İngilizce Eğitici Oyunlar İle İngilizce Öğrenmek


İngilizce Eğitici Oyunlar İle İngilizce Öğrenmek
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce kelime öğrenmenin en keyifli yollarından olan İngilizce eğitici oyunlar, internet çağı günümüzde onlarca internet sitesinde oyunla İngilizce kelime ezberlemek isteyenler için hizmettedir. Kelime ezberlemeyi amaçlayan bu oyunlar birçok farklı kategoride ve son derece eğlencelidir.

İngilizce eğitici oyunlar nelerdir

Kelime bulmaca

Eşleştirme

Gramer

Matematik

Hafıza

Adam asmaca

Kim milyoner olmak ister

Günler, aylar, mevsimler

Hayvanlar, bitkiler, meyve ve sebzeler

Vücudun bölümleri ve daha birçok kategoride İngilizce oyunlar bulmak mümkündür. İngilizce eğitici oyunlar ile, İngilizcenizi ciddi anlamda ilerletme şansına sahipsiniz.

İngilizce Eğitici Oyunlar İle İngilizce Öğrenmek

Eğlenerek İngilizce öğrenmek

Eğlenerek İngilizce öğrenmek, dijital ortamda oynanan İngilizce oyunlarla son derece keyifli ve eğiticidir. Online İngilizce oyunlarla İngilizce kelime hazinesi geliştirilebilir ve her gün yeni kelimeler öğrenilebilir.

 

İngilizce oyunlara düşkün müsünüz?

Eğer belli bir İngilizce bilgisine sahip ve İngilizce oyunlarla kelime öğrenmeye meraklıysanız sizlere birçok eğlenceli oyunu ücretsiz olarak oynayabileceğiniz adresler vermek istiyoruz. Tabi ki bu sitelerin dışında daha onlarca İngilizce oyun sitesi bulabilirsiniz.

 

Online İngilizce oyun siteleri

www.ingilizceoyun.com/

www.rixoyun.com/

www.microoyun.com/

www.bayanoyunlari.com/

www.oyunbus.com/

www.oydem.com.tr/

www.dersoyunlari.com/

www.clementoni.com/tr/

ingilizcederskitabi.com/

 

 

Daha birçok İngilizce oyun sitesi bulmak mümkündür. Ücretsiz İngilizce oyunları indirebilir, İngilizce eğitiminize destek olarak oyunlarla kelimeler ezberleyebilirsiniz.

 

İngilizce oyunlarla İngilizce öğrenilir mi?

İngilizce öğrenmek için profesyonel bir destek almak ve başta konuşma olmak üzere dinleme, anlama, okuma ve yazma becerileri kazanmak gerekir. Oyunlar sadece kelime ezberlemenin eğlenceli yollarından biridir. Temel İngilizce eğitiminden iler seviye İngilizceye kadar en etkili ve en kaliteli dil eğitimi online İngilizce eğitimlerle verilmektedir. Canlı sınıflarda ana dili İngilizce olan Amerikalı öğretmenler eşliğinde ve en doğru telaffuz eğitimi ile İngilizce öğrenmek çok daha keyifli ve etkilidir. İngilizce öğrenmeye zaman bulamayanlar, yurt dışına gitme imkanı olmayanlar, ana dili İngilizce olan bir öğretmenden düzenli olarak özel ders aldıklarında kısa sürede İngilizce konuşmaya başlamakta, sitede yer alan oyunlar ve aktivitelerle de yeni kelimeler öğrenmeye devam etmektedir.

Türkiye’de online İngilizce eğitimi konusunda lider marka olan konusarakogren.com ile tanışarak iyi bir İngilizce için ilk adımı atabilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı