Havaş İngilizce Mülakat Aşaması ve İşe Alım Süreci


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

TAV Havayollarının en güçlü ayağı olan Havaş grubu, pek çok iş arayanın hayallerini süslüyor. Fakat genelde bir engelle karşılaşıyorlar; İngilizce mülakat. Havaş, dünyanın birçok ülkesine hizmet verdiği için İngilizcenizi sınaması kaçınılmaz elbette. Benim İngilizce bilgimi nasıl ölçecekler diyorsanız sizi şöyle alalım…

Havaş İngilizce Bilgisini Nasıl Ölçüyor?

Havaş,, şirket olarak öncelikle açık uçlu İngilizce sorularla genel anlamda İngilizcenizi test ederken bir yandan da kişiliğinize yönelik fikir elde ediyor. Bu sorular “sizin için başarının anahtarı nedir, şimdiye kadarki en zorlu iş deneyiminiz neydi, nasıl altından kalktınız, yöneticilerinizle hiç çatıştınız mı, bu çatışmaları nasıl çözdünüz” benzeri, iş hayatında profesyonel davranıp davranmadığınızı ölçmeye yönelik. Sadece bu kadarla kalmıyor. Uluslararası alanda çalışan bir firma olduğu için aynı zamanda sizin konuşmanızı da sınıyorlar ve Türkçe başlayan sözlü mülakat İngilizce devam ediyor.

Ne Seviyede İngilizce Bilmeliyim?

Mülakatlarda hem yazılı hem de sözlü sınanacağınız için, size önerimiz eski tabirle advanced olarak nitelediğimiz, yenilerde ise C1 ya da C2 ye tekabül eden bir seviyede değilseniz mutlaka seviyenizi ilerletecek bir çalışma içine girmeniz. Şu anki seviyemden nasıl emin olacağım diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Bunun için ücretsiz seviye tespit sınavı yapan kurumlar ya da bazı güvenilir online siteler size yardımcı olacaktır. Özellikle yazma ve akıcı konuşma konusunda kendinizi geliştirmeniz sizin faydanıza olacaktır. Konuşmadan kastımız turiste yol tarif ettiğiniz seviyede değil elbette. Kendinizi akademik olarak ifade etmenize olanak tanıyacak bir seviye işinize yarayacaktır.

İşe Alım Süreci Nasıl Gerçekleşiyor?

Kurumsal firmalarda olduğu gibi Havaş da mülakat sürecinde birden fazla basamak ve personelle görüşme sağlıyor. Öncelikle adaylar alım yapılacağına dair ilanları takip ederek firmanın kendi sitesinden ya da kariyer sitelerinden başvuru yapıyor. Başvuruların aranan şartlara uygun olması halinde ise sürenin de önemli olduğu bir genel yetenek testine tabi tutuluyorsunuz. Bu test daha çok mantık, muhakeme, okuduğunu anlama gibi becerilerinizi ölçmek üzere hazırlanmış bir sınav. Bu sınavdan başarılı olanlar ikinci aşama olarak kelime, gramer, dinleme ve yazma konularını bilmeyi gerektiren bir yazılı İngilizce sınavına giriyorlar. Sonrasında başvurulan pozisyona göre sözlü mülakatın ortasında yine İngilizce sorularını sözlü cevaplamanız bekleniyor. Bu son aşamayı da başarı ile tamamlamanız halinde ise tebrikler, işe giriş evrak listesine sahipsiniz!

Havaş’ın Çalışanlarına Sunduğu İmkanlar

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Türkiye’nin kurumsal firmaları arasında kendine yer edinmiş olan Havaş, çalışanları koşullar ve imkanlar konusunda oldukça mutlu ediyor. Yemek, yol, özel sağlık sigortası gibi hakların yanında pek çok farklı insanla tanışmanızı sağlayarak sosyal olarak da geniş bir çevre yanınıza kar kalıyor. Ayrıca iş öncesi ve iş sırasında verdiği eğitim ve seminerlerle kariyerinizde kendinizi geliştirmenize yardımcı oluyor.

Havaş Hakkında

Havaş, merkezi İstanbul’da bulunan ve TAV havalimanlarına bağlı olarak çalışan bir yer hizmetleri kuruluşu. Türkiye dışında Letonya ve Suudi Arabistan’da da hizmet veren kurum, yolcu ve bagaj işlemleri, ramp, uçak temizlik, yük kontrolü ve haberleşme, kargo, uçuş operasyon, ulaşım, temsil ve gözetim hizmetleri gibi pek çok alanda hizmet veriyor. Yani aslında uçuş esnası dışındaki tüm hizmetlerden sorumlu olduğunu söylersek yanılmış olmayız. Sadece havalimanı hizmeti değil, uçuş sonrasında havalimanı ile şehir merkezleri arasında hizmet veren uçak konforunda otobüsleri ile de gönüllere taht kurmuş bir firma aynı zamanda.

Sizin de mülakatlardan önce hem genel olarak havalimanları hakkında hem de Havaş özelinde bu bilgileri bilmenizde fayda olacaktır. Her kurum işe alacağı personelin kendisini özel olarak tercih ettiğini bilmek ister.

Her şey iyi hoş da, bu İngilizce işi bozuyor diyorsanız, İngilizcenin işinizi bozmasına izin vermemek için biz buradayız. İş edinmenizin ilk ve en önemli koşulu haline gelen İngilizceyi en kısa sürede, en verimli şekilde ve en eğlenceli yoluyla öğrenmek ister misiniz? Bu noktada biz devreye giriyoruz. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Havaş mülakatlarında başarılı olmak için iyi seviyede İngilizce can yoldaşınız olmalı. Konuşarak Öğren olarak biz, ABD ofisimizdeki alanında uzman yabancı eğitmenlerimizle size en uygun şekilde ayarladığımız saatler içerisinde size ulaşıyoruz ve konuşuyoruz! Evet konuşmak öğrenmenin en etkili yolu ve bu yolla size hayalinizdeki işi garanti ediyoruz!

Konuşarak Öğren ile Havaş İngilizce İş Mülakatına Hazırlanın!

İngilizce iş mülakatına uzman eğitmenlerle hazırlanmak ister misiniz? Binlerce öğrencimiz gibi siz de Konuşarak Öğren ile İngilizce iş mülakatında başarınızı garanti altına alabilirsiniz.

  1. Eğitim Programı: İş mülakatına özel olarak hazırlanmış ders programı sizi bekliyor. Seviyenize uygun olarak bu eğitim programıyla günlük derslerinize katılırsınız. Mülakat içerisinde ihtiyaç duyacağınız profesyonel kelime, cümle kalıpları ve dil bilgisi kurallarını öğrenirsiniz.
  2. Size Özel Uzman Eğitmen: Eğitmen aramakla zaman kaybetmeyin. Amerika ofisimizde kadrolu olarak bulunan iş mülakatı alanında uzman, seviyenize ve ilgi alanlarınıza özel eğitmenlerle çalışın. Konuşarak Öğren’de eğitmeniniz belirlenir ve sabit eğitmenle derslere katılırsınız. Ders saatiniz geldiğinde eğitmeniniz sizi arar.
  3. Her An Yanınızdayız: Türkiye ofisimizde mentörlerimiz ile her an yanınızdayız. Eğitimlere başladığınızda size özel bir mentör atanır. Mentörünüz sizinle düzenli olarak iletişim halindedir.
    Düzenli olarak gelişim raporlarınızı sizinle paylaşır. Derslerinizi hatırlatır ve motivasyonunuz düştüğü anda size destek olur.

Aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz kayıt olabilir, eğitim danışmanlarımızdan mülakatlara hazırlık paketi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mülakat Programı Linki: https://www.konusarakogren.com/mulakat-

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı