Dua Lipa New Rules Şarkı Sözleri Çeviri


Dua Lipa New Rules Şarkı Sözleri
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Dünyaca ünlü şarkıcı olan Dua Lipa’nın, bugüne kadar en çok dinlenen şarkılarından New Rules şarkı sözleri, türkçesi ve okunuşları bu yazımızda. Dua Lipa New Rules lyrics ve çevirisi Dua Lipa New Rules şarkı sözleri, Türkçesi ve okunuşlarını öğrenebilir ve Dua Lipa New Rules şarkısına anlayarak eşlik edebilirsiniz. İşte Dua Lipa New Rules şarkı sözleri, Türkçesi ve okunuşları…

Dua Lipa – New Rules Şarkı Sözleri, Türkçesi ve Okunuşları

[table id=118 /]

Dua Lipa Kimdir ?

Dua Lipa, 22 Ağustos 1995 İngiltere’de doğdu; Arnavut bir aileye sahip. 90’larda İngiltereye göçen ailesi 2008 yılında Kosava’ya geri dönüş yapınca, 14 yaşındaki Lipa, hayallerinin peşinden koşup İngiltere’ye geri dönerek 16 yaşından beri ailesinden bağımsız bir şekilde ideallerinin peşinden koşuyor. Hatta bu durumun kendisini olgunlaştırıp daha özgüvenli yaptığına her fırsata değinen güzelin, cool ve özgüvenli tarzında bunun katkısı olduğu kesinlikle ortada. En sevdigi şarkıcı olan Christina Aguilera’nın şarkılarına cover yapıp Youtube’a koyan o küçük kızdan bugüne değişen tek şey, izlenme sayısı olmasa gerek.

Buğulu sesi ve hip-hop alt yapılı pop şarkılarıyla hem müzik endüstrisini hem de genç hayranlarinin dikkatini çekmeyi başaran Dua, şu an yoğun bir konser temposunun içerisinde ve bu süreç sonucu Haziran ayında kendi adını taşıyan ilk studio albümünü piyasaya çıkaracağını duyurdu. Dua Sean Paul ya da kendi gibi genç ve yetenek olan Troye Sivan ile düetler ve canlı performanslar sergiledikçe dinleyici kitlesini emin adımlarla genişleteceğine şüphe yok. Şu an Dua’nın instagramda 763bin takipçisi ve youtube’daki ilk klipinin 103.022.350 görüntülemesi var, bunun yanı sıra güzelliğini, genç ve fresh havası ile kendisinden daha çok söz ettireceğe benziyor.

Kaynak: Vogue

Merak ettiğiniz kelimelerin anlamlarını öğrenmek için ;İngilizce Türkçe Çeviri Sözlük; sitemizi de ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca şunlar da hoşunuza gidebilir;

Selena Gomez Good For You

Selena Gomez Wolves

Inna Nirvana

Inna Yalla

Rıhanna Work

Anne Marie Friends

Brianna All I Need

Brıanna Lost In İstanbul

Rihanna Diamonds

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı