İngilizce CV Örnekleri


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce CV Örnekleri, İngilizce CV oluşturmak isteyen birçok kişi için bir yol gösterici rolü oynamakta ve bu nedenle araştırılmaktadır. Bu yazımızda İngilizce CV Hazırlama hakkında bilgi edinecek ve İngilizce CV Hazırlama hakkında detaylı bilgi edinebileceksiniz. İşte İngilizce CV Örnekleri! En iyi, en güzel İngilizce CV Örnekleri!

İngilizce CV Örnekleri, global olarak kariyer yapmak isteyen kişiler başta olmak üzere birçok kişinin yol gösterici olarak araştırdığı bir örnek olarak karşımıza çıkıyor. Dünyada ilk CV’nin 500 yıl önce Leonardo Da Vinci tarafından yazıldığına inanılıyor. Zamanına göre muhteşem önermelerle dikkat çeken bu CV’den bu yana pek çok şey değişti. Peki, İngilizce CV Örnekleri nelerdir? İşte En iyi, en güzel İngilizce CV Örnekleri!

Artık, sizinle aynı yere teslim edilmek üzere çok sayıda kişi CV hazırlıyor. Bu nedenle de CV’nizin sizi başarıya götürecek şekilde hazırlanması, sahip olduğunuz tüm birikimi en iyi şekilde aktarması gerekiyor. İngilizce CV hazırlama konusunda, anadili İngilizce olmayanlarsa zaman zaman zorlanabiliyor. Böyle durumlarda bir rehber olabilmesi için bu yazıyı hazırlamaya karar verdik. Birazdan göreceksiniz ki, sizde İngilizce CV Örnekleri ile birlikte İngilizce öz geçmiş hazırlayabileceksiniz!

İngilizce CV hazırlama teknikleri

İster yeni bir işe ister bir okula başvurun, İngilizce CV hazırlama aşaması muhtemelen başvurunuz en önemli kısımlarından biri haline geliyor. İngilizce CV hazırlama tekniklerini kullanarak, başvurunuzu değerlendirecek kişilerin ilgisini çekmeyi başarabilirsiniz.

Uzmanlara göre İngilizce CV hazırlama konusunda en sık yapılan hata çok fazla detaya girerek karmaşık bir mesaj vermek. Başvurduğunuz yer belli, bu yerin sizden istedikleri belli.

Öyleyse öz geçmişinizi sayfalarca uzatıp karşı tarafa kaotik mesajlar vermek yerine, ortalama 2 sayfa uzunluğunda bir formla başvurunuzun kabul edilmesine faydalı olacak bilgileri verin.

Başvurduğunuz pozisyonla ilgili olduğunu düşündüğünüz projelerinizi, deneyimlerinizi öne çıkarın. Belki bugüne kadar 20’den fazla projede görev aldınız ve hepsini sergilemek istiyorsunuz.

Bu noktada, çok sayıda bilgiyi karşı tarafın okumayacağını hatırlayın ve konuyla ilgili ve prestijli olanlarını seçin. Bilgileri kronolojik sıraya göre en güncelden eskiye doğru sıralamaksa bir diğer önemli detay.

CV’nizde yer alan başlıkların, çizgilerin, yazı tiplerinin birbiriyle uyumlu ve tutarlı olduğundan emin olun. Verdiğiniz bilgilerin ne kadar etkileyici olduğu kadar, bilgilerin nasıl sunulduğu da önemli.

Eğer CV’nizi basılı şekilde teslim ediyorsanız kağıdın temiz ve düzgün olduğundan emin olun.

İngilizce CV hazırlarken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise, hazırladığınız metinde yazım hatası ve imla hatası olmaması. Hatasız bir İngilizceyle hazırlayacağınız öz geçmişin etkisi çok daha fazla olacak.

Diğer taraftan İngilizce bildiğinizi iddia ettiğiniz bir CV’de İngilizce kullanımına dair hatalar olması, diğer bilgilerinizin de sorgulanmasına sebep olabilir.

Senin için özel olarak hazırladığımız bu iş İngilizcesi testini çözerek İngilizcenin istediğin iş için yeterli olup olmadığını hemen gör.

İngilizce CV hazırlama formu

Neyse ki kolayca CV hazırlamanıza yardımcı olacak İngilizce CV hazırlama formu bulmak artık çok kolay. İnternette farklı sektörlerde faaliyet gösteren kişilerin kullanması ve kolayca öz geçmiş hazırlaması için taslaklar bulabilirsiniz.

İngilizce CV hazırlama PDF dokümanlarını inceleyerek doğru bir öz geçmişin özelliklerini görebilirsiniz.

Biz de sizin için farklı sektörler için kullanılabilecek ve kişiye özel olarak uyarlanabilecek İngilizce boş CV örneği hazırladık. İngilizce CV örneği indirerek kolayca kendi bilgileriniz ve hedeflerinize uygun olarak doldurabilirsiniz.

İngilizce CV Hazırlama programı

İngilizce CV taslaklarının yanı sıra çeşitli İngilizce CV hazırlama programları da bu konuda yardımcı olabilir. Faydalanabileceğiniz en yaygın 3 öz geçmiş hazırlama programı şöyle:

CV Maker: Türkçe ve İngilizce dahil 17 farklı dilde CV hazırlayabileceğiniz bir uygulama. Boşlukları doldurarak CV’nizi tamamladıktan sonra PDF, HTML gibi farklı formatlarda indirebilirsiniz.

Resume.com: Resume.com’ da CV’nizi online olarak kaydedebilir, yayınlayabilir, Word veya PDF olarak indirebilirsiniz.

Online CV Generator: Üyelik gerektirmeyen bir başka CV hazırlama aracı da Online CV Generator. Kişisel bilgileri, eğitim, geçmiş tecrübeler ve yetenekler gibi bölümleri girdikten sonra CV’nizi PDF formatında kaydedebilirsiniz.

İngilizce CV hazırlama online uygulamalar

Yukarıda bahsettiğimiz CV hazırlama programlarının yanı sıra farklı İngilizce CV hazırlama online uygulamalar da süreci sizin için çok daha kolay hale getirebilir. DoYouBuzz ile renkli ve farklı bir CV hazırlayabilirsiniz. Linkedin hesabınızla da giriş yapabileceğiniz sitede PDF, Word veya OpenOffice formatlarında CV oluşturabilirsiniz.

LiveCareer CV hazırlama online uygulamasında pek çok şey yapabilirsiniz. Çok sayıda taslak üzerinden CV hazırlanabilen sitede, alternatif kariyer yolarına uygun alternatif başvurular için birden fazla CV oluşturabilirsiniz.

NOT: İngilizce iş görüşmesine hazırlanıyorsanız Konuşarak Öğren olarak sunduğumuz iş görüşmesi simülasyonu programına mutlaka göz atın. Başvuru yaptığınız pozisyon ve öz geçmişinize göre uzmanlarımız size özel bir iş görüşmesi hazırlar. 30 dakika boyunca online ve İngilizce olarak iş görüşmenizi gerçekleştirirsiniz. Görüşme bittikten sonra performansınızla ilgili detaylı bir rapor alırsınız.

Böylece hem İngilizce iş görüşmesi stresinden kurtulmuş olursunuz hem de hatalarınızı görüp, düzeltme şansınız olacaktır.

İngilizce CV Hazırlama ödevi

Okullar artık öğrencilerin profesyonel hayata hazırlanması için pek çok destek veriyor. Bunlardan biri de CV hazırlamanın okul döneminde öğretilmesi. Eğitimin bir parçası olarak öğrencilerden CV hazırlama ödevi istenebiliyor. Bu ödevlerin profesyonel CV’lerden çok farklı olmasına gerek yok.

Yine de henüz bir öğrenci olduğunuz için kimse sizden bir iş deneyimi istemiyor. Bunun yerine ödev olarak hazırlayacağınız CV’de kendinizi en iyi şekilde tanıtmanız gerekir. İngilizce performans ödevi olarak da CV hazırlamanız gerekebilir. Aşağıda bir ödev örneği görebilirsiniz. Belki size fikir verir!

Yurtdışı CV: Europass

Europass CV becerilerinizi ve yeterliliklerinizi görülür hale getirmenizi sağlayan standart bir özgeçmiş formatıdır. Bu doküman ile kişisel bilgilerinizi, iş deneyimlerinizi, eğitim ve öğretim bilgilerinizi ve kişisel becerilerinizi belirli bir formatta oluşturabilirsiniz.

Bu doküman formatı AB ülkelerinde de aynı olduğu için özellikle yurtdışı başvurularınızda kendinizi kurum ve kuruluşlara, işverenlere en etkin şekilde tanıtmanıza olanak sağlar.

Europass hazırlarken belli kurallara uymanız gerekir. Europass, standart bir CV’de yer alan bilgiler dışında çok özel bir bilgi istemese de, verdiğiniz bilgileri doğru ve gerekli düzen içinde ve tüm detayları belirlenmiş bir çerçevede aktarmanızı ister.

Forma bir de fotoğraf eklemeniz gerekir. Bu fotoğrafın vesikalık olma zorunluluğu yoksa da, seçtiğiniz fotoğrafta yüzünüzü açıkça görülebildiğine ve resmi bir ortamda çekilmiş olduğuna emin olun.

İngilizce akademik CV Hazırlama

Üniversitelerde iş başvurusu ya da yüksek lisans – doktora başvurusu yapacaksanız, akademik CV hazırlamanız gerekir. Bu CV türü kendine has bilgiler içerir.

Örneğin: Aldığı eğitimler, başarıları, çalıştığı projeler, yazdığı makaleler, kitaplar, yazdığı tezler, tezlerin konusu, dereceleri, tez danışmanları, verdiği dersler, üniversitedeki idari ve akademik görevleri, üye olduğu mesleki birlikler, sivil toplum kuruluşları gibi bilgiler yer alır.

Hazır boş İngilizce cv örnekleri

Farklı alanlarda çalışan veya çalışmak isteyen profesyoneller ve öğrenciler için internette hazır boş İngilizce CV örneklerine kolayca ulaşabilirsiniz. Biz de sizin için bazı meslekler için hazırlanmış örnekleri aşağıda derledik.

İngilizce Avukat CV örnekleri

İngilizce CV Hazırlama Konusunda Yardımcı Olacak İpuçları

Temel avukatlık becerileri dışında bazı ek nitelik ve becerilere sahip olmak ve bunu CV’de belirtmek başarı şansını artırıyor.

İngilizce akademik CV örnekleri

Akademik çalışmaların olduğu bir kurumda akademik çalışmalar yapacak kişilerin Akademik öz geçmiş hazırlaması beklenir. İyi bir başvuru yapmak ve doğru bir Akademik CV hazırlamak için örnekleri incelemekte fayda var.

İngilizce CV Hazırlama Konusunda Yardımcı Olacak İpuçları

İngilizce work and travel CV örnekleri

İngilizce CV Hazırlama Konusunda Yardımcı Olacak İpuçları

Gençler için benzersiz bir fırsat sunan work and travel başvurusu yaparken özel bir CV hazırlamanız gerekiyor. Bunun için farklı örnekleri inceleyerek kendinizin için en doğru formatı seçebilirsiniz.

İngilizce yönetici asistanlığı CV örnekleri

Yönetici asistanlığı CV bilgilerinde deneyim yada eğitimden ziyade bilgisayar, ofis programları ve ofis araç gereçleri (telefon, santral, faks, fotokopi) kullanabilir seviyesi dikkat çeker. İK yetkilisi veya iş veren en başta bu özelliklere dikkat edecektir.

Bunun dışında önemli bir konuda diksiyon ve insan ilişkileridir. Hatta diksiyon kurslarına katılmışsanız ve belgeniz varsa yönetici sekreterliği iş başvuruda diğer adaylardan bir adım öne geçmeniz mümkün.

İngilizce CV örnekleri – Türkçe açıklamalı

İngilizce CV yazmaya, hayatınızın bir döneminde ihtiyacınız olabilir. Ancak İngilizce CV yazmanız, İngilizcenizin çok iyi olduğu anlamına gelmez. Yine de CV’nizde yer alan tüm bilgilerin doğruluğundan siz sorumlusunuz. Bu nedenle İngilizce CV örnekleri Türkçe açıklamalı olduğu zaman çok daha faydalı olabilir.

CV’nizde kullanacağınız, CV örneklerinde sık sık karşılaşacağınız cümle kalıpları ve ifadeleri bu sayfada bulabilirsiniz. Kişisel bilgilerden eğitim durumunuza ve iş tecrübelerinize kadar farklı bölümlerde karşınıza çıkacak bu ifadelerin Türkçe açıklamalarına mutlaka göz atın.

İş mülakatlarına en iyi şekilde hazırlanmak için Konuşarak Öğren İş Görüşmesi İngilizcesi programı size tam da ihtiyaç duyduğunuz çözümü sunacaktır.

İngilizce bankacılık CV örnekleri

Banka çalışanları için kariyerinde yükselecek çok sayıda basamak vardır. Bu basamakları emin adımlarla tırmanırken doğru CV’ye ihtiyacınız olur. Bunun için İnternette çok sayıda CV örneği bulabilirsiniz. Sade ve işlevsel bir örneğini de burada görebilirsiniz.İngilizce CV Hazırlama Konusunda Yardımcı Olacak İpuçları

İngilizce doktor CV örnekleri

İngilizce CV Hazırlama Konusunda Yardımcı Olacak İpuçları

Günümüzde çok sayıda özel hastane ve klinik var ve doktorlar için başarılı kurumlarda görev yapmak gün geçtikçe daha önemli hale geliyor. Bunun için doğru CV, sizi başarıya giden yolda destekler ve güçlendirir.

İngilizce dış ticaret CV örnekleri

Dış ticaret ile ilgilenenler için İngilizce CV hazırlamak çok önemli. Doğru öz geçmiş ile hedeflediğiniz şirkete kabul edilme şansınız büyük oranda artar.

İngilizce Erasmus CV örnekleri

İngilizce CV Hazırlama Konusunda Yardımcı Olacak İpuçları

Eğitiminizin bir bölümünü Erasmus programıyla yurt dışında yapmayı düşünüyorsanız burada görebileceğiniz gibi bir taslak kullanabilirsiniz.

İngilizce yüksek lisans CV örnekleri

Yüksek lisans yapmak isteyenler için ideal İngilizce CV örnekleri.

İngilizce muhasebe CV örnekleri

İngilizce CV Hazırlama Konusunda Yardımcı Olacak İpuçları

Muhasebeciler için İngilizce CV örneğine buradan ulaşabilirsiniz.

İngilizce mimarlık CV örnekleri

Mimarsanız ve başarılarınızı yansıtacak bir CV ile hayal ettiğiniz işe kabul edilmek istiyorsanız, mutlaka doğru CV ile işveren ya da İK karşısına çıkmalısınız.

İngilizce mühendislik CV örnekleri

Mühendisler için İngilizce CV örneklerine buradan ulaşabilirsiniz.

İngilizce CV örnekleri yeni mezunlar için

Yeni mezunları en çok yoran konulardan biri CV hazırlamaktır. Çok sayıda iş başvurusu yapacağınız ve deneyiminizin de neredeyse hiç olmadığı bu dönemde doğru CV ile kariyer planlarınızı hızla gerçekleştirebilirsiniz.

İngilizce CV Hazırlama Konusunda Yardımcı Olacak İpuçları

İngilizce CV örnekleri turizm

İngilizce CV Hazırlama Konusunda Yardımcı Olacak İpuçları

Turizm alanında çalışanlar için ideal bir CV örneğini bu sayfada görebilirsiniz.

İngilizce CV Hazırlama konusunda aşağıdaki videomuzdan da faydalanabilirsiniz.

SORU CEVAP

İngilizce CV Nasıl Hazırlanır?

İngilizce CV artık ülkemizde iş başvurularında özellikle dikkate alınan unsurlardan biri haline geldi. İngilizce CV hazırlarken dikkat edilmesi gerekenleri yazımızda detaylı bulabilirsiniz.

İngilizce CV Hazırlarken Dikkat Edilmesi Gerekenler Neler?

İngilizce CV hazırlarken ilk dikkat etmeniz gereken kurallardan biri imla hatalarınızın olmaması. Daha sonra kısa bir özet oluşturarak kendinizi tanıtın.

İngilizce Özgeçmiş Nasıl Yazılır?

İngilizce özgeçmiş çoğu kişinin hazırlamaktan korktuğu bir iştir. İngilizce özgeçmiş yazarken imla kurallarına uyarak Türkçe CV hazırlar gibi yazmalısınız.

İngilizce Özgeçmiş Hazırlama Kuralları Nelerdir?

İngilizce özgeçmiş hazırlarken Türkçe özgeçmiş hazırlamada olduğu gibi sayfa düzeni, imla kuralları ve doğru bilgilere dikkat etmelisiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

2 thoughts on “İngilizce CV Örnekleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı