Erzurum İngilizce Özel Ders Fiyatları


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Erzurum Türkiye’nin bir ili olmakla birlikte, ülkenin en kalabalık yirmi dokuzuncu şehridir. 2019 verilerine göre, Erzurum’un nüfusu 762.062 kişidir. Nüfus olarak bakıldığında, Erzurum bulunduğu Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük üçüncü şehridir. Şehir, tarihi eserleri ve kış sporlarıyla ünlüdür. Tarihin ilk dönemlerinden beri bir yerleşim yeri olarak kullanılan Erzurum, yüzölçümü bakımından Türkiye’nin en büyük dördüncü ilidir. Erzurum’da temek geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır ama son yıllarda turizm de önem kazanmıştır. Soğuk ikliminden dolayı, Erzurum sanayisi gelişememiştir. Erzurum da özellikle beyaz yakalılar için pek çok iş ilanı bulunmaktadır.

Erzurum İngilizce Özel Ders Fiyat ve Yorumları

Erzurum’da İngilizce özel ders almak için pek çok opsiyon vardır. Özellikle  Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde okuyan üniversite öğrencileri ve bölgedeki okullarda öğretmenlik yapan öğretmenlerden İngilizce özel ders almak mümkündür. Erzurum’da İngilizce özel ders ortalama fiyatları 45- 50 TL arasındadır. Pek çok öğretmen, öğrencilere İngilizce Özel Ders almadan önce, deneme dersi sunmaktadır.

Konuşarak Öğren: Online İngilizce Özel Ders

İngilizce özel ders almanın bir diğer yolu da, online İngilizce özel derslerdir. Eğer bulunduğunuz şehirde İngilizce özel ders bulmakta zorlanıyorsanız, güvenilirlik konusunda sıkıntı çekiyorsanız veya zamanınız az olduğundan birebir İngilizce özel derse vakit ayıramıyorsanız, 2004 yılından beri, 24.000’den fazla öğrencinin ana dili İngilizce olan öğretmenlerden İngilizce Özel Ders almasını sağlayan Konuşarak Öğren İngilizce Online Özel Derslerini tercih edebilirsiniz.

Konuşarak Öğren Online İngilizce Özel Ders programları, ABD ofisinde anadili İngilizce olan öğretmenler tarafından günlük 10-20 ya da 30 dakika olarak hazırlanmış derslerden oluşur. Derslere başlanmadan önce, eğitimciler İngilizce seviyenizi ölçer. Seviyeniz belirlendikten sonra, size özel hazırlanmış online içerikler ve ders programıyla online İngilizce Özel Derslere devam edersiniz. Bu süreçte, Türkiye ofisinde bulunan eğitim danışmanları ilerlemenizi an ve an kontrol etmeye devam eder. Konuşarak Öğren Online İngilizce Dersleri size memnun kalmazsanız %100 iade ve ilerlemenizi online takip etme imkanı sunar. Daha fazla bilgi almak için, internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ingilizce özel Ders

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı