Deep Work – Pürdikkat İngilizce Özeti


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Deep Work Türkçe Özeti

Verimlilik ve iş hakkında bir kitap özetiyle bilgisayar bilimleri profesörü hakkında konuşacağız. Kendinizi karmaşık bir göreve adamak karmaşık bir beceridir. Bu tür bir bağlılık, kitabın ikinci bölümünde bahsedilen derin iş ahlakına yol açar. Bu kitaptan çıkarılacak 3 dersimiz:
Bahsedilen dört çalışma stratejisinden birini kullanın çünkü herkese uyan tek bir tavsiye yoktur. Manastırdan gelen kelime anlamına gelen bu stratejiye göre Manastır Yaklaşımı; kendinizi kapatın ve işiniz bitene kadar gitmeyin. Bimodal (iki modelli) Yaklaşımı derin çalışmayı her şeyin önünde tutar. Bu çalışma için, günde sadece 4-6 saat bu çalışmaya odaklanın. Saat dolduğunda başka şeyler yapabilirsiniz. Diğer tekniğimiz Ritmik Yaklaşım, zamanı bölümlere ayırır. Her şeyden önce, planlama yapılır ve ‘çalış-mola’ olarak ilerlersiniz. Son olarak, Gazetecilik Yaklaşımı boş zamanlarınızın herhangi birini bir işe ayırabilir.
Verimsiz zamanınızı üretken meditasyon zamanlarına dönüştürün. Çalışmıyorken; Ev işi yaparken, alışveriş yaparken, duş alırken önemli işlerinizi düşünün. Başka bir ders ise, işinizi her gün aynı saatte bırakmaktır. İşinizi bıraktıktan sonra e-postalar, internet ve işle ilgili diğer durumlarla ilgilenmeyin. Bu şekilde her zaman düzenli zaman aralıklarına sahip olursunuz.

Deep Work Summary

We will talk about a professor of computer science with a summary of a book on efficiency and business. It is a complex skill to dedicate yourself to a complex task. Such dedication leads to the deep business ethics mentioned in the second part of the book. Our 3 lessons to be drawn from this book are:
Use one of the four working strategies mentioned because no advice fits everyone. The Monastic Approach, according to this strategy, which means word from the monastery; close yourself and don’t leave until you’re done. The Bimodal Approach keeps deep work ahead of everything. For this study, focus on that work only for 4-6 hours daily. When the clock is full, you can do other things. Our other technique, The Rhythmic Approach, divides time into sections. First of all, planning is made and you proceed as ‘break-work’. Finally, The Journalistic Approach can devote any of your free time to a job.
Turn your inefficient time into productive meditation. When you are not working; When doing housework, shopping, showering, think about your important work. Another lesson is to quit your job at the same time every day. After quitting your job, do not deal with e-mails, the internet, and other business-related situations. This way you will always have regular time slots.

Deep Work İngilizce ve Türkçe Özeti Video

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı