İngilizce altyazılı film izlemenin faydaları nelerdir?


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce film izlemek, hem dünya görüşümüze renk katan hem de aynı zamanda İngilizce telafuz ve İngilizce kelime bilgisini geliştiren en önemli uygulamalardan bir tanesidir. İngilizce film izlerken ise, gerçek anlamda kendimizi geliştirebilmemiz için dublajlı filmler yerine altyazılı filmleri tercih etmemiz önemlidir. İngilizce altyazılı film izlemenin faydalarını, İngilizce altyazılı film izlenebilecek siteleri sizlerle paylaşacağız.

Neden İngilizce altyazılı film izlemeliyiz?

Film kültürü, başlıbaşına bir keyif. Eğer keyif aldığınız bir şeyde kendinizi geliştirebilecek, İngilizcenizin üzerine bir şeyler katacak şekilde ilerlerseniz bu sizin için sıkıcı bir eğitim olmaktan çıkar. Her an bunu yapmak istersiniz. Bu yüzden İngilizce altyazılı filmler herkes için önerilebilir. Filmin konusunu ne olursa olsun, ister dram, romantik tarzda ve gündelik sözcüklerin, cümlelerin kullanıldığı bir film, isterseniz de belgesel gibi daha ciddi bir kelime grubunun yer alacağı bir film izleyin, emin olun ki sizi geliştirecektir.

Türkçe altyazılı mı, İngilizce altyazılı mı?

Film izlerken Türkçe altyazılı olması, çok fazla önerilen bir durum değildir. Ancak belli bir noktaya kadar, İngilizce altyazı ile filmi gerçek manada anlayana kadar bir süre bu şekilde de izleyebilirsiniz. Altyazılı filmlerdeki bu durum tamamen size kalmıştır. Türkçe altyazılıda daha çok anlamlara, İngilizce altyazılı filmlerde ise daha çok okunuşlara, telafuza odaklanırsınız.

İngilizce altyazılı film izlemek için hangi sitelere göz atmalıyız?

İngilizce altyazılı film izleme olanağı sunan siteler aşağıda sıralanmıştır. Keyifli bir şekilde onları takip edebilir, İngilizcenizi geliştirebilirsiniz.

Seyiret.net

Sitede animasyondan belgesele, fantastik filmlerden komedi filmlerine çok geniş bir kategori aralığında film izleme şansına sahipsiniz.

Peliculator

Peliculator, İngilizce altyazılı film izleyebileceğiniz adreslerden bir tanesi. Sitede en güncel, en popüler filmler sıralanmış durumda.

Moviesub

Moviesub adresinde, güncel sinema filmlerini altyazılı bir şekilde izleyebilirsiniz.

Desymovies

Desymovies, İngilizce altyazılı Hint filmleri başta olmak üzere, çeşitlilik içeren geniş bir film kültürüne merhaba diyebileceğiniz bir site. Desymovies’te aynı zamanda farklı kategorilere göre de film seçimi yapabilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı