimiçi bir yönü var. İnternetsiz ve internet bağlantılı hizmetler olmaksızın zaman geçirmek gitgide zorlaşıyor. İngilizce, internetin de dilidir. Dünyadaki tüm web sitelerinin yüzde 85’i, İngilizce diliyle hizmet sunmaktadır. Herhangi bir konuda araştırma yaparken eğer İngilizceyi de kullanırsanız, ulaşacağınız bilgi birikimi çok daha geniş olacaktır.

6- Geçmişe nazaran artık İngilizce öğrenmek çok daha kolay!

İngilizcenin önemi herkes için farklı olsa da sonuç ortak bir yere çıkıyor, evet; herkes mutlaka İngilizce öğrenmeli! Ancak artık İngilizcenin, 20-30 sene öncesindeki dünyamızdan farklı bir yönü daha var. O da geçmişe nazaran İngilizce eğitim dökümanlarına çok rahat ulaşabiliyoruz, İngilizce öğrenmek için çok daha fazla şansımız var!

İnternetten İngilizce öğrenme avantajı ile İngilizce videolar izleyerek, internetten İngilizce içerik okuma araştırmaları yaparak ve İngilizce öğrenme platformları ile eskisi gibi ‘kitaplara gömülmeden’, en önemlisi de yurt dışına gidip uzun süre bulunma gibi bir zorunluluk içinde olmadan, İngilizce öğrenebiliyoruz.

Konuşarak Öğren ile internetten İngilizce öğrenin!

İnternetten İngilizce öğrenme konusunda Türkiye’de 40 bine yakın kişinin tercih ettiği online İngilizce platformu Konuşarak Öğren ile siz de İngilizce öğrenebilirsiniz! Nasıl mı?

  • Skype üzerinden, anadili İngilizce olan ABD’li öğretmenler ile her gün kısa aralıklarla görüşerek konuşma pratiği sunan Konuşarak Öğren, İngilizce eğitiminde deneyimin gücünü bilen bir marka.
  • İngilizce konuşma pratiği ile kısa süre içinde İngilizce konuşma özgüvenine sahip olacak, telafuz konusundaki detaylara hakim olurken dilin yapısını da çözeceksiniz.
  • Öğrenci panelinde erişebileceğiniz geniş gramer ve kelime pratiği dökümanları ile, İngilizce konusunda korkmanızı gerektirecek hiçbir konu kalmayacak!

Hemen bugün ücretsiz deneyin! Anasayfamıza giderek, formu doldurmanız yeterli!

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı