Dale Carnegie İngilizce Sözleri


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Dale Carnegie ingilizce sözleri arasında en popüler ve anlamlı olan sözleri sizler için derledik ve Türkçe’ye çevirdik. Dale Carnegie sözlerini ve Türkçe anlamlarını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

  • “Success is getting what you want.. Happiness is wanting what you get.”

” “Başarı istediğini elde ediyor .. Mutluluk elde ettiğini istemektir.””

  • “It isn’t what you have or who you are or where you are or what you are doing that makes you happy or unhappy. It is what you think about it.”

“Sahip olduğunuz veya kim olduğunuz veya nerede olduğunuz ya da ne yaptığınız sizi mutlu ya da mutsuz yapan değil. Bu konuda böyle düşünüyorsun. ”

  • “Don’t be afraid of enemies who attack you. Be afraid of the friends who flatter you.”

“Sana saldıran düşmanlardan korkma. Sizi gururlandıran arkadaşlardan korkun. ”

  • “Develop success from failures. Discouragement and failure are two of the surest stepping stones to success.”

“Başarısızlıklardan başarı elde edin. Cesaret kırılma ve başarısızlık, başarıya giden en emin basamaklardan ikisi. ”

  • “You can make more friends in two months by becoming interested in other people than you can in two years by trying to get other people interested in you.”

“Diğer insanlarla ilgilenerek iki yıl içinde, diğer insanlarla ilgilenmeye çalışarak daha fazla arkadaş edinebilirsiniz.”

  • “Any fool can criticize, complain, and condemn—and most fools do. But it takes character and self-control to be understanding and forgiving.”

“Herhangi bir aptal eleştirebilir, şikayet edebilir ve mahkemm edebilir – ve çoğu aptal yapar. Ancak, anlayışlı ve affedici olmak karakter ve öz kontrol gerektirir. ”

  • “When dealing with people, remember you are not dealing with creatures of logic, but with creatures bristling with prejudice and motivated by pride and vanity.”

“İnsanlarla uğraşırken, mantık yaratıklarıyla değil, önyargı ile kıllanan ve gurur ve kibirle motive edilmiş yaratıklarla uğraştığınızı unutmayın.”

  • “Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no hope at all.”

“Dünyadaki önemli şeylerin çoğu, hiç umut görünmediğinde denemeye devam eden insanlar tarafından gerçekleştirildi.”

  • “Everybody in the world is seeking happiness—and there is one sure way to find it. That is by controlling your thoughts. Happiness doesn’t depend on outward conditions. It depends on inner conditions.”

“Dünyadaki herkes mutluluk arıyor – ve onu bulmanın kesin bir yolu var. Bu, düşüncelerinizi kontrol ederek olur. Mutluluk dış koşullara bağlı değildir. İç koşullara bağlı. ”

  • “When we hate our enemies, we are giving them power over us: power over our sleep, our appetites, our blood pressure, our health, and our happiness.”

“Düşmanlarımızdan nefret ettiğimizde, onlara üzerimizde güç veriyoruz: uykumuz üzerindeki güç, iştahlarımız, tansiyonumuz, sağlığımız ve mutluluğumuz.”

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı