Global bir firma olma yolunda Alimex Alüminyum geleneksel İngilizce Kurslarıyla zaman kaybetmedi


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Hızla globalleşen dünyada yeni pazarlara açılan firma çalışanlarının İngilizce ihtiyaçları da değişimle aynı hızda büyüyor. Konuşarak Öğren çağın yeni kurallarına en hızlı cevap veren İngilizce eğitim sistemi olarak İTÜ bünyesinde en son teknolojiye göre dizayn edildi. Alimex Alüminyum İK direktörü çalışanların belli saatlerde ve önceden hazırlanmış gruplara yönelik kurslarda zaman kaybedecekleri ve verim alamayacakları için yaptığı araştırmalar sonucu Konuşarak Öğren’i bulmuş ve başvurusu sonucu aldıkları eğitimlerden memnuniyetlerini  şöyle dile getirmektedir:

f“Küreselleşen dünyada fark yaratabilir bir şirket olmak için çalışanlarımızın İngilizceyi konuşma konusunda çok iyi olmasını istiyoruz. Konuşarak Öğren ile İnsan Kaynakları Zirvesinde tanıştıktan sonra 2016 yılı Haziran ayında başlayan iş ortaklığımız, çalışanlarımızın hem İngilizce konuşmada daha iyi bir performans elde ederken hem de uzun kurs saatleri harcamadıkları bir yöntemle halen aynı hevesle devam ediyor. Şimdiye kadar farklı İngilizce seviyelerinde 5 çalışanımız günde en fazla 30 dakika ayırarak derslere katıldı ve her birinin İngilizce seviyesinde beklenen seviyelere ulaşıldı. Eğitmen kalitesi, vermiş olduğunuz hizmetler farkınızı ortaya koymakta, bu da bizim personelimizin gelişimine katkı sağlamaktadır. İş ortağınız olarak bu esnek uygulamalara destek veriyor ve sizleri herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyoruz.”

Filiz Güner / Alimex Alüminyum İnsan Kaynakları Müdürü

Sizde iş dünyasında var olmak zorunda olan tüm profesyoneller gibi ya da firmanızı dünya standartlarına ulaştırmak için Konuşarak Öğren’e gelin; Ana dili İngilizce hocalar birebir online derslerde size özel hazırladığı programı takip eder ve sistemde kayıtlı derslerinizi istediğiniz zaman tekrar dinleyebilirsiniz. Diğer öğrencilerimizin Konuşarak Öğren deneyimlerini ve yorumlarını öğrenmek istiyorsanız buraya tıklayın.

konusarakogren.com avantajlarıyla İngilizce öğrenmeyi binlerce profesyonel gibi siz de hak ediyorsunuz, eğitmeniniz ile program yapmak için hemen başvurun.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı