İş yerinde İngilizce kullanımı nasıl olmalı?


İŞ YERİNDE İNGİLİZCE KULLANIMI NASIL OLMALI 
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Özellikle global şirketlerde veya uluslararası bir pozisyonda yer almakta olan kişiler, İş yerinde İngilizce kullanımı nasıl olmalı? Sorusu ile birlikte İngilizce konuşurken dikkat etmesi gereken kalıpları araştırmakta. Peki, İş yerinde İngilizce kullanımı nasıl olmalı? İş yerinde İngilizce kullanımında neye dikkat etmek gerekir? 

İş yerinde İngilizce kullanımı nasıl olmalı? Sorusu, İş yerinde İngilizce kullanımı noktasında dikkat edilmesi gereken hususlar ve detayları merak etmekte olan kişiler tarafından araştırılmakta. İş hayatında etkili bir iletişim kullanarak kariyerinde yükselmek isteyen kişiler, İngilizce noktasında kendini geliştirmeyi tercih etmekte. Peki, İş yerinde İngilizce kullanımı nasıl olmalı? İş yerinde İngilizce kullanımında neye dikkat etmek gerekir? İşte İş yerinde İngilizce kullanımı örnekleri! 

İŞ YERİNDE İNGİLİZCE KULLANIMI NASIL OLMALI? 

İş dünyasında etkili iletişim kurabilmek, uluslararası projelerde yer alabilmek ve kariyerde yükselmek için İngilizce kullanımı kaçınılmaz hale gelmiştir. İş yerinde İngilizce kullanımında dikkat etmeniz gereken temel başlıklar şunlardır; 

Dil Becerilerinizi Geliştirin: 

İş yerinde etkili İngilizce kullanımı için temel bir adım, dil becerilerinizi sürekli olarak geliştirmektir. Dil eğitimi almak, dil kurslarına katılmak veya dil değişim programlarına dahil olmak, kelime dağarcığınızı genişletmenin ve dilbilgisel hatalarınızı düzeltmenin harika yollarıdır. Bu noktada Konuşarak Öğren tarafından kullanıcılara özel olarak hazırlanmış iş programına göz atabilirsiniz. Bu program içerisinde iş hayatında karşılaşabileceğiniz, kelimeler, kalıplar, durumlar göz önünde bulundurularak iyi derecede İngilizce konuşmak isteyen kişiler için hazırlanmış bir programdır.  

İş Jargonunu Öğrenin: 

Her sektörün kendine özgü bir dil ve jargonu vardır. İş yerinde etkili iletişim kurabilmek için sektörünüzün terminolojisini öğrenin. Bu hem kendi çalıştığınız kurum içerisinde hem de diğer şirketlerle kuracağınız iletişim esnasında sürece daha hakim olmanızı ve başarılı bir iletişim kurmanızı sağlayacaktır. Bu noktada yeterli İngilizce dil bilginiz bulunuyorsa kendi sektörünüzdeki İngilizce içeriklere göre atarak bu dil ve jargona hakim olabilirsiniz.  

İş Toplantılarında Aktif Katılım: 

İş toplantıları, ekip içi iletişimin temel taşlarından biridir. Toplantılarda aktif bir şekilde katılım göstermek, fikirlerinizi paylaşmak ve sorular sormak, hem İngilizce becerilerinizi geliştirmenize hem de iş yerinde daha etkili bir iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır. Burada iş toplantılarına aktif bir katılım sağlayabilmek için iyi derecede İngilizce konuşabilmek ve anlayabilmek gerekmektedir. Bu nedenle iş toplantılarında başarılı bir iletişim kurabilecek bir seviyeye gelebilmek için bol bol İngilizce speaking ve listening pratiği yapmanız gerekebilmektedir. 

Sonuç olarak İş yerinde İngilizce kullanımında kendi sektörünüz için kullanılmakta olan dil ve jargona hakim olmalı ve bunun yanı sıra etkili bir İngilizce dil bilgisine sahip olmalısınız.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı