Eti İngilizce Mülakat Soruları ve Cevapları


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Adını duyar duymaz bizi çocukluğumuza götüren ve meşhur jenerik müziği kulaklarımızda çınlamaya başlayan Eti, Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri. Eti Gıda Sanayi ve Eti Makine Sanayi A.Ş. olarak 2 şirketten oluşan Eti Şirketler Grubunda kariyer yapmak istiyorsanız, gireceğiniz mülakat hakkındaki ipuçlarını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Eti İngilizce Bilgisini Nasıl Ölçüyor?

Başvurunuz sonrasında özgeçmişiniz incelenip, adaylar arasından uygun görülürseniz mail adresinize gönderilen İngilizce testi ile ilk değerlendirmeniz yapılıyor. Eğer başvurduğunuz pozisyon için İngilizceniz yeterli görülürse mülakata davet ediliyorsunuz ve bu görüşmenin bir kısmı İngilizce gerçekleştiriliyor. 

Ne Seviyede İngilizce Gerekiyor?

Eti, bünyesinde çalıştıracağı kişileri seçerken her pozisyon için İngilizce bilgisi talep etmiyor. Şayet genel müdürlükte ya da yönetim kadrosunda çalışacaksanız sizden akıcı,  sektöre ve pozisyonunuza hakim olduğunuzu gösteren bir İngilizce bilgisi beklentileri var. 

İşe Alım Süreci Nasıl Gerçekleştiriliyor?

Eti’nin kendi sitesinden ya da kariyer siteleri üzerinden yapacağınız başvuru sonrasında cv’niz İnsan Kaynakları birimi tarafından inceleniyor ve ilgili pozisyon için yeterli görüldüğünüz takdirde tarafınıza telefonla ulaşıyorlar. İlk olarak telefonda kısa bir mülakat gerçekleşiyor. Kendinizi tanıtıp eğitim hayatınızdan bahsetmenizi, daha önce çalıştığınız kurumlardaki mesleki tecrübelerinizi anlatmanızı istiyorlar. Bu konuşma sonucunda başvurduğunuz pozisyon için uygun olduğunuzu düşünürlerse pek çok firmanın yaptığı gibi kişilik envanteri testi, İngilizce testi ve genel yetenek sınavı göndererek belirli bir sürede bunları tamamlamanızı istiyorlar. Tüm bunların sonucunda başvurunuz olumlu değerlendirilirse yüz yüze görüşmek için mülakata çağırılıyorsunuz. Önce insan kaynakları yetkilileriyle bir görüşme gerçekleştiriliyor, sonrasında ise bağlı çalışacağınız birimin müdürü ile teknik mülakat gerçekleştiriliyor. Daha önce bahsettiğimiz gibi bu noktada görüşmenin bir kısmını İngilizce olarak yapıyorlar. Tüm bu süreçlerin sonucunda uygun görülen adaylarla maaş bilgisi görüşülüp sonrasında işe alımı gerçekleştiriyorlar.

Çalışanlara Sunduğu İmkanlar ve Çalışma Şartları

Eğer Eti Şirketler Grubunda mavi yakalı olarak çalışıyorsanız haftanın 6 günü 8 saatlik vardiya sisteminde çalışıyorsunuz. Beyaz yakalılar ise haftanın beş günü 08.00-18.00 saatleri arasında çalışıyor. Yemek, sigorta ve servis gibi yan haklardan yararlanmanın yanı sıra pozisyonunuza göre cep telefonu ve laptop da veriliyor. 

Yalnızca dışarıdan personel almak yerine kendi personelleri için eğitim ve terfi imkanı sağlayarak şirket içinde de çalışanların motivasyonunu yüksek tutmayı hedefliyorlar. Sıklıkla çalışanların memnuniyetini ve performanslarını değerlendirip uygun kişilere yükselme şansı veriyorlar. Ayrıca yine bu performans raporları doğrultusunda çalışanlarına aylık ya da yıllık olarak prim ödemesi de yapıyorlar. 

Eti Hakkında Genel Bilgi

1961 yılında Eskişehir’de kurulan Eti Şirketler Grubu, ilk başta Eti Bisküvi Fabrikası adı altında bir şahıs şirketi olarak Firuz Kanatlı tarafından kurulmuştur. 1972’ de Eti Gıda Sanayi A.Ş. adını alan şirket, 1980 yılında kurulan ve Eti için kek üretimi yapan Tam Gıda Sanayi A.Ş. ile 2013 yılında birleşmiştir. 

1967’de ilk otomatik üretim hattını yapan Eti Makine ise, Eti Gıda’nın fabrikalarındaki ekipman ve makineleri üretmek üzere 1978 yılında resmen kurulmuştur. 

Bisküvi, çikolata, kraker, kek, gofret gibi hazır gıda ürünlerinin üretilmesinde sektörünün lideri olan Eti, yaptığı ar-ge çalışmaları, ürünün tasarımından üretimdeki son aşamasına kadar olan titizliği sayesinde sektörde pek çok ilkin de öncüsü olmuştur.

Eti İngilizce Mülakatına Konuşarak Öğren ile Hazırlanın!

Türkiye’nin hazır gıda sektörünün liderlerinden Eti’ de kariyer basamaklarını hızla tırmanmak istiyorsanız, İngilizce mülakatınıza konusarakogren.com ile hazırlanın. Ana dili İngilizce olan, kendi alanında uzman eğitmenlerimizle Skype üzerinden size uygun vakitlerde gerçekleştireceğiniz görüşmelerle hem vaktinizi efektif kullanmış olacak hem de konuşmanızı akıcı bir hale getirmiş olacaksınız.  

Konuşarak Öğren ile Eti İngilizce İş Mülakatına Hazırlanın!

İngilizce iş mülakatına uzman eğitmenlerle hazırlanmak ister misiniz? Binlerce öğrencimiz gibi siz de Konuşarak Öğren ile İngilizce iş mülakatında başarınızı garanti altına alabilirsiniz.

  1. Eğitim Programı: İş mülakatına özel olarak hazırlanmış ders programı sizi bekliyor. Seviyenize uygun olarak bu eğitim programıyla günlük derslerinize katılırsınız. Mülakat içerisinde ihtiyaç duyacağınız profesyonel kelime, cümle kalıpları ve dil bilgisi kurallarını öğrenirsiniz.
  2. Size Özel Uzman Eğitmen: Eğitmen aramakla zaman kaybetmeyin. Amerika ofisimizde kadrolu olarak bulunan iş mülakatı alanında uzman, seviyenize ve ilgi alanlarınıza özel eğitmenlerle çalışın. Konuşarak Öğren’de eğitmeniniz belirlenir ve sabit eğitmenle derslere katılırsınız. Ders saatiniz geldiğinde eğitmeniniz sizi arar.
  3. Her An Yanınızdayız: Türkiye ofisimizde mentörlerimiz ile her an yanınızdayız. Eğitimlere başladığınızda size özel bir mentör atanır. Mentörünüz sizinle düzenli olarak iletişim halindedir.
    Düzenli olarak gelişim raporlarınızı sizinle paylaşır. Derslerinizi hatırlatır ve motivasyonunuz düştüğü anda size destek olur.

Aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz kayıt olabilir, eğitim danışmanlarımızdan mülakatlara hazırlık paketi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mülakat Programı Linki: https://www.konusarakogren.com/mulakat-

Bu yazılar da İlginizi çekebilir:

Ülker İngilizce Mülakat ve İşe Alım Süreci

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı