Cep Telefonundan İngilizce Öğrenmek


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

 

Akıllı telefon kullanımının giderek yaygınlaştığı günümüzde cep telefonlarından halledilen işlerin haddi hesabı yok. Alışverişler, banka işlemleri, mail alma gönderme, sağlık ve diğer konularda araştırma, eğitim ve daha birçok konuda insanlar işlerini cep telefonları ile halleder oldu. Bunlardan biri de cep telefonundan İngilizce öğrenmek. Akıllı cep telefonlarının 7/24 internete bağlandığı günümüz teknoloji çağında cep telefonlarından girilen web sitelerinden İngilizce eğitimi alınmaktadır. İngilizce öğrenebileceğiniz birçok Android uygulaması mevcut.  

Konuşarak Öğren: İngilizce konusunda her platformun lider seçeneği

Konuşarak Öğren, Skype üzerinden ABD’li eğitmenler ile İngilizce konuşabileceğiniz bir platform olarak; hem cep telefonları, hem tabletler, hem de laptoplar üzerinden rahatlıkla İngilizce öğrenebileceğiniz bir yapı.

Bu sistem ile ilgili bilgi almak istiyorsanız, aşağıdaki görsele tıklayıp form adresine gitmeniz yeterli. Üstelik ücretsiz deneme seçeneği ile, İngilizceyi “deneyimleyerek” öğrenmenin artısını çok net bir şekilde görmüş olacaksınız…

konusarakogren

İngilizce öğrenilebilecek Android uygulamaları

Mondly: Oyun tarzında bir İngilizce eğitim sitesi olup eğlenerek dil öğretmektedir.

Wordly: Her gün size bir İngilizce kelime öğreten, ezbere değil, kullanım ve ilişkilendirme metoduna dayalı modern, sevilen bir uygulama. Aynı zamanda iOS için de kullanılabilir. İndirmek için:

IOS için: Wordly

Android için: Wordly

wordly

Voscreen: Orijinal film ve dizilerden kesitlerle İngilizce eğitimi veren bir sitedir.

Lingualeo: Oyunlarla İngilizce öğreten bir başka uygulamadır. Son derece eğlenceli bir dil eğitimi sunan Linualeo diğer android uygulamalarına göre benzersizdir.

LingLing Leran English: Kelime ezberlemek isteyenler için popüler bir uygulamadır. Aynı zamanda telaffuz eğitimi de verilen sitede kelime öğrenmek hem çok kolay hem de çok eğlencelidir.

İngilizce Öğrenme 6000 Kelime: Bir kez indirildikten sonra internet bağlantısı istemeye bir uygulama olup, kelimeler 140 alt konuda toplanmıştır. Üç seviyeli 7 oyundan birini ve seviyeyi seçerek İngilizceyi eğlenerek öğrenmeye başlayabilirsiniz.

Memrise: İngilizce dışında birçok yabancı dilinin olduğu alternatif bir uygulamadır. İngilizce öğrenirken İngiliz kültürünü, coğrafyasını, bilimi ve tarihini de öğrenebileceğiniz bir adrestir.

Rosetta Stone: Ücretli bir uygulama olup akıllı telefon ve tabletlerden İngilizce öğrenilen bir uygulamadır. 6 bölümlük demo gösterisinden sonra eğitimin devamı için ücret ödemeniz gerekiyor.

IELTS Word Power: Kelime pratiği için British Council tarafından geliştirilmiş oldukça iyi bir uygulamadır. IELTS sınavlarına hazırlanmak için gerekli olan kelime bilgisini uygulamayı indirerek geliştirebilirsiniz.

Umarız, cep telefonundan İngilizce öğrenmek konusundaki önerilerimiz işinize yarar.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı