Gilda Radner Sözleri


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Gilda Radner ingilizce sözleri arasında en popüler ve anlamlı olan sözleri sizler için derledik ve Türkçe’ye çevirdik. Gilda Radner sözlerini ve Türkçe anlamlarını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

  • “I wanted a perfect ending. Now I’ve learned, the hard way, that some poems don’t rhyme, and some stories don’t have a clear beginning, middle, and end. Life is about not knowing, having to change, taking the moment and making the best of it, without knowing what’s going to happen next. Delicious Ambiguity.”

“Hayat seni kıracak. Kimse sizi bundan koruyamaz ve yalnız yaşamak da yalnızlık değildir, çünkü yalnızlık da sizi özlemiyle kıracaktır. Sevmek zorundasın. Hissetmek zorundasın. Dünyada olmanızın nedeni budur. Kalbinizi riske atmak için buradasınız. Yutulması için buradasın. Ve kırıldığınızda, ihanete uğradığınızı veya bırakıldığınızı ya da incindiğinizde ya da ölüm fırçalarınızda, bir elma ağacının yanında oturun ve yığınlarınızda etrafınızda. Kendinize mümkün olduğunca çok tattığınızı söyleyin. ”

  • “I’d much rather be a woman than a man. Women can cry, they can wear cute clothes, and they are the first to be rescued off of sinking ships.”

“Erkek olmaktan çok kadın olmayı tercih ederim. Kadınlar ağlayabilir, sevimli kıyafetler giyebilirler ve batan gemilerden kurtarılan ilk kişi onlar. ”

  • “There is no real security except for whatever you build inside yourself.”

“İçinde inşa ettiğin şey dışında gerçek bir güvenlik yok.”

  • “I base most of my fashion taste on what doesn’t itch.”

“Moda zevkimin çoğunu kaşınmayan şeylere dayandırıyorum.”

  • “I think dogs are the most amazing creatures; they give unconditional love. For me they are the role model for being alive.”

“Bence köpekler en şaşırtıcı yaratıklar; koşulsuz sevgi verirler. Benim için onlar hayatta olmanın rol modelidir. ”

  • “While we have the gift of life, it seems to me that only tragedy is to allow part of us to die—whether it is our spirit, our creativity, or our glorious uniqueness.”

“Yaşam armağanımız olsa da, sadece trajedinin bir parçamızın ölmesine izin vermek olduğu anlaşılıyor – ister ruhumuz, ister yaratıcılığımız, ister görkemli özgünlüğümüz olsun.”

  • “Dreams are like paper, they tear so easily.”

“Rüyalar kağıt gibidir, çok kolay yırtılırlar.”

  • “I can always be distracted by love, but eventually I get horny for my creativity.”

“Her zaman aşktan rahatsız olabilirim, ama sonunda yaratıcılığım için azgın olurum.”

  • “Life is about not knowing, having to change, taking the moment and making the best of it, without knowing what’s going to happen next.

“Hayat bilmemek, değişmek zorunda kalmak, anı almak ve bundan en iyi şekilde yararlanmak, daha sonra ne olacağını bilmeden.

  • “It’s always something.”

“Her zaman bir şeydir.”

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı