İngilizce Eğitim Veren Diş Hekimliği Fakülteleri


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Diş hekimliği günümüzde sayısal puanla öğrenci alan bölümlerden biri olup, bölüme girmesi epey güçtür. “Milletin ağız kokusunu mu çekeceksin yua” diye seviyesizce gülen ve espri yapan arkadaşlarınızla bağınızı kopardıysanız ideallerinize yaklaşırken size birkaç önerimiz olacak. Bunlardan biri diş hekimliği bölümü tercih ederken akreditasyonuna bakmanız. Bir diğeri de elbette dünya üzerinde kabul görmüş bir dil olan İngilizce olmasına dikkat etmeniz. 

Türkiye’de oranları %25, %30, %50 ya da %100 gibi değişse de, diş hekimliği programında İngilizce eğitim veren üniversiteler bulunmakta.

  • İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Türkiye’nin en iyi okullarından biri olan İstanbul Üniveristesi’nde İngilizce diş hekimliği okuyabilirsiniz. Diş hekimliği için özellikle yurt dışında çalışmayı da tercih edecek adaylar için bölümü İngilizce okumak oldukça avantaj diyebiliriz.

  • İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi de diş hekimliği bölümünü İngilizce okuyabileceğiniz okullardan biri. Devlet üniversitesi olan Katip Çelebi Üniversitesi İngilizce diş hekimliği bölümünde  7 profesör, 9 doçent ve 10 öğretim üyesi bulunmakta. 

  • Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Marmara Üniversitesi diş hekimliği fakültesi de İngilizce eğitim veren okullardan biri. Aynı zamanda yüksek puanla öğrenci aldığını ve kaliteli eğitim veren okullardan biri olduğunu söylemeliyiz. Unutmamakta fayda var; İngilizce eğitim veren bölümlerde aynı zamanda bir yıl zorunlu hazırlık sınıfı da bulunmakta. 

  • Başkent Üniversitesi (Ankara) Diş Hekimliği Fakültesi

Başkent Üniversitesi İngilizce diş hekimliği bulunan üniversitelerden biri. Okulda diş hekimliğini İngilizce okumak istiyorsanız; burslu, ücretli ve %50 indirimli seçeneklerinden birini tercih edebiliyorsunuz. Öğretim üyelerine baktığımızda ise 16 profesör, 4 doçent ve 14 doktor öğretim üyesi bulunmaktadır. 

  • Biruni Üniversitesi (İstanbul) Diş Hekimliği Fakültesi

Biruni Üniversitesi diş hekimliği bölümünü tercih edecekseniz; İngilizce okuyabileceğiniz seçenekleriniz burslu, %50 indirimli ve %25 indirimli şeklinde. Bu üniversitenin İngilizce diş hekimliği bölümünde ise; 10 profesör, 3 doçent ve 20  doktor öğretim üyesi bulunmakta. 

  • İstanbul Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Medipol Üniversitesi, vakıf üniversitelerinden biridir ve diş hekimliği fakültesini İngilizce okumak istiyorsanız üniversitenin size sunduğu öğrenim şekilleri; burslu, %50 indirimli ve %25 indirimli şeklinde. 

  • İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Diş hekimliği fakültesinde okumak hayallerinizden biriyse ve bunu İngilizce gerçekleştirmek istiyorsanız seçenekleriniz arasında İstanbul Okan Üniversitesi de seçenekleriniz arasında. Okan Üniversitesi bu bölümde size ücretli, burslu ve %50 burslu imkanlar sunuyor.

  • Yeditepe Üniversitesi (İstanbul) Diş Hekimliği Fakültesi

Vakıf üniversitesi olmasına rağmen yüksek puanla öğrenci alan okullardan biri olan Yeditepe Üniversitesi; diş hekimliği fakültesi bölümüne ücretli ve burslu olarak eğitim alabilirsiniz. 

  • Yakın Doğu Üniversitesi (KKTC) Diş Hekimliği Fakültesi

Diş Hekimliği fakültesini İngilizce okumak istiyorsanız bir diğer seçeneğiniz de Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi. Burada da eğitim görmek için tercih edebileceğiniz seçenekleriniz ücretli ve burslu. 

 

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı