İngilizce Chat Yapabileceğiniz Siteler


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizceyi geliştirmenin en etkili yolu, birçok içeriğimizde de ifade ettiğimiz gibi ‘dili yaşamak, içinde olmak’. Peki ben yurt dışına gidemiyorum diyenlerdenseniz, İngilizceyi kullanma şansım yok diyenlerdenseniz ne olacak? Bu yalnızca bir bahane olabilir!

İngilizce chat siteleri ile, hem yazışarak hem de görüntülü chat ile, İngilizcenizi geliştirebilirsiniz. Üstelik İngilizceyi günlük yaşamında kullanan, ana dili İngilizce olan kişilerle görüştüğünüz için dilin güncel kullanımına da aşina olacaksınız. Artık bilgisayardan, laptoplardan, tablet PC ya da akıllı telefonlardan hem chat sitelerine, hem de chat uygulamalarına adım atmak kolay!

İşte hem İngilizcenizi geliştirecek, hem de internetteki vaktinize keyif katacak İngilizce Chat Yapabileceğiniz Siteler listesi…

1. Onlinechat.co.in

online chat

Online chatte popüler adreslerden olan sitede, İngilizce chat seçeneği mevcut. Kullanışlı bir chat portalı olan siteye üye olmak gerekmiyor, anonim bir nick seçerek giriş yapabilir, chat keyfi yaşayabilirsiniz. Mobil sürümü de mevcut.

Adres: Onlinechat.co.in/english

2. Speaking7

SPEAKING7 online chatAnında pratik bir şekilde İngilizce chat yapmak için tercih edilen sitelerden bir diğeri, Speaking7. Sitede hem normal İngilizce chat mevcut, hem de geçmiş yıllarda ses getiren, random chat modeli chatroulette sistemi ile rastgele birisi ile özel sohbet penceresinde de konuşabiliyorsunuz.

Adresi: Speaking7.com

3. Englishchats.org

ENGLISH CHATS

İngilizce chat yapmak isteyenler için, diğer bir önerimiz ise Englishchats.org. Sitede İngilizce chat, bunun yanı sıra ilginiz varsa Rusça ya da İspanyolca chat seçenekleri de mümkün!

Adres: Englishchats.org

4. To Learn English

gg

İngilizce chat siteleri içinde, orijinal bir yapıya sahip olan bu sitede normal chat dışında, robotlarla da chat yapma şansınız var. Anında yanıtınızı alıyorsunuz.

Asl: (Yaş, cinsiyet, lokasyon)

Adres: Tolearnenglish.com

5. Speaking24

speaking24 chat sitesi

Speaking24, İngilizce chat için değerlendirebileceğiniz popüler web sitelerinden. Odalar her daim kalabalık, kafanıza göre insanlarla konuşabilir, İngilizcenizi geliştirebilirsiniz.

6. Omegle

omegle

Gelelim diğer popüler chat portallarına! Rastgele chati seviyorsanız, Omegle ile anında ‘değiştir’ butonuna tıklayarak farklı insanlarla görüşebilirsiniz. Kullanıcı kitlesinin ağırlıklı dili İngilizce olduğu için, sohbet etmek isteyen kişilerle görüşürken İngilizcenizi de geliştirebilirsiniz.

7. Connected2.me

Connected2-me-webeyn

Diğer bir chat sitesi connected2.me’de, sizin anonim karşı tarafın ise kimliği ile çevrimiçi olduğu ilginç bir sistem mevcut. Connected2.me’de İngilizce konuşanlarla görüşmek için, Twitter’da birkaç isim araması yapmanız da yeterlidir.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

One thought on “İngilizce Chat Yapabileceğiniz Siteler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı