İngilizce Bilenler Ne İş Yapabilir?


İngilizce Öğrenmek İçin Nasıl Bir Yol İzlemeli?
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce konusunda herkesin belli bir öğrenme amacı var, bir stratejisi var. Bazıları için bu strateji, İngilizce bilerek yapılabilecek işler. Yani burada devreye İngilizce bilenler ne iş yapabilir sorusu geliyor. Biz de hem klasik işlerden, hem de freelance yeni nesil iş modellerinden, İngilizce bilmenin avantajı ile güzel bir şekilde yapılabilecek işlerden bahsedelim istedik.

İngilizce bilenler ne iş yapabilir?

İngilizce bilmenin en büyük artısı, farklı kültürlerin dahil olduğu üretim ya da hizmete dönük sistemlerde sorunsuzca yer alabilmek ve insanları, hizmetleri yönlendirebilmek için global çapta ilgi gören işlere, iş modellerine bakalım ilk olarak. Kuşkusuz ki ilk etapta, İngilizce bilenler ne iş yapabilir noktasında akıllara global, kurumsal firmalar geliyor.

Kurumsal firmalarda orta ve üst düzey pozisyonlar

İngilizce bilerek, ilk olarak dünya üzerinde farklı noktalarda ofisleri bulunan ve sürekli olarak iletişim halinde olan global ekiplere sahip firmalar akıllara geliyor. Global firmalarda orta ve üst düzey yöneticilikler için iyi bir İngilizce, daha doğrusu iyi bir “İngilizce konuşma becerisi” kesinlikle şarttır. Yapmanız gereken konuşarak İngilizce öğreten platformumuzdan bu konu ile ilgili bilgi almak… 🙂

Freelance işler için İngilizce: Artık her yerde digital nomad’lar var!

İngilizce Bilenler Ne İş Yapabilir?

Çağın değişmesi ile artık dünyanın her yerinde çalışabilen, digital nomad yani dijital göçebe olarak farklı ülkelerde, şehirlerde farklı konularda çalışmalar yapabilen insanlar her yerdeler. Böyle olabilmek için, başta yazarlık, yazılımcılık, grafik tasarım işleri ve danışmanlığa dönük çalışmalar için global bir iş ağınızın olması gerekiyor. Bunun için de yine iyi bir İngilizce şart. Uzaktan da çalışsanız, esnek bir iş modeliniz de olsa müşterileriniz ile görüşmek, iletişim kurmak ve en önemlisi freelancer gibi global iş ağlarından iş alabilmek için İngilizce bilmeniz gerekiyor.

Dünya yazılım piyasasında söz sahibi olan Hindistanlılar, bunun en büyük örneği. İngilizce bilerek ne iş yapılabilir sorusunun yanıtı gibiler aslında! Ülke olarak iyi bir matematik ve yüksek bir İngilizce seviyesine sahip olan Hindistan halkı, freelance iş piyasasında ciddi konumdadır. Ek olarak startupların merkezi olarak nitelendirebileceğimiz, Facebook, Twitter, Microsoft gibi birçok şirketin merkezi olan Silikon Vadisi’nde de (ABD-Kaliforniya) çok rahat iş alabilmekte, çalışabilmektelerdir.

Kısacası, İngilizce bilenlere birçok kapı açılır. Turizm sezonunda bir işletmede çalışabilmek de söz konusudur, rehberlik, çevirmenlik de… Kurumsal işler de, freelance işler de. Sadece bir iş azmi, vizyonu ve iyi bir İngilizce becerisi.

Eğer hala İngilizcem yok, anlıyorum ama konuşamıyorum diyorsanız, size “doğru yerde” olduğunuzu söylemem gerekiyor:)

Tıklayıp bilgi almaya ne dersiniz? http://www.konusarakogren.com

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı