İngilizce Eğitim Siteleri İle İngilizce Öğrenmek!


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce konusunda, birçok kişi online kaynakları ciddi anlamda değerlendiriyor. Bu kaynaklar arasında İngilizce eğitim pdf’leri yer alıyor, bunun yanı sıra İngilizce dizi ve filmler, İngilizce eğitim verilen siteler de karşımıza çıkıyor. Peki nedir bu İngilizce eğitim siteleri? İngilizce eğtimi, web sitesi ile internet üzerinden gerçekleşebilir mi? Bunun yanıtlarını verelim.

Online İngilizce eğitimi artıyor!

Kurslara ayda 1000 TL ve üzeri harcamak, İngilizceyi öğretecek diye bir kaide yok. Artık insanlar, klasik kursların İngilizce eğitiminde çok ciddi bir fark yaratmadığını gördü ve bunun için online kurslara ağırlık veriyor İngilizce eğitim siteleri de bu kapsamda daha da ilgi çekiyor. Size bu konuda gerçekten faydalı bir İngilizce eğitim sitesinden bahsetmek istiyoruz.

Sonuç odaklı, gerçekten İngilizce öğreten bir site var mı?

Bu sorunun yanıtını uzun bir süredir aradığınızı biliyoruz… İngilizce test siteleri, İngilizce kelime öğrenme siteleri, telafuz odaklı siteler… Artık İngilizceyi gerçekten öğreten ve kaliteli bir eğitim sunan, üstelik de bütçenize uygun bir site ile siz de neden İngilizce öğrenmeyesiniz?

Konuşarak Öğren: On binlerce kişi İngilizceyi bu site sayesinde öğrendi!

konusarakogren

Konuşarak Öğren, kaliteli bir eğitimin sunulduğu bir site. En büyük farkı, İngilizceyi ezber ile değil, deneyim ile öğretmesi! Yani şunu düşünün, 1 yıl kursa giden biri mi daha iyi İngilizce öğrenir, yoksa 2 ay İngilterede kalan biri mi… Eğer İngilizceyi hayatın içinde sürekli kullanıyorsanız, gerçekten iyi bir İngilizce seviyesi ortaya çıkar. Bu kapsamda Konuşarak Öğren modeli de, siz yurtdışına gidemeseniz bile, en azından bulunduğunuz yerden, İngilizce konuşan insanlar ile görüşmenizi sağlamaktır. Anadili İngilizce olan eğitmenler ile her gün görüşerek, on dakika ya da yirmi dakika gibi zaman ayırarak gün geçtikçe daha iyi konuşabilir, üstelik İngilizce özgüvenini alabilirsiniz.

Size neler katacak?

İngilizce düşünme becerisi,

İngilizce mülakatlar için özgüven,

Daha yüksek bir telafuz bilgisi ve her geçen gün daha iyiye giden bir İngilizce düzeyi!

O halde zaman kaybetmeyin!

KonusarakOgren.com modelini denemek ücretsiz! Anasayfadan anında form doldurarak bilgi talep edebilirsiniz… Sonrası ise şaşırtıcı bir gelişim süreci…

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı