Dil Öğrenmek Neye Benzer: Yabancı Dilde Püf Noktalar


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

 

Dil öğrenmeyi siz neye benzetiyorsunuz? Dil öğrenmek nasıl bir duygu veya dil bilmek size neler hissettiriyor hiç düşündünüz mü?

Bir yabancı dili sorunsuz konuşabiliyorsanız bunun statünüzü yükselten, özgüven arttıran güzel bir duygu olduğunu söyleyebilirsiniz.

Bir yabancı dili öğrenmek

Bir yabancı dili öğrenme sürecinde olanlara dil öğrenmenin nasıl bir duygu olduğu sorulduğunda aşk gibi evlilik gibi diyenler de var. Aslında benzer yönleri epey çok.

  • Dil öğrenmek inanç ister
  • Kararlılık ister
  • Cesaret ister
  • Dil öğrenmek heyecan vericidir
  • Hayal kurdurur
  • Sabır ister
  • Emek ister
  • İlerleme kaydettikçe daha bir mutluluk verir

Aşk ve evlilikle benzer yönleri ne çokmuş değil mi? Biri ile yeni bir hayat kurmak isteyenler de bu duyguları besler. Birlikte bir hayata önce inanmak gerekir. Bunun için kararlı olmak, cesur olmak gerekir. Gelecekle ilgili hayaller kurulur. Bu süreçte sabır ve emek çok önemlidir. İlerleme kaydedildikçe ve evliliğe doğru yürüdükçe insana mutluluk verir.

Bir yabancı dil nasıl öğrenilir?

Mesela İngilizceyi örnek verelim. İngilizce diyoruz çünkü dünyada en çok konuşulan dildir İngilizce. Bu dili öğrenme heyecanını ve farkını yaşamak için çok ta fazla para harcamaya gerek yok. Kelime ve gramer öğrenmeyi birlikte sürdürebileceğiniz ve İngilizce konuşabileceğiniz bir eğitim sistemi ile İngilizce konuşmaya birkaç ayda başlayabilirsiniz. Önce bildiğiniz ve öğrendiğiniz kelime ve dil bilgisi kurallarını cümlelere döker, sonraki derslerde de her geçen gün ilerleyerek yeni kelime ve gramer kuralları öğrenip pratiğe dökersiniz. Bu sistemin adı skype üzerinden alınan dil eğitimi olan online İngilizcedir.

Yabancı dil bilmek müthiş bir duygudur!

Akıcı bir İngilizceye kavuştuktan sonra kariyerine nasıl yön verdiğinizi, yurt dışı seyahatlerinden nasıl keyif aldığınızı ve yabancı filmleri alt yazı takip etmek zorunda kalmadan nasıl keyifle izlediğinizi tahmine edebiliyoruz. Özgüvenininiz arttı, çevreniz genişledi, yabancı kültürleri yakından tanıyarak ufkunuz genişledi. Üstelik yabancı kaynakları artık anlayabiliyor ve araştırmalarınızı direk ilk kaynağından yapabiliyorsunuz.

Aslında İngilizce bilmenin sağladığı avantajlar o kadar fazla ve marjinal faydası kişiden kişiye o kadar değişip çeşitleniyor ki, bunu yaşayan biliyor. Yabancı dil bilmenin özellikle de İngilizce bilmenin sizlere sağlayacaklarını düşünerek zaman kaybetmeden online İngilizce eğitimlerine başvurabilir, ücretsiz deneme kurslarına katılabilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı