Coca Cola İngilizce Mülakat Sınavı ve İşe Alım Süreci


Coca Cola İngilizce Sınavına ve Mülakatına Gireceklere Tavsiyeler
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Coca Cola iş görüşmesine hazırlananlar işe alınma sürecinin nasıl gerçekleştiği ve mülakat sırasında karşılarına gelebilecek olan İngilizce soruları merak ettiklerini düşünüyoruz. Bu yazıda sizlerle öncelikli olarak Coca Cola‘da işe girebilmek için ihtiyaç duyduğunuz İngilizce seviyesi hakkında kısa bilgi verip, sonrasında da genel işe alınma süreci hakkında bilgi vereceğiz. Yazının detaylarına geçmeden önce buraya tıklayarak kayıt olduğunuzda İngilizce konuşma pratiğinizi test edecek olan ücretsiz bir Konuşarak Öğren dersi kazanacaksınız.

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Coca Cola, şüphesiz bir içecek firmasından çok daha fazlası. Gerek pazarlama kampanyaları olsun, gerek düzenlediği etkinlikler olsun, tüketicisini en iyi anlayan ve buna göre hareket edebilen yegane şirketlerden biri. Özellikle iyi bir marka değeri oluşturma ve bu değerleri en iyi şekilde tüketicisine iletme konusunda kendisini geliştirmek isteyen kişiler için en doğru seçimlerden biri olacaktır. Bu sebeple de, hem bireye katacaklarından hem de bireyin şirkete katabileceklerinden dolayı çalışılmak istenen şirketler arasında ön sıralarda yerini alıyor. 

Coca Cola‘da işe girebilmek için İngilizce konusunda kendinizi geliştirmenizi tavsiye ediyoruz. İlk mülakatlardan geçtikten sonra İngilizce konusunda kötü bir performans göstermeniz işi alma şansınızı büyük ölçüde etkileme riskine sahip.

Tell me about yourself (Bana kendinden bahset)

Her ne kadar klişe bir soru gibi duyulsa da, kelime seçimlerimiz ve kendimizi tarif etme biçimimiz bizim hakkımızda oldukça fazla ipucu verir. Bu soruya mutlaka iyi hazırlanın. Buradaki yazımızdan, kendinizden en iyi nasıl bahsedebileceğinize dair ipuçları alabilirsiniz.

Why the Coca-Cola Company? (Neden Coca-Cola’da çalışmak istiyorsun?)

Şirketin değerleriyle ve istekleriyle uyuşup uyuşmadığınız aslında bu soruyla beraber kendisini belli ediyor. Kişisel motivasyonlarınızın, şirketin kültürüyle ne kadar örtüştüğü bu soruyla beraber anlaşılıyor.

How do your past experiences align with this role? (Geçmiş deneyimlerin, şu anki pozisyonuna ne gibi katkılarda bulundu?)

Şimdiye kadar yaptığınız çalışmaların ve kazandığınız deneyimlerin, şirkete girdiğinizde ne kadar etkili olacağını bu soruyla beraber yanıtlamış oluyorsunuz.

Coca Cola İngilizce Sınavına ve Mülakatına Gireceklere Tavsiyeler

How do you manage large projects? (Büyük projeleri nasıl yönetiyorsun?)

Coca-Cola, liderlik özelliklerine oldukça önem veriyor. Proje yönetimini iyi yapabiliyor olmanız, sizin hakkınızda birçok alanda da ipuçları veriyor.

What techniques have you found most useful in getting your work done when you are really busy? (Gerçekten meşgul olduğunda, işlerini tamamlamak için hangi tekniği en yararlı buluyorsun?)

Proje yönetirken, ister istemez birçok krizle karşılaşacaksınız ve oldukça yoğun bir programınız olacak. Kendinizi nasıl yönettiğiniz de, bu noktada Coca-Cola için oldukça büyük önem taşıyor.

Discuss a project you undertook that demonstrates leadership qualities. (Liderlik özelliklerini ortaya koyabilmeni sağlayan bir projeni anlat.)

Daha önceki projelerinizde liderlik özelliklerini sergilemeniz gelecekteki projeleriniz için bir kanıt oluşturuyor. Bu soruda özellikle hikayenizi çok iyi anlattığınızdan emin olmalısınız.

Any issues with past supervisors? If so, how did you handle this? (Eski yöneticilerinle herhangi bir problem yaşadın mı? Eğer yaşadıysan, bunlarla nasıl başa çıktın?)

Burada ise, takım arasındaki uyumu ve sizin tutumunuzu merak ediyor olacaklardır. Hiç problem yaşamadım demek gerçekçi olmayacakken, hikayenizi dürüst ve objektif bir şekilde anlatmanız size büyük bir artı sağlayacaktır.

Tell us why we should hire you. (Neden seni işe almalıyız, bahseder misin?)

Aslında onlar, nasıl birini istediklerini çoktan biliyorlar ve tam bu profile uyacak birini alıyorlar. Burada da, tıpkı kendinizi anlatın sorusunda olduğu gibi kelime seçimleriniz büyük önem taşıyor. Mülakattan önce, şirketin değerlerini ve kültürünü iyice araştırdığınızdan emin olun.

Önemli NOT: Eğer Coca-Cola iş görüşmesine katılacaksınız hazırlamış olduğumuz İngilizce iş görüşmesi simülasyon programına göz atabilirsiniz. Öz geçmişiniz ve başvuru yapacağınız pozisyona göre uzmanlarımız ile birebir İngilizce iş görüşmesine katılırsınız. Görüşmede sizin karşınıza çıkabilecek olan sorular size iletilir. Siz soruları yanıtlarken uzmanlarımız değerlendirmeleri yaparlar ve görüşme sonrasında size bir değerlendirme raporu sunarlar. Bu raporda yaptığınız hatalar ve bu hataların çözümlerinin neler olduğunu öğrenirsiniz. Böylece hem İngilizce iş görüşmesi stresini üzerinizden atmış olursunuz hem de hatalarınızı öğrenip, bu hataları giderebilme şansınız olur.

 

Program hakkında daha detaylı bilgi almak ve programa katılmak için Buraya tıklayın.

Özgeçmişiniz, sizin kendi hikayenizi kısa ve öz şekilde anlattığınız bir yer. Daha sizinle tanışmadan, sizi bir döküman üzerinden tanıyorlar ve kafalarında sizin hakkınızda bir profil oluşturuyorlar. CV’nize özen gösterdiğinize emin olun. Bu yazımızdan, İngilizce CV hazırlamakla ilgili ipuçları alabilirsiniz.

Mülakat sorularını önceden bilmek, size aynı zamanda bolca pratik yapma şansı da verecektir.

İngilizce bir mülakat öncesi, size yardımcı olabilecek bir arkadaşınıza danışabilirsiniz ya da ana dili İngilizce olan birinden yardım isteyebilirsiniz; aynı zamanda, online platformlardan da, kendinize yabancı öğretmen bulabilirsiniz.

Ayrıca, bu yazımızı okuyarak İngilizce iş mülakatı diyalogları hakkında bilgi alarak bolca pratik yapabilirsiniz.

Konuşarak Öğren ile Coca Cola İngilizce İş Mülakatına Hazırlanın!

İngilizce iş mülakatına uzman eğitmenlerle hazırlanmak ister misiniz? Binlerce öğrencimiz gibi siz de Konuşarak Öğren ile İngilizce iş mülakatında başarınızı garanti altına alabilirsiniz.

  1. Eğitim Programı: İş mülakatına özel olarak hazırlanmış ders programı sizi bekliyor. Seviyenize uygun olarak bu eğitim programıyla günlük derslerinize katılırsınız. Mülakat içerisinde ihtiyaç duyacağınız profesyonel kelime, cümle kalıpları ve dil bilgisi kurallarını öğrenirsiniz.
  2. Size Özel Uzman Eğitmen: Eğitmen aramakla zaman kaybetmeyin. Amerika ofisimizde kadrolu olarak bulunan iş mülakatı alanında uzman, seviyenize ve ilgi alanlarınıza özel eğitmenlerle çalışın. Konuşarak Öğren’de eğitmeniniz belirlenir ve sabit eğitmenle derslere katılırsınız. Ders saatiniz geldiğinde eğitmeniniz sizi arar.
  3. Her An Yanınızdayız: Türkiye ofisimizde mentörlerimiz ile her an yanınızdayız. Eğitimlere başladığınızda size özel bir mentör atanır. Mentörünüz sizinle düzenli olarak iletişim halindedir.
    Düzenli olarak gelişim raporlarınızı sizinle paylaşır. Derslerinizi hatırlatır ve motivasyonunuz düştüğü anda size destek olur.

Aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz kayıt olabilir, eğitim danışmanlarımızdan mülakatlara hazırlık paketi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mülakat Programı Linki: https://www.konusarakogren.com/mulakat-

İlginizi çeken başka şirketlerin İngilizce mülakatlarına diğer yazılarımızdan ulaşabilirsiniz;

Vodafone mülakatları için; https://www.konusarakogren.com/blog/vodafone-ingilizce-sinavi-ve-mulakatina-gireceklere-tavsiyeler/

Türk Telekom mülakatları için; https://www.konusarakogren.com/blog/turk-telekom-ingilizce-sinavi-mulakatina-gireceklere-tavsiyeler/

Türk Hava Yolları mülakatları için; https://www.konusarakogren.com/blog/thy-ingilizce-sinavina-gireceklere-tavsiyeler/

Akbank mülakatları için; https://www.konusarakogren.com/blog/akbank-ingilizce-sinavi-ve-mulakati/

Pegasus mülakatı için; https://www.konusarakogren.com/blog/pegasus-ingilizce-mulakati/

 

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ingilizce Mülakat

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı