Doğuş Otomotiv İngilizce Mülakat Soruları ve Cevapları


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Doğuş Otomotiv güçlü araç markalarını bünyesinde barındıran ve bu araçların bakımından satışına, satış sonrası hizmetine kadar pek çok alanda hizmet vermektedir. İş ağı oldukça gelişmiş olan firma işe alımda da haliyle İngilizcenizi sınıyor. Yazımızın da size iş başvuru sürecinde faydalı olmasını umuyoruz. 

Doğuş Otomotiv İngilizce Bilgisini Nasıl Ölçüyor?

Şirket İngilizcenize sözlü ihtiyaç duyacağı için sizin konuşmanızı sınıyor ve mülakatın bir aşamasında size sözlü İngilizce mülakat yapıyor. Bu mülakata ne zaman geçileceği size önceden bildirilmiyor yani konuşma esnasında herhangi bir yerde o meşhur “Let’s continue in English” cümlesini duyuyorsunuz. Bu yüzden İngilizce konuşmanızı oldukça geliştirmenizde fayda var. 

Ne Seviyede İngilizce Bilmeliyim?

Mülakat esnasında konuşmanız sınanacağı için İngilizce seviyeniz akıcı, en az hatayla ve anlaşılır konuşmanıza yetecek kadar olmalıdır. Bu seviyede konuşabilmeniz için de haliyle dil bilgisi kurallarına, yeterli kelime bilgisine ve telaffuzda sorun yaşamamaya ihtiyacınız olacak. Size önerimiz bol bol konuşmanız ve pratik yapmanız. Bunu yaparken de profesyonel birinden yardım almanız gerekecek. Çünkü konuşma pratiği sırasında sizin konuşmanızdan ziyade karşınızdakinin söylediklerini sorularını anlamanız da son derece önem arz etmektedir. İşe uygun bir eğitmen arayarak başlayabilirsiniz. 

İşe Alım Süreci Nasıl Gerçekleşiyor?

İşe alım süreci diğer çoğu firmada olduğu gibi kariyer siteleri üzerinden firmanın verdiği ilanlara özgeçmiş göndermeniz ve firmanın kriterlere uygun olmanız halinde sizi görüşmeye davet etmesi ile başlıyor. Bu görüşmede size bir genel yetenek sınavı uygulanıyor. Yetenek sınavının ardından sözlü mülakata geçiyorsunuz ve sizden önce Türkçe sonra İngilizce sorulan sorulara yanıt vermeniz ve kendinizi tanıtmanız bekleniyor. Bu aşamayı da tamamladığınız takdirde size olumlu ya da olumsuz dönüş bir ya da iki hafta içerisinde yapılıyor. 

Doğuş Otomotiv’in Çalışanlarına Sunduğu İmkanlar ve Çalışma Şartları 

Kariyer anlamında size çok fazla katacağı şey olan Doğuş Otomotiv, kişisel gelişim ve yan haklar konusunda da bu iddiasını sürdürüyor. Ücret olarak piyasanın üzerinde ücret sunan firma, yan haklar açısından da oldukça cömert. Servis, yemek, sağlık sigortası gibi yemek yan hakların yanı sıra, pozisyona bağlı olarak araç temini ve cep telefonu teminini de yan haklar arasında gösterebiliriz. 

Doğuş Otomotiv Hakkında Genel Bilgi

Doğuş Grubu’nun pek çok otomobil firmasına çatı olduğundan bahsetmiştik. Bu firmalar; VW Binek Araç, VW Ticari Araç, Audi, Porsche, SEAT ve Skoda şeklinde sayılabilir. Doğuş Otomotiv bu markaların yetkili satış ve servis hizmetlerini yürütmektedir. 

Çalışma ağı çok geniş olan şirket; 7 bölgede, 36 Yetkili Satış noktasına ve 33 Servis noktasına sahip. Tüm bu ağ içerisinde ise ve 1.400’den fazla kişiyi istihdam ediyor. 

Unutmayın, firma hakkında genel bilgi sahibi olmanız mülakat öncesinde size avantaj olarak dönecektir.  

Doğuş Otomotiv İngilizce Mülakatına konusarakogren.com ile Hazırlanın!

Maalesef millet olarak normalde dahi İngilizce konuşmak bizim için kabus haline gelebilirken, mülakatlarda iş görüşmesi stresiyle beraber bu kabusun daha da büyüdüğünü tahmin edebilirsiniz. Oysa İngilizceyi kabus olmaktan çıkarmak için tek yapmanız gereken web sitemiz üzerinden bizimle tanışmak ve bir an önce iletişime geçmek!

Konuşarak Öğren olarak biz size daha önce deneyimlemediğiniz bir öğrenme sunuyoruz. ABD ofisimizde yer alan uzman eğitmenlerimizle size, sizin için de uygun olan saatlerde Skype üzerinden ulaşıyoruz ve sizi konuşturarak İngilizceyi olabilecek en keyifli haliyle öğrenmenizi sağlıyoruz. 

Bu deneyimin sizin için sadece mülakat için değil, yabancı dil öğrenme serüveniniz için de faydalı ve unutulmaz olacağını unutmayın. Vakit kaybetmeden detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.  

Konuşarak Öğren ile Doğuş Otomotiv İngilizce İş Mülakatına Hazırlanın!

İngilizce iş mülakatına uzman eğitmenlerle hazırlanmak ister misiniz? Binlerce öğrencimiz gibi siz de Konuşarak Öğren ile İngilizce iş mülakatında başarınızı garanti altına alabilirsiniz.

  1. Eğitim Programı: İş mülakatına özel olarak hazırlanmış ders programı sizi bekliyor. Seviyenize uygun olarak bu eğitim programıyla günlük derslerinize katılırsınız. Mülakat içerisinde ihtiyaç duyacağınız profesyonel kelime, cümle kalıpları ve dil bilgisi kurallarını öğrenirsiniz.
  2. Size Özel Uzman Eğitmen: Eğitmen aramakla zaman kaybetmeyin. Amerika ofisimizde kadrolu olarak bulunan iş mülakatı alanında uzman, seviyenize ve ilgi alanlarınıza özel eğitmenlerle çalışın. Konuşarak Öğren’de eğitmeniniz belirlenir ve sabit eğitmenle derslere katılırsınız. Ders saatiniz geldiğinde eğitmeniniz sizi arar.
  3. Her An Yanınızdayız: Türkiye ofisimizde mentörlerimiz ile her an yanınızdayız. Eğitimlere başladığınızda size özel bir mentör atanır. Mentörünüz sizinle düzenli olarak iletişim halindedir.
    Düzenli olarak gelişim raporlarınızı sizinle paylaşır. Derslerinizi hatırlatır ve motivasyonunuz düştüğü anda size destek olur.

Aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz kayıt olabilir, eğitim danışmanlarımızdan mülakatlara hazırlık paketi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mülakat Programı Linki: https://www.konusarakogren.com/mulakat-

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı