Måneskin – I WANNA BE YOUR SLAVE Şarkı Sözleri Çeviri


maneskin ı wanna be your slave
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Måneskin Kimdir?

Måneskin, 2016 yılında Roma’da kurulmuş bir İtalyan rock grubudur. Grubun kadrosu Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi ve Ethan Torchio‘dan oluşuyor. İlk günlerde sokaklarda performans sergileyen grup, 2017’de İtalyan yetenek yarışması X Factor‘ün on birinci sezonunu ikinci bitirdikten sonra öne çıktı ve Sanremo Müzik Festivali 2021 ve Eurovision Şarkı Yarışması 2021‘i kazandıklarında uluslararası şöhret kazandılar. Sekiz single ile İtalyan ve Avrupa müzik listelerinde zirveye yerleştiler ve FIMI‘den 22 platin ve 6 altın sertifika alarak Eurovision sonrası İtalya’da bir milyonun üzerinde rekor sattılar. 2021’de Måneskin, UK Singles Chart‘ta ilk 10’a giren ilk İtalyan grubu oldu ve single’ları “Zitti e buoni” ve “I Wanna Be Your Slave” şarkısı da Billboard Global 200 Excl‘de ilk 10’a ulaştı.  Grup üyeleri Damiano David, Victoria De Angelis ve Thomas Raggi birbirleriyle ilk olarak Roma’daki lise günlerinde tanıştılar. Frosinone’dan Ethan Torchio kısa süre sonra onlara katıldı. Grubun kökenleri 2015’e kadar gitse de yerel bir müzik yarışması olan Pulse‘a kaydolmaya karar verdikleri için grubun adını seçmeleri gerektiği için, resmi kuruluşları 2016 ‘dır.

I WANNA BE YOUR SLAVE Måneskin Şarkı Sözleri Çeviri Tablosu

[table id=602 /]

 

İngilizce Şarkı Dinleyin

Bir çok insan İngilizce şarkı dinler. Ancak şarkı dinlemek İngilizce öğrenmek için size yeterli gelmiyor olabilir. Bunun sebebi ise şarkıları bilinçsiz bir şekilde dinlemeniz. İnsanlar İngilizce şarkı dinlerken sözlere ve anlamlarına dikkat etmezler. Bu yüzden dinlerken eğlenip geçerler. Şarkılardan İngilizcenizi geliştirmek için yapmanız gereken şeyse şarkı sözlerini açıp tek tek incelemeniz. İngilizce şarkıların sözlerini çevirmek size tecrübe katar. Aynı şekilde sözleri öğrendiğinizde şarkılara eşlik edebilmenizi sağlar. Bu sayede hem dinleme hem de konuşma kabiliyetiniz gelişir. Üstelik bolca İngilizce kelime telaffuzu da öğrenmiş olursunuz.

İngilizce Şarkı Sözü Çevirisi Nasıl Yapılır?

İngilizce şarkıların altında genellikle daha derin bir anlam ya da hikaye yattığını unutmamanız lazım. Bu yüzden cümleleri çevirirken mantıksız geliyorsa başka cümlelerle bağlantısı ya da başka konulara göndermesi olabilir. Bu yüzden normal çevirilere göre daha çok düşünmeniz gerekir. Cümleleri çevirirken ise normal çeviri yapıyormuş gibi çeviri yapmanız gerekir. Normal çeviride ise önce cümlenin öznesi belirlenir ve cümlenin kalanı tersten çevrilir.

Konuşarak Öğren ile İngilizce Konuşun

İngilizceyi anadilim gibi konuşmak istiyorum diyorsanız öncelikle bol miktarda maruz kalmalısınız. Bu sadece İngilizce için değil, her dil için geçerlidir. Bir dili öğrenirken ne kadar maruz kalırsanız o kadar iyi ve hızlı öğrenirsiniz. Bu yüzden yurtdışına çıkıp anadili İngilizce olanlarla beraber yaşamak gideceğiniz herhangi bir okul veya alacağınız herhangi bir eğitimden daha etkilidir. Yurtdışına çıkmak ise zor olduğundan dolayı evde İngilizce öğrenmek için anadili İngilizce olan kişilerle internet üzerinden de konuşabilirsiniz. Konuşarak İngilizce öğrenmek için en iyi sitelerden birisi de Konuşarak Öğren. Anadili İngilizce olan eğitmenlerle online İngilizce derslerinde her gün konuşmak size çok yarar sağlayacaktır. Konuşurken hem hatalarınız düzeltilecek hem de yeni konular öğrenebileceksiniz. Üstelik karşılıklı konuştuğunuz için dinleme kabiliyetinizi de geliştirebilirsiniz. Bu sayede her açıdan İngilizceye maruz kalarak çok hızlı bir şekilde İngilizce öğrenebilirsiniz.

Konuşarak Öğren anadili İngilizce olan eğitmenlerle konuşarak kendinizi geliştirebileceğiniz bir İngilizce konuşma sitesidir. İnsanlarla İngilizce konuşma uygulamaları konusunda yepyeni bir seviyeye ulaşmıştır. Her gün İngilizce konuşan insanlarla bir araya gelip kendiniz geliştirebilirsiniz. Bu yüzden İngilizce öğrenmek isteyenler için büyük avantaja sahiptir. Uzaktan İngilizce eğitim konusunda  konusunda oldukça tecrübeli eğitmenlerden alacağınız dersler sayesinde internette İngilizce öğrenebilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı