Creativity, inc. İngilizce Kitap Özeti


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Creativity, inc. Türkçe Özeti

Pixar’ın her projede başarı elde ettiğini biliyoruz. Yeni karakterler, yeni konularla birçok kitleyi toplar. Peki bu şirketin başarısı nedir? Yaratıcılığa ulaşmak için bir sır var mı? Birçok ders içeren bu kitap, yaratıcılık çizgisiyle ilgili birçok fikirle doludur. İşte bu fikirlerden bazıları:

Harika takımlar harika fikirlerden daha iyidir. Eğer parlak bir takıma kötü bir fikir verirseniz, ya bunu düzeltirler ya da o fikre odaklanmazlar, ama yeni bir fikir ortaya çıkarırlar. Yetenekli, birlikte iyi çalışan ve iletişim, yaratıcılık ve başarı konusunda güçlü olan kişileri işe alırsanız, otomatik olarak size gelir.

Kişiye değil, ekip başarısına odaklanın. Aynı şekilde başarı, kişinin değil ekibin başarısıdır. Sonuçtan herkes eşit derecede sorumludur. Halef başarısızlığı dürüstçe kabul edilmelidir. İyi bir ekibin davranışı, başarısızlık kabul edilir ve bu hata yeni işte düzeltilir. Ekip ayrıca başarılı bir işi kabul eder ve kendini geliştirmenin bir yolunu arar. Böylece takım strese girmez ve psikolojinin kurbanı olmaz. Son dersimiz ise; herkesin kendi çalışma ortamını dekore etmesidir. Çalışanların kendi çalışma ortamlarını yaratması yaratıcılık için çok önemlidir.

Creativity, inc. Summary

We know that Pixar has achieved success in every project. New characters gather many audiences with new topics. So what is the success of this company? Is there a secret to reach creativity? This book with many lessons is full of many ideas on the line of creativity. Here are some of these ideas:
Great teams are better than great ideas. If you give a brilliant team a bad idea, they either fix it or they don’t focus on that idea, but they come up with a new idea. If you hire people who are talented, work well together and who are strong in communication, creativity and success come to you automatically.
Focus on team success, not on the person. Likewise, success is the success of the team, not the person. Everyone is equally responsible for the outcome. Successor failure should be accepted honestly. The behavior of a good team, failure is accepted and this error is corrected in the new job. The team also accepts a successful business and looks for a way to improve itself. Thus, the team does not get stressed and does not get the victim of psychology.
Our last lesson; everyone is decorating their own workplace. Creating employees’ own work environments is very important for creativity.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı