İngilizce Gramer İçin En İyi Kitap


İngilizce Neden Ortak Dildir?
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

 

İngilizce gramer çalışırken hangi kitabı alsam diye düşünenleriniz çok olmuştur. Kelime ezberlemenin yanında gramer de öğrenmek gerektiğini artık herkes biliyor. Öğrendiğiniz kelimeleri isim cümlesi olarak kullanabilirsiniz. Fakat fiil cümlelerine geçmek ve uzun cümleler kurmak için gramer bilgisi şarttır.

İngilizce gramer kitabı

Piyasada o kadar çok İngilizce gramer kitabı var ki hangisi güvenilirdir, hangisi gerçekten işe yarar kafa karışıyor. Gramer kitabı seçiminde dikkatli olmak ve aldığınız kitabı bir müddet sonra bir kenara atmamak için kitabın bazı özelliklerini bilmek gerek.

Gramer kitabı almadan önce seviyenizi belirleyin

Alacağınız kitaptan verim almak için seviyenize uygun bir gramer kitabı seçmelisiniz. Kitabın seviyenizin altında olması sizi sıkarken seviyenizin üstünde olması ise zorlayacak ve gramer öğrenirken sıkılmanıza neden olacaktır. İngilizce seviye tespiti yapan birçok web sitesi bulunuyor. Bunlardan birinde ücretsiz seviye tespit sınavına girebilir, hangi seviyede İngilizce bilginiz olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu konuda online İngilizce eğitimi son derece güvenilirdir. Üstelik ücretsiz deneme kursu da alabilir, sistem hakkına detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Gramer kitabı İngilizce anlatımlı mı Türkçe anlatımlı mı olmalı?

Bu tamamen İngilizce seviyesi ile alakalıdır. Başlangıç seviyesinde olan biri için Türkçe gramer anlatımı daha faydalı olabilir. Seviye yükseldikçe İngilizce anlatım çok daha faydalı olacaktır. Gramer kitabı ile İngilizce öğrenmek istiyorsanız seviyenize uygun Türkçe veya İngilizce anlatımlı bir kitap almanızı öneriyoruz.

Pahalı setler daha mı iyi?

Maalesef birçok sektörde olduğu gibi eğitimde de bu işi ticarete dökenler oluyor. Pahalı setlerin daha kaliteli olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Onlarca kitap, CD ve sözlükle başlayıp bir müddet sonra sıkılmamak için iyi araştırma yapmalı, İngilizceyi en rahat, en doğru ve en kısa sürede öğreneceğiniz bir eğitim yöntemi tercih etmelisiniz.

İngilizce gramer kitabından öte bir eğitim

Online İngilizce eğitimi, yani bilgisayar ya da telefon üzerinden konuşarak alınan eğitim, gramer kitapları ile alacağınız verimi çok daha kısa sürece sağlayan ve kısa sürede İngilizce konuşturmaya başlayan bir dil eğitimidir. Gramer kitapları ile İngilizce konuşmaya başlamanız çok zor olacaktır. Online İngilizce eğitiminde ise her ders ana dili İngilizce olan Amerikalı öğretmenlerle verilen konular çerçevesinde sürekli İngilizce konuşursunuz.

Uzmanların önerisi, hem gramer eğitimi, hem de deneyime odaklı konuşarak alınan İngilizce eğitimi bir arada, dolu bir şekilde ilerlemelidir.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı