İngilizce Bitmiştir Demeden Önce Düşünmeniz Gereken 8 Şey!


İngilizce Neden Ortak Dildir?
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Dünyada en çok konuşulan dil olan İngilizce 53 ülkenin resmi dilidir. İngilizce bilen bir insanın bilmeyen birine göre günümüzde birçok bakımdan avantajları bulunur. İngilizce bitmiştir demeden önce bunlar iyi düşünülmeli ve İngilizce öğrenmeden asla vazgeçilmemelidir. Türkiye’de de üzerinde en çok durulan yabancı dil İngilizce olup, globalleşen dünyada ne kadar çok kullanıldığı herkes tarafından bilinmektedir. İngilizce öğrenmek kimilerine göre zor olsa da aslında belli bir programı takip eden ve planlı olarak İngilizce çalışmaya devam eden herkes bu dili kolay öğrenmektedir. İngilizce bitmiştir demeden önce İngilizce bilmenin bizlere sağlayacağı avantajlar üzerinde duralım.

İyi Bir Kariyer

İngilizce bilen biri bilmeyene göre iş dünyasında her zaman tercihlerde ilk sırada yer alır. Kariyer yaparken İngilizce öğrenilmesi kişinin şirkette yükselmesini sağlar ve bu da gelir artışı demektir. İngilizceden vazgeçerseniz iyi bir kariyeri de gözden çıkaracaksınız demektir. Yabancı dil bilmediği halde iyi para kazananlar da yok değildir. Fakat maalesef onlar istisna. Günümüzde iyi bir iş ve iyi bir gelir için İngilizce şarttır. Zira üst düzey yönetici ilanlarına baktığınızda ilk şart iyi derecede İngilizce bilmesi gerektiğidir.

Bilgiye Ulaşım Dili İngilizcedir

Dünya medya ağını düşündüğünüzde ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız. İngilizceden vazgeçerseniz, internette sayısız İngilizce yayınlarından mahrum kalacak, bilim dünyasının dili olan İngilizceyi bilmediğiniz için haber, makale ve araştırma yazılarını okuyup anlayamayacaksınız.

İngilizce Bilmek Bir Ayrıcalıktır

İngilizce bilen insanların toplumda saygın bir yeri vardır. Yani İngilizce size prestij sağlar. İngilizce bitmiştir derseniz sizi onore edecek böyle bir ayrıcalıktan mahrum kalacaksınız.

Seyahat ve Tatillerde İngilizce

İngilizce bilen biri için dünyayı dolaşmak son derece keyifli ve kolaydır. Yabancı dil bilen biri olarak hiçbir zaman iletişim sorunu yaşamaz, tatillerde yabancı turistlerle sohbet imkanına kavuşursunuz. İngilizceden vazgeçerseniz, iş icabı da olsa yurt dışına çıkmak zorunda kaldığınızda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Yabancı Literatürleri Takip Etmek

Mesleğinizle ilgili yabancı literatürü takip etmek ve bilgi sahibi olmak son derece önemlidir. İngilizce bilmezseniz bu avantajdan faydalanamayacaksınız.

İkinci Bir Yabancı Dili Daha Kolay Öğrenmek

İngilizceyi öğrenenlerin ikinci bir yabancı dili çok daha kolay öğrendiği bilinen bir gerçektir. Eğer İngilizce öğrenmekten vazgeçerseniz aynı zamanda başka bir yabancı dili öğrenmekten de vazgeçtiniz demektir.

Yabancı Kültürleri Daha Yakından Tanımak

İngilizce bilen bir insan yabancı kültürleri yakından tanıma fırsatı bulmakta, yabancı dili sayesinde her türlü yayını okuyarak genel kültürünü arttırmaktadır. Yabancı kültürlere meraklı iseniz İngilizceden vazgeçmemeli ve bu zevkten kendinizi mahrum etmemelisiniz.

Yaşam Kalitesini Arttırmak

İngilizce öğrenen ve konuşan insanların yaşam kalitesi artmaktadır. Sabırla öğrendiği İngilizce sayesinde farklı kapılar açılmakta, aynı zamanda öğrendiği sabrı başka alanlarda da kullanarak yaşam kalitesini arttırmaktadır. İngilizce bitmiştir derseniz yaşam kalitenizi istediğiniz düzeye çıkaramayabilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı