Dil Öğrenmeyi Hızlandırmanın Yolları


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

 

Yabancı dil eğitimi almaya başlayanların en çok istediği şeylerden biri İngilizceyi hızlı bir şekilde öğrenmek ve kısa sürede İngilizce konuşmaya başlamaktır. Öğrenmeyi hızlandırmak için neler yapabilirsiniz, hızlı bir şekilde nasıl İngilizce öğrenebilirsiniz bu yazımızda bunları bulacaksınız.

Kaliteli İngilizce eğitimi

Öncelikle tek başınıza hızlı bir şekilde İngilizce öğrenemezsiniz. Kaliteli bir İngilizce eğitimi almalı, profesyonel bir eğitmenle çalışarak adım-adım ilerlemelisiniz. Bunun için en ideal eğitim yöntemi online İngilizcedir.

Düzenli çalışmak

Her gün en az 20 dakika İngilizce çalışmanız İngilizceyi hızlı bir şekilde öğrenmede çok etkili olacaktır. Düzenli bir çalışma her konuda başarının anahtarıdır. Haftada bir gün birkaç saat çalışmak yerine her gün 20 dakikanızı İngilizce çalışmaya ayırın.

konusarakogren

Eğlenerek öğrenmek

İngilizce öğrenmenin sıkıcı olduğunu düşünenler veya eğlenerek İngilizce öğrenmek isteyenler için internette birçok İngilizce oyun, bulmaca ve aktivite bulunuyor. Günlük çalışmanıza bunları da katarak eğlenceli bir şekilde İngilizce öğrenebilirsiniz.

Tekrar etmek

Hızlı öğrenmede tekrar çok önemlidir. Özellikle yabancı dilde tekrarın ayrı bir yeri bulunuyor. Ezberlenen kelimelerin kalıcı olması için her gün yatmadan tekrar yapabilir, birkaç dakika üzerinden geçebilirsiniz.

Her gün bir İngilizce kelime öğreten mobil uygulama Wordly, bunun için ideal adreslerden bir tanesi!

wordly

İngilizce konuşmak

İngilizce konuşmaya kesinlikle çekinmeyin. Hata yapmaktan korkmadan İngilizce konuşmak için her fırsatı değerlendirin. Yakın çevrenizle veya turistlerle İngilizce sohbet edin, chat yapın.

İngilizce film izlemek

İngilizce öğrenme sürecinde telaffuz bakımından alt yazısız İngilizce dizi ve filmler izlemek son derece faydalıdır. Üstelik bilinen bir konuda sevilen bir filmin alt yazısız olarak izlenmesi eğlencelidir.

İnterneti kullanmak

Özellikle mobil uyumlu İngilizce sitelerini her an cep telefonunuzdan inceleyebilir, her siteye özel eğlenceli İngilizce aktivitelere katılabilirsiniz.

İngilizce kitap okumak

İngilizceyi öğrenmek için dinlemek konuşmak, okumak ve yazmak gerekir. Seviyenize uygun İngilizce kitaplar okuyabilir, internetten birçok İngilizce yayınını takip edebilirsiniz. Keyifli bir hikayenin İngilizce olarak okunması hem sizin hoşça vakit geçirmenizi sağlayacak hem de yeni kelimeler öğrenmenize yardımcı olacaktır.

İngilizce kelime ezberlemek

İngilizceyi hızlı bir şekilde öğrenmek için her gün bildiğiniz kelimelere yenilerini eklemelisiniz. Kelime ezberlemek için kendinize uygun yöntemlerden birini belirleyin ve her gün kendinize bir hedef koyun. Kelime oyunları, oyun kartları, bulmacalar, yazarak çalışma v.s.

Tüm bu aktiviteleri bir arada bulacağınız online İngilizce ile kısa sürede İngilizce konuşmaya başlayanların sayısı her geçen gün artıyor.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı