İngilizce İsimler: En Güzel Yabancı Erkek ve Kız İsimleri ve Anlamları [2021]


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce bir dünya dili, birçok ülkede resmi dil olarak kullanılıyor, peki dünya genelinde İngilizcede en çok hangi isimlerin kullanıldığını hiç merak ettiniz mi?

İngilizce erkek isimleri ve İngilizce kadın isimleri içinde, işte dünyada en çok tercih edilen, en popüler isimler! İngilizcede En Çok Kullanılan İngiliz ve Amerikan Erkek ve Kız ve Kadın İsimlerine göz atın.

En güzel 25 İngilizce erkek isimleri ve anlamları

***En çok kullanılan, karizmatik, havalı, en güzel yabancı erkek isimleri ve İngilizce erkek isimleri anlamları;

  • James: İsmin anlamı; James Yahudi kökenli İngilizce bir isim ve anlamları şu şekilde: Eski bir şeyi alt ederek onun yerine geçmek şeklindedir.Bu isme sahip insanlar kendilerini ifade etme konusunda yaratıcı ve mükemmel olma eğilimindedir. Sanata eğilimlidirler ve çoğu zaman hayatın tadını çıkarırlar. Genellikle ilgi odağıdırlar ve dikkat çeken kariyerlerinin tadını çıkarırlar. Birçok farklı aktiviteye katılma eğilimindedirler ve bazen hem enerjileriyle hem de maddi durumlarıyla dikkat çekerler.
  • John: John İncil’de geçen bir isimdir ve Tanrı’nın merhameti ve bereketi anlamlarına gelmektedir.
    Bu isme sahip insanlar sessiz, işbirlikçi, düşünceli, başkalarına sempatik görünen, uyumlu, dengeli ve bazen utangaç olma eğilimindedir. Güvenilirdirler, başkalarının güvenlerine saygı duyarlar ve mükemmel diplomatlık, arabuluculuk ve ortaklık yaparlar. Genellikle çok sezgiseldirler. Ayrıntı ve düzeni severler ve genellikle endişe verici değişiklikler bulurlar. Bazen kendilerini güvensiz veya huzursuz hissedebilirler.
  • Robert: Anlam olarak Robert; ünlü, parlayan, ışıltılı anlamlarına geliyor. Orta Çağ dönemlerinden beri en popüler İngilizce isimlerden de biri aynı zamanda.Bu isme sahip insanlar, başkalarına daha yüksek bir sebeple ilham vermek ve ruhsal konularda kendi güçlü görüşlerini paylaşmak için derin bir içsel arzuya sahiptir.
  • Michael: İncil’de geçen isimlerden biri de Michael’dir. Aynı zamanda baş meleklerden birinin ismidir ki Türkçe’de de Mikail olarak geçmektedir. İncil’deki anlamı; fakir, alçakgönüllü şeklindedir.Bu isme sahip insanlar, istikrarlı, sevgi dolu bir aile veya topluluk için derin bir iç arzuya ve başkalarıyla çalışma ve takdir edilmeye ihtiyaç duyarlar.
  • William: William isminin kelime anlamı; kararlı, kuvvetli, güçlü, koruyucudur. Özellikle İngiliz tarihine göz attığımız zaman Fatih William’ın (Normandiya Dükü) başarısından sonra aileler çok uzun süre çocuklarına William ismini verme eğilimindeydiler.Bu isme sahip insanlar analiz etme, anlama ve öğrenme konusunda mükemmeldir. Falcı, filozof, akademisyen veya öğretmen olma eğilimindedirler. Zihinde çok fazla yaşadıkları için sessiz ve iç gözlü olma eğilimindedirler ve genellikle içe dönüktürler. Sorunlarla baş ederken, daha büyük resmi görebilirler. İnsanları ve dünya olaylarını tek başına düşünmeleri ve analizleri onları uzak ve hatta bazen melankolik gösterebilir.
  • David: Türkçe karşılığı Davut olan David ismi, sevgili, canan gibi kelime anlamlarına sahiptir. Bunun dışında Yahudiler için de önemli bir isimdir.Bu isme sahip insanlar, hayatlarına dokundukları herkes için kuvvetli bir güç olma eğilimindedirler. Genellikle, büyük çabaları büyük bir başarı ile tamamlanan yetenekli, karizmatik liderlerdir. Gerçeğe, adalete ve disipline değer verirler ve yapmayanlarla çabuk sinirlenebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, bu yetenek ve başarıları sadece teoride kalır.
  • Richard: Kelime anlamı “güçlü hükümdar” olan Richard ismi, İngilizce, Fransızca ve Almanca kullanılabilmektedir.Bu isme sahip insanlar analiz etme, anlama ve öğrenme konusunda mükemmeldir. Falcı, filozof, akademisyen veya öğretmen olma eğilimindedirler. Zihinde çok fazla yaşadıkları için sessiz ve iç gözlü olma eğilimindedirler ve genellikle içe dönüktürler. Sorunlarla baş ederken, daha büyük resmi görebilirler. İnsanları ve dünya olaylarını tek başına düşünmeleri ve analizleri onları uzak ve hatta bazen melankolik gösterebilir.
  • Charles: Kelime anlamı olarak eski İngilizce’ye dayanan Charles ismi; ‘ceorl’ kelimesinin evrilmesiyle oluşmuştur. Eski İngilizce’de ‘ceorl’, insan, adam gibi anlamlara gelmekteydi. Bugün de Charles ismi, insanca, adamca, mert gibi anlamlar taşımaktadır.Charles ismi bugün İngiltere, Fransa, Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, İskandinav Ülkeleri’nde çocuklara verilebilmektedir.Bu isme sahip insanlar kendilerini ifade etme konusunda yaratıcı ve mükemmel olma eğilimindedir. Sanata eğilimlidirler ve çoğu zaman hayatın tadını çıkarırlar. Genellikle ilgi odağıdırlar ve dikkat çeken kariyerlerinin tadını çıkarırlar. Birçok farklı aktiviteye katılma eğilimindedirler ve bazen hem enerjileriyle hem de maddi durumlarıyla dikkat çekerler.
  • Joseph: Türkçe karşılığı Yusuf olan Joseph ismi de İncil’de geçen isimlerden biridir. Yine Yusuf peygambere ithafen kullanılmıştır. Kelime anlamı bereket, bolluk, refah şeklindedir.Bu isme sahip insanlar, güçlü kişilikleri olan kişilerdir. Etkinlikler başlatma, bir ekipte yönergeleri izleyen kişi olmak yerine lider olma eğilimindedir. Belirli hedeflere odaklanma, yaratıcı yeni fikirlerin zenginliğini deneyimleme ve bu fikirleri verimlilik ve kararlılıkla uygulama yeteneğine sahiptirler. Cesur ve bazen agresif olma eğilimindedirler. Eşsiz, yaratıcı bireyler olarak, otoriteye karşı çıkma eğilimindedirler ve bazen inatçı, gururlu ve sabırsızdırlar.
  • Thomas: Kökeni çoğunuzun tahmin ettiğinin aksine, doğuya, eski Suriye ya da Arami diline aittir. Kelime anlamı “ikiz, çift” şeklindedir.Bu isme sahip insanlar, hayatlarına dokundukları herkes için kuvvetli bir güç olma eğilimindedirler. Genellikle, büyük çabaları büyük bir başarı ile tamamlanan yetenekli, karizmatik liderlerdir. Gerçeğe, adalete ve disipline değer verirler ve yapmayanlarla çabuk sinirlenebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, bu yetenek ve başarıları sadece teoride kalır.
  • Christopher: Dini isimlerden biri olan Christopher, içinde Christ yani İngilizce “İsa” barındırdığı için, “İsa’yı kalpten seven, İsa’yı kalbinde barındıran” anlamlarına gelmektedir. İngilizce, Yunanca, Latince dillerinde kullanıldığı bilinmektedir.Bu isme sahip insanlar düzenlidirler ve yaşamlarını sağlam bir düzen ve hizmet temeli üzerine inşa etmeye eğilimlidirler. Gerçeğe, adalete ve disipline değer verirler ve yapmayanlarla çabuk sinirlenebilirler. Pratik doğaları onları para yönetimi ve tasarrufunda ve maddi dünyada bir şeyler inşa etme konularında diğerlerinden daha iyi hale getirmiştir. Düzen ve pratikliğe odaklandıkları için, bazen aşırı temkinli ve muhafazakâr görünebilirler.
  • Daniel: Daniel de İncil’de geçen dini isimlerden biridir. Kelime anlamı; “Tanrı’nın hükmü” olan Daniel ismi, İbranice, İrlandaca ve Galce dillerinde de kendine yer bulmuştur.Bu isme sahip insanlar tutkulu, merhametli, sezgisel, romantik ve manyetik kişiliklere sahip olma eğilimindedir. Genellikle insani, geniş görüşlü ve cömerttirler ve insanlığa hizmet edebilecekleri meslekleri takip etme eğilimindedirler. Çok sevecendirler ve karşısındaki insanlara karşı vericidirler. Romantiktirler ve kolayca aşık olurlar, ancak kolayca zarar görebilirler ve bazen çabuk sinirlenirler.
  • Paul: İncil’de yer alan isimlerden bir diğeri de Paul’dür. Kelime anlamları; küçük, minik şeklindedir. İngilizce dışında Latince ve Fransızcada da kullanılmaktadır.Bu isme sahip insanlar değişim, macera ve heyecandan mutluluk duyarlar. Dinamik, vizyon sahibi ve çok yönlüdürler, özgürlüğü yapıcı bir şekilde kullanabilirler. Kurallar ve kısıtlamalarla kendilerini kısıtlayanlarla adeta savaşırlar. Optimist, enerjik, zeki olma ve kolayca arkadaş edinme eğilimindedirler. Değişken, huzursuz, düzensiz ve asi olabilirler.
  • Mark: Kelime anlamları; kibar, ışıltılı, parıldayan olan Mark ismi, İncil’de yer alan isimlerden biridir. Ayrıca Mark ismi İngilizce haricinde Latince ve İsveççede de kullanılmaktadır.Bu isme sahip insanlar analiz etme, anlama ve öğrenme konusunda mükemmeldir. Falcı, filozof, akademisyen veya öğretmen olma eğilimindedirler. Zihinde çok fazla yaşadıkları için sessiz ve iç gözlü olma eğilimindedirler ve genellikle içe dönüktürler. Sorunlarla baş ederken, daha büyük resmi görebilirler. İnsanları ve dünya olaylarını tek başına düşünmeleri ve analizleri onları uzak ve hatta bazen melankolik gösterebilir.
  • Donald: Kelime anlamı çok da iç açıcı olmayan Donald ismi “karanlık yabancı” anlamına gelmektedir. İngilizce dışında, Galce, Keltik dilinde ve İskoçça dillerinde kullanılmaktadır.Bu isme sahip insanlar değişim, macera ve heyecandan mutluluk duyarlar. Dinamik, vizyon sahibi ve çok yönlüdürler, özgürlüğü yapıcı bir şekilde kullanabilirler. Kurallar ve kısıtlamalarla kendilerini kısıtlayanlarla adeta savaşırlar. Optimist, enerjik, zeki olma ve kolayca arkadaş edinme eğilimindedirler. Değişken, huzursuz, düzensiz ve asi olabilirler.
  • George: Kelime anlamı çiftçi olan George ismi, aslında birçok mit ve efsaneye de konu olmuş önemli kişilerin de ismidir. Yunan mitolojisinden İncil’e, Eski İngiliz sözlü hikayelerine değin uzanan zengin bir tarihi vardır bu ismin.Bu isme sahip insanlar kendilerini ifade etme konusunda yaratıcı ve mükemmel olma eğilimindedir. Sanata eğilimlidirler ve çoğu zaman hayatın tadını çıkarırlar. Genellikle ilgi odağıdırlar ve dikkat çeken kariyerlerinin tadını çıkarırlar. Birçok farklı aktiviteye katılma eğilimindedirler ve bazen hem enerjileriyle hem de maddi durumlarıyla dikkat çekerler.
  • Kenneth: Kelime anlamları; yakışıklı, iyi görünüşlü, sarışın, adil olan Kenneth ismi; İngilizce dışında İskoçça ve Keltik dillerinde de karşımıza çıkmaktadır.Bu isme sahip insanlar değişim, macera ve heyecandan mutluluk duyarlar. Dinamik, vizyon sahibi ve çok yönlüdürler, özgürlüğü yapıcı bir şekilde kullanabilirler. Kurallar ve kısıtlamalarla kendilerini kısıtlayanlarla adeta savaşırlar. Optimist, enerjik, zeki olma ve kolayca arkadaş edinme eğilimindedirler. Değişken, huzursuz, düzensiz ve asi olabilirler.
  • Steven: Steven isminin kelime anlamları; çelenk, taç, çiçeklerle süslenmiş taç şeklindedir. İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri dışında Yunanistan’da da kullanılan bir isimdir ve Yunancada “zafer kazanmış, muzaffer” anlamlarına gelmektedir.Bu isme sahip insanlar, hayatlarına dokundukları herkes için kuvvetli bir güç olma eğilimindedirler. Genellikle, büyük çabaları büyük bir başarı ile tamamlanan yetenekli, karizmatik liderlerdir. Gerçeğe, adalete ve disipline değer verirler ve yapmayanlarla çabuk sinirlenebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, bu yetenek ve başarıları sadece teoride kalır.
  • Edward: Kelime anlamları koruyucu; yaban domuzu kadar güçlü şeklinde olan Edward ismi, İngilizce dışında Almanca dilinde de kullanılmaktadır.Bu isme sahip insanlar, güçlü kişilikleri olan kişilerdir. Etkinlikler başlatma, bir ekipte yönergeleri izleyen kişi olmak yerine lider olma eğilimindedir. Belirli hedeflere odaklanma, yaratıcı yeni fikirlerin zenginliğini deneyimleme ve bu fikirleri verimlilik ve kararlılıkla uygulama yeteneğine sahiptirler. Cesur ve bazen agresif olma eğilimindedirler. Eşsiz, yaratıcı bireyler olarak, otoriteye karşı çıkma eğilimindedirler ve bazen inatçı, gururlu ve sabırsızdırlar.
  • Brian: Brian isminin kelime anlamı “güçlü” dür. Brian ismi Keltik kültüründe, Viking, İngiliz ve İrlanda tarihinde önemli anlatılarda yer almıştır.Bu isme sahip insanlar yetkin ve pratiktir. Genellikle büyük güç ve servet kazanırlar. Ticari ve ticari işlerde başarılı olma eğilimindedirler ve büyük maddi hayalleri vardır. Bu hayalleri gerçekleştirmek için de çok çalışırlar. Genellikle iş ve başarıya çok güçlü odaklandıkları için özel hayatlarını ve ilişkilerini ihmal edebilirler.
  • Ronald: Ronald isminin kelime anlamları; güçlü, hükmeden, tavsiye veren, rehberlik eden, yol gösteren şeklindedir. İskandinav ülkelerinde, Galler’de, İngiltere’de, İskoçya’da ve Amerika Birleşik Devletleri’nde kullanılan bir isimdir.Bu isme sahip insanlar, güçlü kişilikleri olan kişilerdir. Etkinlikler başlatma, bir ekipte yönergeleri izleyen kişi olmak yerine lider olma eğilimindedir. Belirli hedeflere odaklanma, yaratıcı yeni fikirlerin zenginliğini deneyimleme ve bu fikirleri verimlilik ve kararlılıkla uygulama yeteneğine sahiptirler. Cesur ve bazen agresif olma eğilimindedirler. Eşsiz, yaratıcı bireyler olarak, otoriteye karşı çıkma eğilimindedirler ve bazen inatçı, gururlu ve sabırsızdırlar.
  • Anthony: Anthony isminin kelime anlamları; değerli, paha biçilemez şeklindedir. İsim İngilizce haricinde Bask dilinde, Yunancada ve Latincede de kullanılmaktadır.Bu isme sahip insanlar analiz etme, anlama ve öğrenme konusunda mükemmeldir. Falcı, filozof, akademisyen veya öğretmen olma eğilimindedirler. Zihinde çok fazla yaşadıkları için sessiz ve iç gözlü olma eğilimindedirler ve genellikle içe dönüktürler. Sorunlarla baş ederken, daha büyük resmi görebilirler. İnsanları ve dünya olaylarını tek başına düşünmeleri ve analizleri onları uzak ve hatta bazen melankolik gösterebilir.
  • Kevin: Kevin ismi de çok sık kullanılan isimlerden biridir. Kelime anlamları; kibar, çekici, nazik, zarif şeklindedir. Amerika Birleşik Devletleri dışında, Keltik ülkeleri, Galler ve İrlanda’da da kullanılmaktadır.Bu isme sahip insanlar analiz etme, anlama ve öğrenme konusunda mükemmeldir. Falcı, filozof, akademisyen veya öğretmen olma eğilimindedirler. Zihinde çok fazla yaşadıkları için sessiz ve iç gözlü olma eğilimindedirler ve genellikle içe dönüktürler. Sorunlarla baş ederken, daha büyük resmi görebilirler. İnsanları ve dünya olaylarını tek başına düşünmeleri ve analizleri onları uzak ve hatta bazen melankolik gösterebilir.
  • Jason: Jason İncil’de geçen isimlerden biridir. “İyileştiren ve iyi gelen Tanrı” anlamında kullanılmaktadır. Yunancada da iyileştirme anlamında kullanılmaktadır.Bu isme sahip insanlar değişim, macera ve heyecandan mutluluk duyarlar. Dinamik, vizyon sahibi ve çok yönlüdürler, özgürlüğü yapıcı bir şekilde kullanabilirler. Kurallar ve kısıtlamalarla kendilerini kısıtlayanlarla adeta savaşırlar. Optimist, enerjik, zeki olma ve kolayca arkadaş edinme eğilimindedirler. Değişken, huzursuz, düzensiz ve asi olabilirler.
  • Jeff: Kelime anlamlarından bazıları; gezgin, bölge ya da huzurlu olan Jeff ismi, çok sık çocuklara koyulan bir isim değildir.Bu isme sahip insanlar tutkulu, merhametli, sezgisel, romantik ve manyetik kişiliklere sahip olma eğilimindedir. Genellikle insani, geniş görüşlü ve cömerttirler ve insanlığa hizmet edebilecekleri meslekleri takip etme eğilimindedirler. Çok sevecendirler ve karşısındaki insanlara karşı vericidirler. Romantiktirler ve kolayca aşık olurlar, ancak kolayca zarar görebilirler ve bazen çabuk sinirlenirler.

En güzel 25 İngilizce kız isimleri ve anlamları

***En çok kullanılan, karizmatik, havalı, en güzel yabancı kız isimleri ve İngilizce kadın isimleri anlamları;

  • Mary: Türkçede Meryem ismine denk gelen Mary, İncil’de geçen isimlerden biridir ve İncil’de de İsa peygamberin annesi Meryem’e ithaf olarak geçmektedir.Kelime anlamı olarak; isyan eden, isyankâr olarak kullanılmaktadır. İncil’de yer alan anlamının dışında ve İngilizcedeki kullanımının dışında, İbranicede de kullanılan bir isimdir. İbranicede de isyankar anlamında kullanılmaktadır.Bu isme sahip insanlar kendilerini ifade etme konusunda yaratıcı ve mükemmel olma eğilimindedir. Sanata eğilimlidirler ve çoğu zaman hayatın tadını çıkarırlar. Genellikle ilgi odağıdırlar ve dikkat çeken kariyerlerinin tadını çıkarırlar. Birçok farklı aktiviteye katılma eğilimindedirler ve bazen hem enerjileriyle hem de maddi durumlarıyla dikkat çekerler.
  • Patricia: Patricia ismi kelime anlamı olarak asil, soylu anlamlarına gelir. İngilizce dışında Latince ve İspanyolca dillerinde de kullanılır.Bu isme sahip insanlar değişim, macera ve heyecandan mutluluk duyarlar. Dinamik, vizyon sahibi ve çok yönlüdürler, özgürlüğü yapıcı bir şekilde kullanabilirler. Kurallar ve kısıtlamalarla kendilerini kısıtlayanlarla adeta savaşırlar. Optimist, enerjik, zeki olma ve kolayca arkadaş edinme eğilimindedirler. Değişken, huzursuz, düzensiz ve asi olabilirler.
  • Linda: Linda da çok kullanılan ve beğenilen popüler İngilizce kız isimlerinden biridir. Kelime anlamları yeşil limon ağacı, güzel, sevimli şeklindedir. İngilizce dışında; Latince, İspanyolca ve Almanca dillerinde de kullanılmaktadır.Bu isme sahip insanlar, hayatlarına dokundukları herkes için kuvvetli bir güç olma eğilimindedirler. Genellikle, büyük çabaları büyük bir başarı ile tamamlanan yetenekli, karizmatik liderlerdir. Gerçeğe, adalete ve disipline değer verirler ve yapmayanlarla çabuk sinirlenebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, bu yetenek ve başarıları sadece teoride kalır.
  • Barbara: Kelime anlamı olarak “ateş ve şimşeğe karşı koruyucu kadın” dır. İngilizce dışında Yunanca’da da tanrıçalar için kullanılan bir isimdir.Bu isme sahip insanlar analiz etme, anlama ve öğrenme konusunda mükemmeldir. Falcı, filozof, akademisyen veya öğretmen olma eğilimindedirler. Zihinde çok fazla yaşadıkları için sessiz ve iç gözlü olma eğilimindedirler ve genellikle içe dönüktürler. Sorunlarla baş ederken, daha büyük resmi görebilirler. İnsanları ve dünya olaylarını tek başına düşünmeleri ve analizleri onları uzak ve hatta bazen melankolik gösterebilir.
  • Elizabeth: Fonetiği son derece güzel isimlerden biri olan Elizabeth, pek çok kraliçe ismi olduğu için de oldukça popülerdir. Elizabeth isminin anlamı; Tanrı’nın yemini ya da Tanrı’nın bereketi şeklindedir. İncil’de geçen ve Kral Arthur döneminde de kullanılmış olan isimlerden biridir. İngilizce dışında Yunanca ve İbranicede de kullanılmaktadır.Bu isme sahip insanlar analiz etme, anlama ve öğrenme konusunda mükemmeldir. Falcı, filozof, akademisyen veya öğretmen olma eğilimindedirler. Zihinde çok fazla yaşadıkları için sessiz ve iç gözlü olma eğilimindedirler ve genellikle içe dönüktürler. Sorunlarla baş ederken, daha büyük resmi görebilirler. İnsanları ve dünya olaylarını tek başına düşünmeleri ve analizleri onları uzak ve hatta bazen melankolik gösterebilir.
  • Jennifer: Jennifer, mitolojide de sıkça geçen isimlerden biridir ve anlamı; adil, adaletli şeklindedir. Kral Arthur döneminde oldukça popüler bir isim olan Jennifer, İngilizce haricinde, Kernevekçe, Keltik Dili ve Galcede de kullanılmaktadır.Bu isme sahip insanlar tutkulu, merhametli, sezgisel, romantik ve manyetik kişiliklere sahip olma eğilimindedir. Genellikle insani, geniş görüşlü ve cömerttirler ve insanlığa hizmet edebilecekleri meslekleri takip etme eğilimindedirler. Çok sevecendirler ve karşısındaki insanlara karşı vericidirler. Romantiktirler ve kolayca aşık olurlar, ancak kolayca zarar görebilirler ve bazen çabuk sinirlenirler.
  • Maria: Kelime olarak asi, amansız anlamlarına gelen Maria ismi çok fazla dil ve kültürde karşımıza çıkmaktadır. Maria ismi İngilizce haricinde, İsveççe, İspanyolca, Norveççe, Latince, İtalyanca, İbranice, Almanca ve Fransızca dillerinde karşımıza çıkmaktadır.Bu isme sahip insanlar, başkalarına daha yüksek bir nedenden dolayı ilham vermek ve ruhsal konularda kendi güçlü görüşlerini paylaşmak için derin bir içsel arzuya sahiptir.
  • Susan: Kelime olarak zarif zambak anlamına gelen Susan ismi, İngilizce dışında İbranicede de çocuklara verilen isimlerden biridir.Türkiye’de de çocuklara “Suzan” şeklinde verilebilmektedir.Bu isme sahip insanlar, hayatlarına dokundukları herkes için kuvvetli bir güç olma eğilimindedirler. Genellikle, büyük çabaları büyük bir başarı ile tamamlanan yetenekli, karizmatik liderlerdir. Gerçeğe, adalete ve disipline değer verirler ve yapmayanlarla çabuk sinirlenebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, bu yetenek ve başarıları sadece teoride kalır.
  • Margaret: Bir aziz ismi olan Margaret, kelime olarak da inci anlamına gelmektedir. İngilizce dışında Yunanca, İrlandaca ve Farsça dillerinde de kullanılmaktadır.Bu isme sahip insanlar idealist, oldukça yaratıcı olmayan, sezgisel ve manevi olma eğilimindedir. Manevi gerçeği ararlar ve genellikle bulurlar. Vizyon sahibi olma eğilimindedirler ve başkalarına ilham verebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, hayalperest olabilir veya gücü kötüye kullanabilirler.
  • Dorothy: Dorothy ismi, Tanrı’nın hediyesi anlamına gelmektedir. İngilizce dışında Yunanca ve Latince dillerinde de kullanılır.Bu isme sahip insanlar, genellikle topluluk önünde konuşma, oyunculuk, yazma veya şarkı söyleme gibi kendilerini yaratma ve ifade etme konusunda derin bir içten arzuya sahiptir. Ayrıca evlerinde ve çalışma ortamlarında ve çevrelerinde güzelliğe sahip olmayı özendirirler.
  • Lisa: İngilizce, Yunanca, İbranice, Almanca dillerinin konuşulduğu ülkelerde çocuklara verilebilen isimlerden biri olan Lisa, anlam olarak da Tanrı’nın yemini, zambak çiçeği ve Tanrı’ya adanmış anlamlarına gelmektedir.Bu isme sahip insanlar değişim, macera ve heyecandan mutluluk duyarlar. Dinamik, vizyon sahibi ve çok yönlüdürler, özgürlüğü yapıcı bir şekilde kullanabilirler. Kurallar ve kısıtlamalarla kendilerini kısıtlayanlarla adeta savaşırlar. Optimist, enerjik, zeki olma ve kolayca arkadaş edinme eğilimindedirler. Değişken, huzursuz, düzensiz ve asi olabilirler.
  • Nancy: Kelime olarak iyilik, incelik, lütuf anlamlarına gelen Nancy ismi; Fransızca, İbranice ve İngilizce dillerinde kullanılmaktadır.Bu isme sahip insanlar kendilerini ifade etme konusunda yaratıcı ve mükemmel olma eğilimindedir. Sanata eğilimlidirler ve çoğu zaman hayatın tadını çıkarırlar. Genellikle ilgi odağıdırlar ve dikkat çeken kariyerlerinin tadını çıkarırlar. Birçok farklı aktiviteye katılma eğilimindedirler ve bazen hem enerjileriyle hem de maddi durumlarıyla dikkat çekerler.
  • Karen: Karen İngilizcede saf ve temiz anlamlarına gelmektedir. Danca, Yunanca, Fransızca, Latince, İskandinav ülkelerinin dillerinde, İsveççe ve elbette İngilizce dillerinde çocuklara verilen isimlerden biridir.Bu isme sahip insanlar, hayatlarına dokundukları herkes için kuvvetli bir güç olma eğilimindedirler. Genellikle, büyük çabaları büyük bir başarı ile tamamlanan yetenekli, karizmatik liderlerdir. Gerçeğe, adalete ve disipline değer verirler ve yapmayanlarla çabuk sinirlenebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, bu yetenek ve başarıları sadece teoride kalır.
  • Betty: Betty çok sık kullanılan bir isim olmasa da çocuklara hala verilen adlardan biridir. Dini olarak Tanrı’nın yemini anlamına gelmektedir. İngilizce, Yunanca ve İbranice dillerinde çocuklara verilen bir isimdir.Bu isme sahip insanlar tutkulu, merhametli, sezgisel, romantik ve manyetik kişiliklere sahip olma eğilimindedir. Genellikle insani, geniş görüşlü ve cömerttirler ve insanlığa hizmet edebilecekleri meslekleri takip etme eğilimindedirler. Çok sevecendirler ve karşısındaki insanlara karşı vericidirler. Romantiktirler ve kolayca aşık olurlar, ancak kolayca zarar görebilirler ve bazen çabuk sinirlenirler.
  • Helen: Yunanca kökenli bir isim olan Helen, parlayan ışık anlamına gelmektedir. Yunan mitolojisinde Sparta kralı Menaleus’un eşi ve Tanrıların kralı Zeus’un kızıdır aynı zamanda.Yunanca, Latince ve İngilizce dillerinde kullanılır.Bu isme sahip insanlar yetkin, pratiktir ve genellikle büyük güç ve servet kazanırlar. Ticari ve ticari işlerde başarılı olma eğilimindedirler ve büyük maddi hayaller kurar ve bu hayallere de ulaşabilirler. Genellikle iş ve başarıya çok güçlü odaklandıkları için özel hayatlarını ve ilişkilerini ihmal edebilirler.
  • Sandra: İhmal edilmiş kadın peygamber anlamına gelen Sandra ismi, İngilizce ve Yunanca dillerinde çocuklara verilen bir isimdir.Bu isme sahip insanlar kendilerini ifade etme konusunda yaratıcı ve mükemmel olma eğilimindedir. Sanata eğilimlidirler ve çoğu zaman hayatın tadını çıkarırlar. Genellikle ilgi odağıdırlar ve dikkat çeken kariyerlerinin tadını çıkarırlar. Birçok farklı aktiviteye katılma eğilimindedirler ve bazen hem enerjileriyle hem de maddi durumlarıyla dikkat çekerler.
  • Donna: İtalyan kökenli bir isim olan Donna, kadın, hanım anlamlarında kullanılmaktadır. İtalyanca, Latince ve İngilizce dillerinde çocuklara verilen bir isimdir.Bu isme sahip insanlar kendilerini ifade etme konusunda yaratıcı ve mükemmel olma eğilimindedir. Sanata eğilimlidirler ve çoğu zaman hayatın tadını çıkarırlar. Genellikle ilgi odağıdırlar ve dikkat çeken kariyerlerinin tadını çıkarırlar. Birçok farklı aktiviteye katılma eğilimindedirler ve bazen hem enerjileriyle hem de maddi durumlarıyla dikkat çekerler.
  • Carol: Charles isminin kadın versiyonu olan Carol ismi, Charles ismi ile aynı anlamlara gelmektedir. Kelime anlamı olarak eski İngilizce’ye dayanan Charles ismi; ‘ceorl’ kelimesinin evrilmesiyle oluşmuştur. Eski İngilizce’de ‘ceorl’, insan, adam gibi anlamlara gelmekteydi. Bugün de Charles ismi, insanca, adamca, mert gibi anlamlar taşımaktadır. Carol ismi de bu anlamlara gelmektedir.Fransızca anlamı mutluluğun şarkısıdır.İngilizce ve Fransızca dillerinde çocuklara verilen bir isimdir.Bu isme sahip insanlar, hayatlarına dokundukları herkes için kuvvetli bir güç olma eğilimindedirler. Genellikle, büyük çabaları büyük bir başarı ile tamamlanan yetenekli, karizmatik liderlerdir. Gerçeğe, adalete ve disipline değer verirler ve yapmayanlarla çabuk sinirlenebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, bu yetenek ve başarıları sadece teoride kalır.
  • Ruth: Ruth, İbranice kökenli bir isimdir. Anlamları; eş, arkadaş, güzelliğin yansımasıdır. İncil’de de geçen bir isimdir. İncil’de Davut peygamberin büyük büyük annesi olarak geçmektedir.Bu isme sahip insanlar, hayatlarına dokundukları herkes için kuvvetli bir güç olma eğilimindedirler. Genellikle, büyük çabaları büyük bir başarı ile tamamlanan yetenekli, karizmatik liderlerdir. Gerçeğe, adalete ve disipline değer verirler ve yapmayanlarla çabuk sinirlenebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, bu yetenek ve başarıları sadece teoride kalır.
  • Sharon: Sharon İncil’de yer alan isimlerden biridir ve İncil’deki anlamı Tanrı’nın şarkısı, Tanrı’nın ovası şeklindedir.İncil haricinde köken olarak İbranice ve İngilizce kökenleri de bulunmaktadır.Bu isme sahip insanlar kendilerini ifade etme konusunda yaratıcı ve mükemmel olma eğilimindedir. Sanata eğilimlidirler ve çoğu zaman hayatın tadını çıkarırlar. Genellikle ilgi odağıdırlar ve dikkat çeken kariyerlerinin tadını çıkarırlar. Birçok farklı aktiviteye katılma eğilimindedirler ve bazen hem enerjileriyle hem de maddi durumlarıyla dikkat çekerler.
  • Michelle: Michelle, Michael isminin kadın versiyonudur. Anlam olarak Michael gibi İncil’de yer alır ve Tanrı’nın hediyesi anlama gelir. Ayrıca Michael’ in baş meleklerden biri olduğunu da hatırlatmakta fayda var.Köken olarak İbranice, Fransızca ve İbranice dillerinde kullanılan Michelle ismi çok fazla tercih edilen de isimlerden biridir.Bu isme sahip insanlar düzenlidirler ve yaşamlarını sağlam bir düzen ve hizmet temeli üzerine inşa etmeye eğilimlidirler. Gerçeğe, adalete ve disipline değer verirler ve yapmayanlarla çabuk sinirlenebilirler. Pratik doğaları onları para yönetimi ve tasarrufunda ve maddi dünyada bir şeyler inşa etme konularında diğerlerinden daha iyi hale getirmiştir. Düzen ve pratikliğe odaklandıkları için, bazen aşırı temkinli ve muhafazakâr görünebilirler.
  • Laura :İngilizce kökenli bir kelimedir ve kelime olarak defne yaprağı, defne ağacı gibi anlamlara gelmektedir. Defne ağacı ya da yaprağının ise hemen hemen her kültürde onur ve zafer sembolü olduğunu da hatırlatmakta fayda var.Köken olarak Laura ismi, İngilizce, Latince, İspanyolca ve İsveççe dillerinde mevcuttur ve bu dilleri kullanan ülkelerde çocuklara isim olarak verilir.Bu isme sahip insanlar yetkin, pratiktir ve genellikle büyük güç ve servet kazanırlar. Ticari ve ticari işlerde başarılı olma eğilimindedirler ve büyük maddi hayaller kurar ve bu hayallere de ulaşabilirler. Genellikle iş ve başarıya çok güçlü odaklandıkları için özel hayatlarını ve ilişkilerini ihmal edebilirler.
  • Sarah: Sarah da İncil’de yer alan isimlerden biridir. Anlam olarak ise hanım, kadın, prenses, halkların prensesi anlamlarına gelir. İngilizce haricinde köken olarak Yahudilikte ve Müslümanlıkta da bulunan bir isimdir. Bu dinlerdeki anlamı da saf, temiz şeklindedir.Bu isme sahip insanlar sessiz, işbirlikçi, düşünceli, başkalarına sempatik görünen, uyumlu, dengeli ve bazen utangaç olma eğilimindedir. Güvenilirdirler, başkalarının güvenlerine saygı duyarlar ve mükemmel diplomatlık, arabuluculuk ve ortaklık yaparlar. Genellikle çok sezgiseldirler. Ayrıntı ve düzeni severler ve genellikle endişe verici değişiklikler bulurlar. Bazen kendilerini güvensiz veya huzursuz hissedebilirler.
  • Kimberly: İngilizce kökenli bir kelime olan Kimberly, kraliyet ormanında yer alan bir ağaç ismidir.Bu isme sahip insanlar değişim, macera ve heyecandan mutluluk duyarlar. Dinamik, vizyon sahibi ve çok yönlüdürler, özgürlüğü yapıcı bir şekilde kullanabilirler. Kurallar ve kısıtlamalarla kendilerini kısıtlayanlarla adeta savaşırlar. Optimist, enerjik, zeki olma ve kolayca arkadaş edinme eğilimindedirler. Değişken, huzursuz, düzensiz ve asi olabilirler.
  • Deborah: Deborah isminin kelime anlamı; şey, kelime ve arı şeklindedir. İncil’de yer alan bir isimdir. İncil haricinde ise İbranice dilinde de kullanılır.Bu isme sahip insanlar yetkin ve pratiktir. Genellikle büyük güç ve servet kazanırlar. Ticari ve ticari işlerde başarılı olma eğilimindedirler ve büyük maddi hayalleri vardır. Bu hayalleri gerçekleştirmek için de çok çalışırlar. Genellikle iş ve başarıya çok güçlü odaklandıkları için özel hayatlarını ve ilişkilerini ihmal edebilirler.

En güzel İngilizce soyadlar ve anlamları

***En çok kullanılan, popüler, havalı, karizmatik, en güzel yabancı soy isimler ve İngilizce soyadlar anlamları;

  • Adams: Adam isminden türetilmiş bir soyadıdır ve Adem’in soyundan gelen, Âdem peygamberin soyu anlamlarına gelmektedir. Türkçedeki Adem isminin karşılığıdır.İbranice kökenlidir.Bu soy isme sahip insanlar idealist, oldukça yaratıcı, sezgisel ve manevi olma eğilimindedir. Manevi gerçeği ararlar ve genellikle bulurlar. Vizyon sahibi olma eğilimindedirler ve başkalarına ilham verebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, hayalperest olabilir veya gücü kötüye kullanabilirler.
  • Allen: Allen soyadı aynı zamanda bir erkek ismi olarak da kullanılmaktadır. Anlamları; uyum, kaya, asil şeklindedir. Aynı zamanda sarışın ve yakışıklı anlamları da vardır. Bir aziz ismidir.Köken olarak Keltik dili ve İngilizce dillerinde verilen bir isimdir.Bu soyada sahip insanlar yetkin ve pratiktir. Genellikle büyük güç ve servet kazanırlar. Ticari ve ticari işlerde başarılı olma eğilimindedirler ve büyük maddi hayalleri vardır. Bu hayalleri gerçekleştirmek için de çok çalışırlar. Genellikle iş ve başarıya çok güçlü odaklandıkları için özel hayatlarını ve ilişkilerini ihmal edebilirler.
  • Anderson: Kelime olarak İngilizce “son of Ander” anlamına yani “Ander’in oğlu, Ander soyundan gelen” anlamlarına gelmektedir. Anderson soy ismi aynı zamanda bir erkek ismi olarak da kullanılmaktadır.Birçok dilde kullanılan bir isimdir. Yunanca, İskandinav dilleri, Viking ve Norveç dilleri, İsveççe ve İngilizce dillerinde kullanılır.Bu soyada sahip insanlar tutkulu, merhametli, sezgisel, romantik ve manyetik kişiliklere sahip olma eğilimindedir. Genellikle insani, geniş görüşlü ve cömerttirler ve insanlığa hizmet edebilecekleri meslekleri takip etme eğilimindedirler. Çok sevecendirler ve karşısındaki insanlara karşı vericidirler. Romantiktirler ve kolayca aşık olurlar, ancak kolayca zarar görebilirler ve bazen çabuk sinirlenirler.
  • Atkins:
  • Baker: İngilizce “fırıncı” anlamına gelen kelime soyadı olarak kullanılmaktadır.Bu isme sahip insanlar, güçlü kişilikleri olan kişilerdir. Genellikle aktiviteler başlatma, takipçiler yerine lider olma eğilimindedir. Belirli hedeflere odaklanma, yaratıcı yeni fikirlerin zenginliğini deneyimleme ve bu fikirleri verimlilik ve kararlılıkla uygulama yeteneğine sahiptirler. Cesur ve bazen agresif olma eğilimindedirler. Eşsiz, yaratıcı bireyler olarak, otoriteye kızma eğilimindedirler ve bazen inatçı, gururlu ve sabırsızdırlar.
  • Barnes: Sık kullanılan soy isimlerinden biri olan Barnes, İngilizce “barns” kelimesinden türemiştir. Türkçeye çevrildiğinde sığır ahırları anlamına gelmektedir.Bu soyada sahip insanlar değişim, macera ve heyecanı severler. Dinamik, vizyon sahibi ve çok yönlüdürler, özgürlüğü yapıcı bir şekilde kullanabilirler. Kurallar ve sözleşmelerle kısıtlanmaktan asla hoşlanmazlar. Optimist, enerjik, zeki olma ve kolayca arkadaş olma eğilimindedirler. Değişken, huzursuz, düzensiz ve asi olabilirler.
  • Bell: İngilizce soy isimlerinden biri de Bell’dir. Tam kelime anlamı; çan, zil, kilise çanıdır. İncil’de de kilise çanlarına ithaf olarak kullanılmıştır. Ayrıca; beyaz, yakışıklı anlamlarına da gelmektedir.Köken olarak farklı dillerde kullanımı mevcuttur. Bu diller; Çekçe, Almanca, İngilizce, Fransızca, İspanyolca ve Latincedir.Bu soy isme sahip insanlar düzenli ve yaşamlarını sağlam bir düzen ve hizmet temeli üzerine inşa etmeye eğilimlidirler. Gerçeğe, adalete ve disipline değer verirler ve yapmayanlarla çabuk sinirlenebilirler. Pratik doğaları onları para yönetimi ve tasarrufunda ve maddi dünyada bir şeyler inşa etmede iyi yapar. Düzen ve pratikliğe odaklandıkları için, bazen aşırı temkinli ve muhafazakar görünebilirler.
  • Bennett: Saf ve temiz anlamlarına gelen Benneth soyadı, İngilizce kökenlidir ve aynı zamanda sağ elini kullanan erkek evlat anlamına da gelmektedir. İngilizce dışında, Fransızca ve Latince dillerinde de kullanılmaktadır.Bu soy isme sahip insanların liderlik yeteneklerini kullanma ve kişisel bağımsızlığa sahip olma gibi derin bir istekleri vardır. Büyük ve önemli konulara odaklanmayı tercih ederler ve ayrıntıları sevmezler.
  • Berry: İngilizce kökenli bir soyadı olan Berry, İngilizcede vişne anlamına gelmektedirBu soyada sahip insanlar değişim, macera ve heyecanı severler. Dinamik, vizyon sahibi ve çok yönlüdürler, özgürlüğü yapıcı bir şekilde kullanabilirler. Kurallar ve sözleşmelerle kısıtlanmaktan asla hoşlanmazlar. Optimist, enerjik, zeki olma ve kolayca arkadaş olma eğilimindedirler. Değişken, huzursuz, düzensiz ve asi olabilirler.
  • Bishop: İngilizce kökenli bir başka soy ismi de Bishop. Bishop kelime olarak müfettiş, denetmen, müdür gibi üst düzey yönetici anlamlarına geliyor.Bu soy isme sahip insanlar, istikrarlı, sevgi dolu bir aile veya topluluk için derin bir iç arzuya ve başkalarıyla çalışma ve takdir edilmeye ihtiyaç duyarlar.
  • Black: Kelime anlamı siyah, koyu, karanlık olan Black soy ismi, İngilizcede çok sık kullanılan bir soyadıdır.Bu soy isme sahip insanlar idealist, oldukça yaratıcı olmayan, sezgisel ve manevi olma eğilimindedir. Manevi gerçeği ararlar ve genellikle bulurlar. Vizyon sahibi olma eğilimindedirler ve başkalarına ilham verebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, hayalperest olabilir veya gücü kötüye kullanabilirler.
  • Brown: Renklerden devam eden bir başka soy ismi de Brown olarak karşımıza çıkıyor. Brown kelime anlamı olarak “kahverengi” demek ve İngilizce kökenli bir soy ismi.Bu soyada sahip insanlar tutkulu, merhametli, sezgisel, romantik ve manyetik kişiliklere sahip olma eğilimindedir. Genellikle insani, geniş görüşlü ve cömerttirler ve insanlığa hizmet edebilecekleri meslekleri takip etme eğilimindedirler. Çok sevecendirler ve karşısındaki insanlara karşı vericidirler. Romantiktirler ve kolayca aşık olurlar, ancak kolayca zarar görebilirler ve bazen çabuk sinirlenirler.
  • Burns: Byrne oğlu anlamına gelmektedir. Bu soy ismi de sıklıkla duyabileceğimiz soy isimlerinden biridir ve İngilizce kökenlidir.Bu soy isme sahip insanlar sessiz, işbirlikçi, düşünceli, başkalarına sempatik görünen, uyumlu, dengeli ve bazen utangaç olma eğilimindedir. Güvenilirdirler, başkalarının güvenlerine saygı duyarlar ve mükemmel diplomatlık, arabuluculuk ve ortaklık yaparlar. Genellikle çok sezgiseldirler. Ayrıntı ve düzeni severler ve genellikle endişe verici değişiklikler bulurlar. Bazen kendilerini güvensiz veya huzursuz hissedebilirler.
  • Campbell: Campbell aslında Fransızca kökenli bir soy ismi. Fakat çok farklı ülke ve dillerde de kendine yer edinmiş. Fransızca anlamı; güzel alan, hoş arazi şeklinde. Diğer dillerdeki anlamları için ise aynı hoşluktan söz edemeyeceğiz.Kelime Galce ve İskoççada Campbell, çarpık ağızlı anlamına gelmektedir.Bu soy isme sahip insanlar, güçlü kişilikleri olan kişilerdir. Etkinlikler başlatma, bir ekipte yönergeleri izleyen kişi olmak yerine lider olma eğilimindedir. Belirli hedeflere odaklanma, yaratıcı yeni fikirlerin zenginliğini deneyimleme ve bu fikirleri verimlilik ve kararlılıkla uygulama yeteneğine sahiptirler. Cesur ve bazen agresif olma eğilimindedirler. Eşsiz, yaratıcı bireyler olarak, otoriteye karşı çıkma eğilimindedirler ve bazen inatçı, gururlu ve sabırsızdırlar.
  • Carter: İngilizce kökenli soy ismi, at arabası anlamına gelen “cart” kelimesinden türemiştir. Carter kelime olarak “at arabası sürücüsü, at arabası kullanan kişi” anlamlarına gelmektedir. İngilizce kökenlidir ve çok nadiren de olsa soyadı dışında ilk isim olarak da kullanılabilmektedir.Bu soy isme sahip insanlar idealist, oldukça yaratıcı olmayan, sezgisel ve manevi olma eğilimindedir. Manevi gerçeği ararlar ve genellikle bulurlar. Vizyon sahibi olma eğilimindedirler ve başkalarına ilham verebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, hayalperest olabilir veya gücü kötüye kullanabilirler.
  • Clark: İngilizce kökenli bir soy adı ve aynı zamanda da erkek ismi olan Clark, rahip anlamına gelen “cleric” ya da yazman, katip, mübaşir anlamlarına gelen “clerk” kelimelerinden birinden türetilmiştir.İngilizce kökenlidir.Bu soyada sahip insanlar tutkulu, merhametli, sezgisel, romantik ve manyetik kişiliklere sahip olma eğilimindedir. Genellikle insani, geniş görüşlü ve cömerttirler ve insanlığa hizmet edebilecekleri meslekleri takip etme eğilimindedirler. Çok sevecendirler ve karşısındaki insanlara karşı vericidirler. Romantiktirler ve kolayca aşık olurlar, ancak kolayca zarar görebilirler ve bazen çabuk sinirlenirler.
  • Collins: Yunanca kökenli Nicholas isminin bir kısaltmasıdır. Yunancada Nicholas zafer ve insanlar kelimelerinin bir araya gelmesiyle oluşmuştur. Yani aslında kelime anlamı olarak insanların zaferi demektir.Bunun dışında ünlü aziz St. Nicholas da Collins isminin geldiği Nicholas ismine sahiptir. St. Nicholas çoğu insan tarafından Santa ya da Türkiye’de Noel Baba olarak tanınmaktadır.Collins Yunanca kökenli bir soy adıdır. Yunanca haricinde İngilizce, Fransızca ve İrlandaca dillerini kullanan ülkelerde de ailelerin kullandığı soy isimleri arasındadır.Bu soyada sahip insanlar yetkin ve pratiktir. Genellikle büyük güç ve servet kazanırlar. Ticari ve ticari işlerde başarılı olma eğilimindedirler ve büyük maddi hayalleri vardır. Bu hayalleri gerçekleştirmek için de çok çalışırlar. Genellikle iş ve başarıya çok güçlü odaklandıkları için özel hayatlarını ve ilişkilerini ihmal edebilirler.
  • Cook or Cooke: Kelime anlamı “aşçı” olan Cook ya da Cooke İngilizce kökenli bir soy ismidir.Bu soyada sahip insanlar yetkin ve pratiktir. Genellikle büyük güç ve servet kazanırlar. Ticari ve ticari işlerde başarılı olma eğilimindedirler ve büyük maddi hayalleri vardır. Bu hayalleri gerçekleştirmek için de çok çalışırlar. Genellikle iş ve başarıya çok güçlü odaklandıkları için özel hayatlarını ve ilişkilerini ihmal edebilirler.
  • Cooper: Kelime anlamı varil yapıcı, varil yapan kişi olan Cooper, sıklıkla karşılaşabileceğimiz soy isimlerinden biri aynı zamanda.Kökeni İngilizce.Bu soyada sahip insanlar tutkulu, merhametli, sezgisel, romantik ve manyetik kişiliklere sahip olma eğilimindedir. Genellikle insani, geniş görüşlü ve cömerttirler ve insanlığa hizmet edebilecekleri meslekleri takip etme eğilimindedirler. Çok sevecendirler ve karşısındaki insanlara karşı vericidirler. Romantiktirler ve kolayca aşık olurlar, ancak kolayca zarar görebilirler ve bazen çabuk sinirlenirler.
  • Cox
  • Davidson: David’in oğlu anlamına gelen bir soy ismi olan Davidson, Davut peygambere ithaf edilerek kullanılan bir soy ismidir. Ayrıca ait olan anlamına da gelen Davidson soy ismi İngillizce kökenli bir soy adıdır. İngilizce dışında İskoç dilinde de kullanılmaktadır.Bu soy isme sahip insanlar analiz etme, anlama ve öğrenme konusunda mükemmeldir. Falcı, filozof, akademisyen veya öğretmen olma eğilimindedirler. Zihinde çok fazla yaşadıkları için sessiz ve iç gözlü olma eğilimindedirler ve genellikle içe dönüktürler. Sorunlarla baş ederken, daha büyük resmi görebilirler. İnsanları ve dünya olaylarını tek başına düşünmeleri ve analizleri onları uzak ve hatta bazen melankolik gösterebilir.
  • Davies: Kökeni Galce olan bir soy ismidir Davies ve ait olan anlamına gelmektedir.Bu soy isme sahip insanlar, istikrarlı, sevgi dolu bir aile veya topluluk için derin bir iç arzuya ve başkalarıyla çalışma ve takdir edilmeye ihtiyaç duyarlar.
  • Davis: Davis de Davies ve benzerleri gibi, Davut peygambere ithaf edilerek kullanılmaktadır.Bu soy isme sahip insanlar, güçlü kişilikleri olan kişilerdir. Etkinlikler başlatma, bir ekipte yönergeleri izleyen kişi olmak yerine lider olma eğilimindedir. Belirli hedeflere odaklanma, yaratıcı yeni fikirlerin zenginliğini deneyimleme ve bu fikirleri verimlilik ve kararlılıkla uygulama yeteneğine sahiptirler. Cesur ve bazen agresif olma eğilimindedirler. Eşsiz, yaratıcı bireyler olarak, otoriteye karşı çıkma eğilimindedirler ve bazen inatçı, gururlu ve sabırsızdırlar.
  • Dawson: Kelime anlamı yine “Sons of David” yani Davut’un oğulları, Davut’un soyundan olan Dawson soyadı, İngilizce kökenli bir soyadıdır ve İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri’nde kullanılır.Bu soy isme sahip insanlar, hayatlarına dokundukları herkes için kuvvetli bir güç olma eğilimindedirler. Genellikle, büyük çabaları büyük bir başarı ile tamamlanan yetenekli, karizmatik liderlerdir. Gerçeğe, adalete ve disipline değer verirler ve yapmayanlarla çabuk sinirlenebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, bu yetenek ve başarıları sadece teoride kalır.
  • Edwards: Edwards soy ismi, Edward isminden türemiştir ve Edward’ın soyundan gelen anlamında kullanılmaktadır. Edward ise kelime olarak gardiyan, koruyucu anlamlarına gelmektedir.Soy adı ya da isim olarak eski İngilizceden türetilmiş olup günümüz İngilizcesi ve Almanca dillerinde kullanılmaktadır.Bu soy isme sahip insanlar, güçlü kişilikleri olan kişilerdir. Etkinlikler başlatma, bir ekipte yönergeleri izleyen kişi olmak yerine lider olma eğilimindedir. Belirli hedeflere odaklanma, yaratıcı yeni fikirlerin zenginliğini deneyimleme ve bu fikirleri verimlilik ve kararlılıkla uygulama yeteneğine sahiptirler. Cesur ve bazen agresif olma eğilimindedirler. Eşsiz, yaratıcı bireyler olarak, otoriteye karşı çıkma eğilimindedirler ve bazen inatçı, gururlu ve sabırsızdırlar.
  • Evans: Evans soy ismi, Evan soyundan gelen anlamında kullanılmaktadır. Evan ismi ise, İbranice John isminin Galler dilindeki versiyonudur. Anlamı; Tanrı’nın lütfu, Tanrı’nın merhameti, Tanrı’nın bereketi gibi anlamlara gelir. Galce ve İngilizce dillerini kullanan ülkelerde çocuklara isim olarak verilebilmektedir.Bu isme ve soy isme sahip insanlar analiz etme, anlama ve öğrenme konusunda mükemmeldir. Falcı, filozof, akademisyen veya öğretmen olma eğilimindedirler. Zihinde çok fazla yaşadıkları için sessiz ve iç gözlü olma eğilimindedirler ve genellikle içe dönüktürler. Sorunlarla baş ederken, daha büyük resmi görebilirler. İnsanları ve dünya olaylarını tek başına düşünmeleri ve analizleri onları uzak ve hatta bazen melankolik gösterebilir.
  • Fleming: Felimng soyadı, Flander soyundan gelen anlamında kullanılmaktadır. Kelime olarak ise vadili, vadiden, vadide yaşayanlar anlamında kullanılır.Bu soyada sahip insanlar yetkin ve pratiktir. Genellikle büyük güç ve servet kazanırlar. Ticari ve ticari işlerde başarılı olma eğilimindedirler ve büyük maddi hayalleri vardır. Bu hayalleri gerçekleştirmek için de çok çalışırlar. Genellikle iş ve başarıya çok güçlü odaklandıkları için özel hayatlarını ve ilişkilerini ihmal edebilirler.
  • Forester: Forester İngilizce bir kelime olan “forest ranger” kelime öbeğinin kısaltılması şeklinde kullanılan bir soy ismidir. Forest ranger ise korucu, orman koruyucusu, ormanları korumakla yükümlü görevli anlamlarına gelmektedir.Köken olarak İngilizce diline ait bir soy ismi olsa da Fransızca dilinde de kullanılmaktadır.Bu soy isme sahip insanlar analiz etme, anlama ve öğrenme konusunda mükemmeldir. Falcı, filozof, akademisyen veya öğretmen olma eğilimindedirler. Zihinde çok fazla yaşadıkları için sessiz ve iç gözlü olma eğilimindedirler ve genellikle içe dönüktürler. Sorunlarla baş ederken, daha büyük resmi görebilirler. İnsanları ve dünya olaylarını tek başına düşünmeleri ve analizleri onları uzak ve hatta bazen melankolik gösterebilir.
  • Foster: Foster da Forester soy isminin kısaltmasıdır ve aynı anlamlara gelmektedir. Yani; İngilizce bir kelime olan “forest ranger” kelime öbeğinin kısaltılması şeklinde kullanılan bir soy ismidir. Forest ranger ise korucu, orman koruyucusu, ormanları korumakla yükümlü görevli anlamlarına gelmektedir.İngilizce, Fransızca ve Latince dillerinde kullanılabilmektedir.Bu soy isme sahip insanlar idealist, oldukça yaratıcı olmayan, sezgisel ve manevi olma eğilimindedir. Manevi gerçeği ararlar ve genellikle bulurlar. Vizyon sahibi olma eğilimindedirler ve başkalarına ilham verebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, hayalperest olabilir veya gücü kötüye kullanabilirler.
  • Fox: Kelime anlamı tilki olan Fox soy ismi, İngilizce kökenli soyadlarından biridir.
  • Gardener: Kelime anlamı bahçıvan ya da çiftçidir. Almanlara ait bir lehçe olan Germen diline ait bir kelimedir.Bu soyada sahip insanlar tutkulu, merhametli, sezgisel, romantik ve manyetik kişiliklere sahip olma eğilimindedir. Genellikle insani, geniş görüşlü ve cömerttirler ve insanlığa hizmet edebilecekleri meslekleri takip etme eğilimindedirler. Çok sevecendirler ve karşısındaki insanlara karşı vericidirler. Romantiktirler ve kolayca aşık olurlar, ancak kolayca zarar görebilirler ve bazen çabuk sinirlenirler.
  • Gibb or Gibbs
  • Gray: Gri anlamına gelen Gray kelimesi aynı zamanda İngilizce’de sık karşılaşılan bir soyadıdır. İngilizce kökenlidir ve aynı zamanda ak saçlı, gri saçlı anlamlarında da kullanılmaktadır.Bu soy isme sahip insanların liderlik yeteneklerini kullanma ve kişisel bağımsızlığa sahip olma gibi derin istekleri vardır. Büyük ve önemli konulara odaklanmayı tercih ederler ve ayrıntıları umursamazlar.
  • Green: Yeşil anlamına gelen Green kelimesi, ayrıca İngilizcede kullanılan soyadlarından da biridir. Ayrıca Shakespeare döneminden kalma bir alıntıya göre de Kral 2. Richard’ın da en sevdiği isimdir.Bu soy isme sahip insanlar düzenli ve yaşamlarını sağlam bir düzen ve hizmet temeli üzerine inşa etmeye eğilimlidirler. Gerçeğe, adalete ve disipline değer verirler ve yapmayanlarla çabuk sinirlenebilirler. Pratik doğaları onları para yönetimi ve tasarrufunda ve maddi dünyada bir şeyler inşa etmede iyi yapar. Düzen ve pratikliğe odaklandıkları için, bazen aşırı temkinli ve muhafazakar görünebilirler.
  • Hall: Hall, İngilizce kökenli bir soy ismidir ve köşkte yaşayan, köşkten gibi anlamlara gelmektedir. Aynı zamanda eski Viking dilinde Tanrıça Helgi’nin oğlu olarak da bilinmektedir.Bu isme sahip insanların liderlik yeteneklerini kullanma ve kişisel bağımsızlığa sahip olma gibi derin bir istekleri vardır. Büyük ve önemli konulara odaklanmayı tercih ederler ve ayrıntılardan hoşlanmazlar.
  • Hamilton: Kökeni Fransızcadır ve Fransızca ile İngilizce dillerindeki anlamı; dağ şehrinden olanlar, dağ eteklerindeki şehirliler şeklindedir. Aynı zamanda İskoçya’da da kullanılan bir soyadıdır. İskoçya’da çok ünlü ve soylu bir ailenin soyadı olarak karşımıza çıkar.Bu soy isme sahip insanlar idealist, oldukça yaratıcı olmayan, sezgisel ve manevi olma eğilimindedir. Manevi gerçeği ararlar ve genellikle bulurlar. Vizyon sahibi olma eğilimindedirler ve başkalarına ilham verebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, hayalperest olabilir veya gücü kötüye kullanabilirler.
  • Harris: Harry’nin soyundan anlamı taşıyan Harris soy ismi, İngilizce dışında Germen dilleri konuşulan ülkelerde de kullanılmaktadır.Bu soy isme sahip insanlar, güçlü kişilikleri olan kişilerdir. Etkinlikler başlatma, bir ekipte yönergeleri izleyen kişi olmak yerine lider olma eğilimindedir. Belirli hedeflere odaklanma, yaratıcı yeni fikirlerin zenginliğini deneyimleme ve bu fikirleri verimlilik ve kararlılıkla uygulama yeteneğine sahiptirler. Cesur ve bazen agresif olma eğilimindedirler. Eşsiz, yaratıcı bireyler olarak, otoriteye karşı çıkma eğilimindedirler ve bazen inatçı, gururlu ve sabırsızdırlar.
  • Henderson: Henry’nin soyundan, Henry oğlu anlamlarına gelmektedir. Henderson soy ismi İskoçça ve İngilizce dillerinde kullanılmaktadır.Bu soy isme sahip insanlar kendilerini ifade etme konusunda yaratıcı ve mükemmel olma eğilimindedir. Sanata da eğilimlidirler ve çoğu zaman hayatın tadını çıkarırlar. Genellikle ilgi odağıdırlar ve onları dikkat çeken kariyerlerin tadını çıkarırlar. Birçok farklı etkinliğe katılma eğilimindedirler ve bazen hem enerjileriyle hem de paralarıyla savurgandırlar.
  • Hill: İngilizce kökenli soy isimlerinden biri olan Hill, kelime olarak tepe anlamına gelmektedir
  • Holmes: İlk kökeni İngilizce olan Holmes soy isminin İngilizcedeki anlamı nehir adalı olan, nehir adasından olan soy şeklindedir. İskandinav dillerinde de kullanılmaktadır. Burada da benzer şekilde “nehir kıyısındaki yurt” anlamına gelmektedir. Holmes soy ismi Germen dillerinde ise, Holman soyundan olan, Holman oğlu anlamları taşımaktadır.Bu soyada sahip insanlar tutkulu, merhametli, sezgisel, romantik ve manyetik kişiliklere sahip olma eğilimindedir. Genellikle insani, geniş görüşlü ve cömerttirler ve insanlığa hizmet edebilecekleri meslekleri takip etme eğilimindedirler. Çok sevecendirler ve karşısındaki insanlara karşı vericidirler. Romantiktirler ve kolayca aşık olurlar, ancak kolayca zarar görebilirler ve bazen çabuk sinirlenirler.
  • Hughes: Köken olarak bir İrlanda soy ismidir.Bu soyada sahip insanlar değişim, macera ve heyecanı severler. Dinamik, vizyon sahibi ve çok yönlüdürler, özgürlüğü yapıcı bir şekilde kullanabilirler. Kurallar ve sözleşmelerle kısıtlanmaktan asla hoşlanmazlar. Optimist, enerjik, zeki olma ve kolayca arkadaş olma eğilimindedirler. Değişken, huzursuz, düzensiz ve asi olabilirler.
  • Hunt: Hunt İngilizce kökenli bir soyadı olup, anlamları; kovalayan kişi, muhasebeci, ısrarcı, davacı şeklindedir.Bu soyada sahip insanlar tutkulu, merhametli, sezgisel, romantik ve manyetik kişiliklere sahip olma eğilimindedir. Genellikle insani, geniş görüşlü ve cömerttirler ve insanlığa hizmet edebilecekleri meslekleri takip etme eğilimindedirler. Çok sevecendirler ve karşısındaki insanlara karşı vericidirler. Romantiktirler ve kolayca aşık olurlar, ancak kolayca zarar görebilirler ve bazen çabuk sinirlenirler.
  • Jackson: İngilizce kökenli soyadlarından biri de Jackson’dır. Anlamı Jack soyundan olan, Jack oğlu şeklindedir. Ayrıca Jack ya da Jacques isimlerinden türediği düşünülmektedir.Bir diğer anlamı Tanrı’nın sonsuz merhameti, Tanrı’nın bereketi şeklindedir.Ayrıca İskoç dilinde de kullanılmaktadır.Bu soy isme sahip insanlar, güçlü kişilikleri olan kişilerdir. Etkinlikler başlatma, takip eden yerine lider olma eğilimindedir. Belirli hedeflere odaklanma, yaratıcı yeni fikirlerin zenginliğini deneyimleme ve bu fikirleri verimlilik ve kararlılıkla uygulama yeteneğine sahiptirler. Cesur ve bazen agresif olma eğilimindedirler. Eşsiz, yaratıcı bireyler olarak, otoriteye kızma eğilimindedirler ve bazen inatçı, gururlu ve sabırsızdırlar.
  • Johnson: İngilizce kökenlidir ve isim olan John’dan türetilmiştir. John oğlu, John soyundan gelen anlamındadır.
  • John: John İncil’de geçen bir isimdir ve Tanrı’nın merhameti ve bereketi anlamlarına gelmektedir.Bu soy isme sahip insanlar sessiz, işbirlikçi, düşünceli, başkalarına sempatik görünen, uyumlu, dengeli ve bazen utangaç olma eğilimindedir. Güvenilirdirler, başkalarının güvenlerine saygı duyarlar ve mükemmel diplomatlık, arabuluculuk ve ortaklık yaparlar. Genellikle çok sezgiseldirler. Ayrıntı ve düzeni severler ve genellikle endişe verici değişiklikler bulurlar. Bazen kendilerini güvensiz veya huzursuz hissedebilirler.
  • Jones: İbranice kökenli bir soy isimdir ve Tanrı’nın hediyesi anlamına gelmektedir.Bu soy isme sahip insanlar yetkin ve pratiktirler ve genellikle büyük güç ve servet kazanırlar. Ticari ve ticari işlerde başarılı olma eğilimindedirler ve büyük maddi hayaller kurabilirler. Genellikle iş ve başarıya çok güçlü odaklandıkları için özel hayatlarını ve ilişkilerini ihmal edebilirler.
  • Kelly: Kökeni Galler dili olan Kelly ismi Galcede savaşçı anlamına gelmektedir. Bunun dışında İskoçça olarak da kullanılmakta olup Kelt dillerinde (İskoçça) anlamı; tahta ya da ağaçtır. İrlandaca dilinde de kendine yer edinmiş olan Kelly soy ismi, bu dilde savaş anlamında kullanılmaktadır.Germen dillerinde de kullanılan Kelly soy ismi, bu dillerde “bahar zamanı tarlada doğan” anlamına gelmektedir.Bu soy isme sahip insanlar sessiz, işbirlikçi, düşünceli, başkalarına sempatik görünen, uyumlu, dengeli ve bazen utangaç olma eğilimindedir. Güvenilirdirler, başkalarının güvenlerine saygı duyarlar ve mükemmel diplomatlık, arabuluculuk ve ortaklık yaparlar. Genellikle çok sezgiseldirler. Ayrıntı ve düzeni severler ve genellikle endişe verici değişiklikler bulurlar. Bazen kendilerini güvensiz veya huzursuz hissedebilirler.
  • King: İngilizce kökenli bir soy ismidir. King İngilizcede kral ya da kral toprakları anlamına gelmektedir. Soylu bir aileden gelen insanların kullandığı türden bir soy ismidir.Bu soyada sahip insanlar değişim, macera ve heyecanı severler. Dinamik, vizyon sahibi ve çok yönlüdürler, özgürlüğü yapıcı bir şekilde kullanabilirler. Kurallar ve sözleşmelerle kısıtlanmaktan asla hoşlanmazlar. Optimist, enerjik, zeki olma ve kolayca arkadaş olma eğilimindedirler. Değişken, huzursuz, düzensiz ve asi olabilirler.
  • Lee: Keltik kökenli bir isim olan Lee, iyileştirici anlamına gelmektedir. İngilizce anlamına baktığımızda çayır, ağaç ya da sığınak anlamlarına gelmektedir.Bunun dışında İrlandaca dilinde de kullanılan bir soy ismidir ve bu dilde “şiirsel” anlamına gelmektedir.Bu soy isme sahip insanlar düzenli ve yaşamlarını sağlam bir düzen ve hizmet temeli üzerine inşa etmeye eğilimlidirler. Gerçeğe, adalete ve disipline değer verirler ve yapmayanlarla çabuk sinirlenebilirler. Pratik doğaları onları para yönetimi ve tasarrufunda ve maddi dünyada bir şeyler inşa etmede iyi yapar. Düzen ve pratikliğe odaklandıkları için, bazen aşırı temkinli ve muhafazakar görünebilirler.
  • Lewis: Çok farklı dillerde kullanılmaktadır. Bu diller İngilizce, Fransızca ve Germence şeklindedir. Fakat tüm dillerde hemen hemen aynı anlama gelmektedir. Lewis soy ismi “ünlü savaşçı” anlamında kullanılmaktadır.Bu soyada sahip insanlar değişim, macera ve heyecanı severler. Dinamik, vizyon sahibi ve çok yönlüdürler, özgürlüğü yapıcı bir şekilde kullanabilirler. Kurallar ve sözleşmelerle kısıtlanmaktan asla hoşlanmazlar. Optimist, enerjik, zeki olma ve kolayca arkadaş olma eğilimindedirler. Değişken, huzursuz, düzensiz ve asi olabilirler.
  • Marshall: İngilizce kökenli bir soy isim olup, at bakıcısı, seyis, kahya gibi anlamlara gelmektedir. İngilizce dışında Fransızcada da aynı anlamlarda kullanılmaktadır.Bu soy isme sahip insanlar kendilerini ifade etme konusunda yaratıcı ve mükemmel olma eğilimindedir. Sanata da eğilimlidirler ve çoğu zaman hayatın tadını çıkarırlar. Genellikle ilgi odağıdırlar ve onları dikkat çeken kariyerlerin tadını çıkarırlar. Birçok farklı etkinliğe katılma eğilimindedirler ve bazen hem enerjileriyle hem de paralarıyla savurgandırlar.
  • Matthews: Matthews soy ismi, Matthew isminden gelmektedir ve “Matthew soyundan olanlar, Matthew oğlu” gibi anlamlar taşımaktadır. Matthew ise İncil’de geçen isimlerden biridir. İncil’de Tanrı tarafından verilen, hediye anlamlarında kullanılmaktadır.İncil dışında İbranice ve İngilizce dillerinde de kullanılmaktadır.Bu soyada sahip insanlar tutkulu, merhametli, sezgisel, romantik ve manyetik kişiliklere sahip olma eğilimindedir. Genellikle insani, geniş görüşlü ve cömerttirler ve insanlığa hizmet edebilecekleri meslekleri takip etme eğilimindedirler. Çok sevecendirler ve karşısındaki insanlara karşı vericidirler. Romantiktirler ve kolayca aşık olurlar, ancak kolayca zarar görebilirler ve bazen çabuk sinirlenirler.
  • McDonald
  • Miller: İngilizce kökenli soy isimlerden biri olan Miller, tahıl öğüten anlamında kullanılmaktadır. Ayrıca Latince dilinde de geçen bir soy isimdir.Bu soy isme sahip insanlar seyahat ve macera için derin bir içsel arzuya sahiptir ve gelenekle yönetilmeden yaşamda kendi hızlarını belirlemek ister.
  • Mitchell: Michael isminden türemiş bir soy ismidir. Tanrı’nın hediyesi anlamına gelmektedir. İngilizce dışında, İbranice, İrlandaca ve İskoçça dillerinde de kullanılmaktadır.Bu soy isme sahip insanlar, güçlü kişilikleri olan kişilerdir. Etkinlikler başlatma, bir ekipte yönergeleri izleyen kişi olmak yerine lider olma eğilimindedir. Belirli hedeflere odaklanma, yaratıcı yeni fikirlerin zenginliğini deneyimleme ve bu fikirleri verimlilik ve kararlılıkla uygulama yeteneğine sahiptirler. Cesur ve bazen agresif olma eğilimindedirler. Eşsiz, yaratıcı bireyler olarak, otoriteye karşı çıkma eğilimindedirler ve bazen inatçı, gururlu ve sabırsızdırlar.
  • Moore: Fransızca kökenli bir soy isimi olan Moore, anlam olarak koyu renk tenli anlamına gelmektedir. Fransızca dışında İrlandaca dilinde de kullanılmaktadır.Bu soy isme sahip insanlar kendilerini ifade etme konusunda yaratıcı ve mükemmel olma eğilimindedir. Sanata da eğilimlidirler ve çoğu zaman hayatın tadını çıkarırlar. Genellikle ilgi odağıdırlar ve onları dikkat çeken kariyerlerin tadını çıkarırlar. Birçok farklı etkinliğe katılma eğilimindedirler ve bazen hem enerjileriyle hem de paralarıyla savurgandırlar.
  • Morris: Morris soy ismi, İngilizce kökenli bir isimdir ve aslında “More oğlu, More soyundan gelenler” anlamında kullanılmaktadır.İngilizce dışında Latincede de kullanılan Morris soy ismi, bu dilde ise Faslılara benzeyen, esmer tenli anlamlarında kullanılmaktadır.Bu soy isme sahip insanlar idealist, oldukça yaratıcı, sezgisel ve manevi olma eğilimindedir. Manevi gerçeği ararlar ve genellikle bulurlar. Vizyon sahibi olma eğilimindedirler ve başkalarına ilham verebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, hayalperest olabilir veya gücü kötüye kullanabilirler.
  • Morrison: Morrison İngilizce kökenli bir soyadıdır. Maurice eyaletinden olan kimse anlamına geldiği gibi, moor kelimesinden gelen Faslı ya da esmer tenli anlamı da vardır. Ayrıca İskoçça’da da “Meryem’in hizmetkarının oğlu” anlamında kullanılmaktadır.Bu soy isme sahip insanlar düzenli ve yaşamlarını sağlam bir düzen ve hizmet temeli üzerine inşa etmeye eğilimlidirler. Gerçeğe, adalete ve disipline değer verirler ve yapmayanlarla çabuk sinirlenebilirler. Pratik doğaları onları para yönetimi ve tasarrufunda ve maddi dünyada bir şeyler inşa etmede iyi yapar. Düzen ve pratikliğe odaklandıkları için, bazen aşırı temkinli ve muhafazakar görünebilirler.
  • Murphy: Köken olarak İrlandaca dilinden gelen bir soy ismi olan Murphy, deniz savaşçısı demektir. İngilizcede de deniz savaşçısı anlamı taşımaktadır.Bu soy isme sahip insanlar idealist, oldukça yaratıcı, sezgisel ve manevi olma eğilimindedir. Manevi gerçeği ararlar ve genellikle bulurlar. Vizyon sahibi olma eğilimindedirler ve başkalarına ilham verebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, hayalperest olabilir veya gücü kötüye kullanabilirler.
  • Murray: Keltik dilinden gelme bir soy ismi olan Murray, deniz kıyısında yaşayan soy, aile anlamına gelmektedir. İrlandaca dilinde deniz tanrısı anlamı taşırken, İskoççada da antik bir soya ait bir soy adıdır.Bu soy isme sahip insanlar, düzen ve fiziksel yaratıcılık için derin bir içten arzuya sahiptir ve geleneksel, güvenli aktivitelere katılmak ister.
  • Nicholson: Nicholson, İngilizce isim olan Nicholas’tan türemiştir. Yunancada Nicholas zafer ve insanlar kelimelerinin bir araya gelmesiyle oluşmuştur. Yani aslında kelime anlamı olarak insanların zaferi demektir.Bunun dışında ünlü aziz St. Nicholas da Collins isminin geldiği Nicholas ismine sahiptir. St. Nicholas çoğu insan tarafından Santa ya da Türkiye’de Noel Baba olarak tanınmaktadır.Collins Yunanca kökenli bir soy adıdır. Yunanca haricinde İngilizce, Fransızca ve İrlandaca dillerini kullanan ülkelerde de ailelerin kullandığı soy isimleri arasındadır.Bu soyada sahip insanlar yetkin ve pratiktir. Genellikle büyük güç ve servet kazanırlar. Ticari ve ticari işlerde başarılı olma eğilimindedirler ve büyük maddi hayalleri vardır. Bu hayalleri gerçekleştirmek için de çok çalışırlar. Genellikle iş ve başarıya çok güçlü odaklandıkları için özel hayatlarını ve ilişkilerini ihmal edebilirler.
  • Osborne: Osborne soy adı, kutsal savaşçı, kutsal ayı anlamlarına gelmektedir. Kökeni İngilizce olmakla beraber, Viking dilinde de kullanılmaktadır.Bu isme sahip insanlar analiz etme, anlama ve öğrenme konusunda mükemmeldir. Falcı, filozof, akademisyen veya öğretmen olma eğilimindedirler. Zihinde çok fazla yaşadıkları için sessiz ve iç gözlü olma eğilimindedirler ve genellikle içe dönüktürler. Sorunlarla baş ederken, daha büyük resmi görebilirler. İnsanları ve dünya olaylarını tek başına düşünmeleri ve analizleri onları uzak ve hatta bazen melankolik gösterebilir.
  • Parker: İngilizce kökenli bir soy adı olan Parker, oldukça sık karşılaşılan soy isimlerinden biridir. Kelime olarak; orman korucusu, orman koruyan kimse gibi anlamlara gelmektedir.Bu soy isme sahip insanlar, istikrarlı, sevgi dolu bir aile veya topluluk için derin bir iç arzuya ve başkalarıyla çalışma ve takdir edilmeye ihtiyaç duyarlar.
  • Paters: İngilizce kökenli bir soy ismidir ve Peter isminden türemiştir.
  • Patterson: İngilizce kökenli bir soyadıdır ve Peter soyundan olan, Peter oğlu anlamlarına gelmektedir.
  • Peterson: İngilizce kökenli bir soy isim olan Peterson, Peter isminden türemiştir. Peter soyundan olan, Peter oğlu gibi anlamlara sahiptir.Bu soy isme sahip insanlar düzenli ve yaşamlarını sağlam bir düzen ve hizmet temeli üzerine inşa etmeye eğilimlidirler. Gerçeğe, adalete ve disipline değer verirler ve yapmayanlarla çabuk sinirlenebilirler. Pratik doğaları onları para yönetimi ve tasarrufunda ve maddi dünyada bir şeyler inşa etmede iyi yapar. Düzen ve pratikliğe odaklandıkları için, bazen aşırı temkinli ve muhafazakar görünebilirler.
  • Phillips or Philips: İngilizce kökenli bir soy isim olan Philips, Philip soyundan olan, Philip oğlu gibi anlamlar taşımaktadır. Philip de yine İngilizcede bir isimdir. Philip isminin anlamı ise, atları seven insan, savaşmayı seven insan şeklindedir. İncil’de de geçmektedir. İncil dışında, Fransızca ve Yunanca dillerinde de görülebilmektedir.Bu soy isme sahip insanlar analiz etme, anlama ve öğrenme konusunda mükemmeldir. Falcı, filozof, akademisyen veya öğretmen olma eğilimindedirler. Zihinde çok fazla yaşadıkları için sessiz ve iç gözlü olma eğilimindedirler ve genellikle içe dönüktürler. Sorunlarla baş ederken, daha büyük resmi görebilirler. İnsanları ve dünya olaylarını tek başına düşünmeleri ve analizleri onları uzak ve hatta bazen melankolik gösterebilir.
  • Porter: Porter soyadı, Fransızca, Latince ve İngilizce dillerinde kullanılmaktadır ve anlamı nöbetçidir.Bu soy isme sahip insanlar idealist, oldukça yaratıcı, sezgisel ve manevi olma eğilimindedir. Manevi gerçeği ararlar ve genellikle bulurlar. Vizyon sahibi olma eğilimindedirler ve başkalarına ilham verebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, hayalperest olabilir veya gücü kötüye kullanabilirler.
  • Powell: Powell, Keltik dilinden gelme bir soy ismidir ve Howell oğlu, Howell soyundan gelme anlamları taşımaktadır. Keltik dili haricinde Galce dilinde de kullanılabilmektedir.Bu soy isme sahip insanlar idealist, oldukça yaratıcı, sezgisel ve manevi olma eğilimindedir. Manevi gerçeği ararlar ve genellikle bulurlar. Vizyon sahibi olma eğilimindedirler ve başkalarına ilham verebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, hayalperest olabilir veya gücü kötüye kullanabilirler.
  • Reid or Reed: İngilizce kökenli soy isimlerinden biridir ve Reed ya da Reid, red headed tamlamasından türetilmiştir. Kızıl başlı anlamına gelmektedir. İngilizce dışında İskoçça dilinde de kullanılmaktadır.Bu soy isme sahip insanlar değişim, macera ve heyecandan mutluluk duyarlar. Dinamik, vizyon sahibi ve çok yönlüdürler, özgürlüğü yapıcı bir şekilde kullanabilirler. Kurallar ve kısıtlamalarla kendilerini kısıtlayanlarla adeta savaşırlar. Optimist, enerjik, zeki olma ve kolayca arkadaş edinme eğilimindedirler. Değişken, huzursuz, düzensiz ve asi olabilirler.
  • Richards: Richard isminden türemiş olan Richards soy ismi; Richard’lar anlamına gelmektedir. Richard soyundan olan şeklinde de yorumlanabilmektedir.Kelime anlamı “güçlü hükümdar” olan Richard ismi, İngilizce, Fransızca ve Almanca kullanılabilmektedir.Bu isme sahip insanlar analiz etme, anlama ve öğrenme konusunda mükemmeldir. Falcı, filozof, akademisyen veya öğretmen olma eğilimindedirler. Zihinde çok fazla yaşadıkları için sessiz ve iç gözlü olma eğilimindedirler ve genellikle içe dönüktürler. Sorunlarla baş ederken, daha büyük resmi görebilirler. İnsanları ve dünya olaylarını tek başına düşünmeleri ve analizleri onları uzak ve hatta bazen melankolik gösterebilir.
  • Richardson: Richards soy ismi gibi, Richardson da Richard soyundan gelen, Richard oğlu gibi anlamlar taşımaktadır.Kelime anlamı “güçlü hükümdar” olan Richard ismi, İngilizce, Fransızca ve Almanca kullanılabilmektedir.Bu isme sahip insanlar analiz etme, anlama ve öğrenme konusunda mükemmeldir. Falcı, filozof, akademisyen veya öğretmen olma eğilimindedirler. Zihinde çok fazla yaşadıkları için sessiz ve iç gözlü olma eğilimindedirler ve genellikle içe dönüktürler. Sorunlarla baş ederken, daha büyük resmi görebilirler. İnsanları ve dünya olaylarını tek başına düşünmeleri ve analizleri onları uzak ve hatta bazen melankolik gösterebilir.
  • Roberts: Robert isminden türemiş olan Roberts soy ismi, İngilizce kökenlidir ve Robert’ın soyundan olan, Robert oğlu gibi anlamlara sahiptir.Anlam olarak Robert; ünlü, parlayan, ışıltılı anlamlarına geliyor. Orta Çağ dönemlerinden beri en popüler İngilizce isimlerden de biri aynı zamanda.Bu isme sahip insanlar, başkalarına daha yüksek bir sebeple ilham vermek ve ruhsal konularda kendi güçlü görüşlerini paylaşmak için derin bir içsel arzuya sahiptir.
  • Robinson: İngilizce kökenli bir kelime olan Robinson, Robin isminden türemiştir ve Robin soyundan olan, Robin oğlu anlamlarına gelmektedir.Robin ise, Robert’ın oğlu, ünlü, ışıltılı, parlayan gibi anlamlara gelmektedir.İngilizce dışında Almanca ve Germen dillerinde de kullanılmaktadır.Bu soy isme sahip insanlar düzenli ve yaşamlarını sağlam bir düzen ve hizmet temeli üzerine inşa etmeye eğilimlidirler. Gerçeğe, adalete ve disipline değer verirler ve yapmayanlarla çabuk sinirlenebilirler. Pratik doğaları onları para yönetimi ve tasarrufunda ve maddi dünyada bir şeyler inşa etmede iyi yapar. Düzen ve pratikliğe odaklandıkları için, bazen aşırı temkinli ve muhafazakar görünebilirler.
  • Rogers: Rogers, Roger isminden türemiş bir soy ismidir ve Roger soyundan, Roger oğlu anlamlarına gelmektedir.Roger ise, ünlü mızrak, iyi mızrak atan kişi anlamlarına gelmektedir. Bir benzeri İspanyolca dilinde bulunmaktadır; Rogelio.Ayrıca Almanca ve Germen dillerinde de Rogers şeklinde karşılaşılabilmektedir.Bu soyada sahip insanlar tutkulu, merhametli, sezgisel, romantik ve manyetik kişiliklere sahip olma eğilimindedir. Genellikle insani, geniş görüşlü ve cömerttirler ve insanlığa hizmet edebilecekleri meslekleri takip etme eğilimindedirler. Çok sevecendirler ve karşısındaki insanlara karşı vericidirler. Romantiktirler ve kolayca aşık olurlar, ancak kolayca zarar görebilirler ve bazen çabuk sinirlenirler.
  • Russell: Russell soy ismi; tilki, kızıl, kırmızı saçlı gibi anlamlar taşımaktadır. İngilizce kökenlidir ve Anglo Saxon dönemde İngilizce anlamı tilkidir. Günümüz İngilizcesinde kırmızı saçlı anlamı taşımaktadır. Fransızcada kızıl ve Latincede kırmızı saçlı olarak kullanılmaktadır.Bu soy isme sahip insanlar analiz etme, anlama ve öğrenme konusunda mükemmeldir. Falcı, filozof, akademisyen veya öğretmen olma eğilimindedirler. Zihinde çok fazla yaşadıkları için sessiz ve iç gözlü olma eğilimindedirler ve genellikle içe dönüktürler. Sorunlarla baş ederken, daha büyük resmi görebilirler. İnsanları ve dünya olaylarını tek başına düşünmeleri ve analizleri onları uzak ve hatta bazen melankolik gösterebilir.
  • Sanders: Sanders İngilizce anlamı olarak insanların koruyucusu demektir. Ayrıca Yunancada da Büyük İskender (Alexander the Great)’e ithaf olarak Alexander isminin türemiş halidir ve Alexander’ın soyundan gelen anlamında kullanılmaktadır.Bu soy isme sahip insanlar yetkin ve pratiktir. Genellikle büyük güç ve servet kazanırlar. Ticari ve ticari işlerde başarılı olma eğilimindedirler ve büyük maddi hayalleri vardır. Bu hayalleri gerçekleştirmek için de çok çalışırlar. Genellikle iş ve başarıya çok güçlü odaklandıkları için özel hayatlarını ve ilişkilerini ihmal edebilirler.
  • Scott: İngilizce kökenli bir soyadı olup, Kuzey İskoçyalı, İskoçyalı, Galli gibi anlamlara gelmektedir. İskoççada ise gezgin anlamına gelmektedir.Bu soy isme sahip insanlar değişim, macera ve heyecandan mutluluk duyarlar. Dinamik, vizyon sahibi ve çok yönlüdürler, özgürlüğü yapıcı bir şekilde kullanabilirler. Kurallar ve kısıtlamalarla kendilerini kısıtlayanlarla adeta savaşırlar. Optimist, enerjik, zeki olma ve kolayca arkadaş edinme eğilimindedirler. Değişken, huzursuz, düzensiz ve asi olabilirler.
  • Shaw: İngilizce kökenli bir soy ismidir ve koruluk anlamına gelmektedir. Koruluk dışında “gölgeli korudan olan soy ya da aile” anlamında kullanılmaktadır.İngilizcenin yanında, İrlandaca ve İskoçça dillerinde de kullanılmaktadır.Bu soy isme sahip insanların liderlik yeteneklerini kullanma ve kişisel bağımsızlığa sahip olma gibi derin bir istekleri vardır. Büyük ve önemli konulara odaklanmayı tercih ederler ve ayrıntıları sevmezler.
  • Simpson: Simon isminden türemiş bir soy ismi olan Simpson, Simon oğlu, Simon soyundan gelen gibi anlamlarda kullanılmaktadır.Bu soy isme sahip insanlar, istikrarlı, sevgi dolu bir aile veya topluluk için derin bir iç arzuya ve başkalarıyla çalışma ve takdir edilmeye ihtiyaç duyarlar.
  • Smith: Oldukça sık karşılaşılan bir soy ismidir Smith. İngilizce kökenlidir. Tüccar anlamına gelmektedir.Bu soy isme sahip insanlar, insanlığa hizmet etmek ve para, bilgi ve deneyim ya da yaratıcı ve sanatsal yetenekleri paylaşarak başkalarına vermek için derin bir iç arzuya sahiptir.
  • Smyth: İngilizce kökenli bir soy isimdir ve Smith gibi tüccar anlamına gelmektedir.Bu soy isme sahip insanlar, hayatlarına dokundukları herkes için kuvvetli bir güç olma eğilimindedir. Genellikle, büyük çabaları büyük bir başarı ile üstlenen yetenekli, karizmatik liderlerdir. Gerçeğe, adalete ve disipline değer verirler ve yapmayanlarla çabuk sinirlenebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, tüm bu yetenek ve becerileri teoride kalabilir.
  • Snyder:
  • Stevens or Stephens: Steven ya da Stephens İngilizce kökenli bir soy ismi olup, kraliyet tacı, tacı olan kimse, muzaffer anlamlarında kullanılmaktadır.İngilizce yanında, İncil’de de yer almaktadır. Dillere baktığımızda Yunanca dilinde de soy ismi olarak kullanıldığını görmekteyiz.Bu soy isme sahip insanların liderlik yeteneklerini kullanma ve kişisel bağımsızlığa sahip olma gibi derin bir istekleri vardır. Büyük ve önemli konulara odaklanmayı tercih ederler ve ayrıntılardan hiç hoşlanmazlar.
  • Stewart: Eski İngilizce dönemlerinden olan Anglo Saxon döneminde Steward olarak da kullanılan Stewart soy ismi, muhafız, kralın bir bölgedeki temsilcisi ya da mübaşir anlamlarına gelmektedir. İskoççada da muhafız anlamında kullanıldığı bilinmektedir.Bu soy isme sahip insanlar analiz etme, anlama ve öğrenme konusunda mükemmeldir. Falcı, filozof, akademisyen veya öğretmen olma eğilimindedirler. Zihinde çok fazla yaşadıkları için sessiz ve iç gözlü olma eğilimindedirler ve genellikle içe dönüktürler. Sorunlarla baş ederken, daha büyük resmi görebilirler. İnsanları ve dünya olaylarını tek başına düşünmeleri ve analizleri onları uzak ve hatta bazen melankolik gösterebilir.
  • Summers: Summers soy ismi, Summer isminden türemiştir ve “yazın doğmuş olanların soyundan” anlamına gelmektedir.İngilizce kökenlidir.Bu isme sahip insanlar hem yetkin hem pratiktir ve genellikle büyük güç ve servet kazanırlar. Ticari ve ticari işlerde başarılı olma eğilimindedirler ve büyük maddi hayalleri olabilir. Genellikle iş ve başarıya çok güçlü odaklandıkları için özel hayatlarını ve ilişkilerini ihmal edebilirler.
  • Taylor: İngilizce “terzi” anlamına gelen “tailor” kelimesinden türemiştir ve soy ismi olarak da Terzioğlu, terzilerin soyundan gelen” gibi anlamları vardır.İngilizce kökenlidir.Bu soy isme sahip insanlar, güçlü kişilikleri olan kişilerdir. Etkinlikler başlatma, bir ekipte yönergeleri izleyen kişi olmak yerine lider olma eğilimindedir. Belirli hedeflere odaklanma, yaratıcı yeni fikirlerin zenginliğini deneyimleme ve bu fikirleri verimlilik ve kararlılıkla uygulama yeteneğine sahiptirler. Cesur ve bazen agresif olma eğilimindedirler. Eşsiz, yaratıcı bireyler olarak, otoriteye karşı çıkma eğilimindedirler ve bazen inatçı, gururlu ve sabırsızdırlar.
  • Thomas: İsim olarak da kullanılabilen Thomas soy ismi, ismiyle aynı anlamları taşımaktadır.Kökeni doğuya, eski Suriye ya da Arami diline aittir. Kelime anlamı “ikiz, çift” şeklindedir.Bu isme sahip insanlar, hayatlarına dokundukları herkes için kuvvetli bir güç olma eğilimindedirler. Genellikle, büyük çabaları büyük bir başarı ile tamamlanan yetenekli, karizmatik liderlerdir. Gerçeğe, adalete ve disipline değer verirler ve yapmayanlarla çabuk sinirlenebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, bu yetenek ve başarıları sadece teoride kalır.
  • Thompson: Thomas isminden türemiştir ve aynı anlama sahiptir. Thomas oğlu, Thomas soyundan gelen anlamlarını taşımaktadır.Thomas ismi ise kökeni doğuya, eski Suriye ya da Arami diline aittir. Kelime anlamı “ikiz, çift” şeklindedir.Bu soy isme sahip insanlar, hayatlarına dokundukları herkes için kuvvetli bir güç olma eğilimindedirler. Genellikle, büyük çabaları büyük bir başarı ile tamamlanan yetenekli, karizmatik liderlerdir. Gerçeğe, adalete ve disipline değer verirler ve yapmayanlarla çabuk sinirlenebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, bu yetenek ve başarıları sadece teoride kalır.
  • Turne:
  • Walker: İngilizce kökenli bir soy ismi olan Walker, kumaş ya da kıyafet fabrikasında çalışan kişi anlamına gelmektedir.Bu soy isme sahip insanlar analiz etme, anlama ve öğrenme konusunda mükemmeldir. Falcı, filozof, akademisyen veya öğretmen olma eğilimindedirler. Zihinde çok fazla yaşadıkları için sessiz ve iç gözlü olma eğilimindedirler ve genellikle içe dönüktürler. Sorunlarla baş ederken, daha büyük resmi görebilirler. İnsanları ve dünya olaylarını tek başına düşünmeleri ve analizleri onları uzak ve hatta bazen melankolik gösterebilir.
  • Wallace: Kökeni Anglo Saxon dönemine dayanan Wallace soy ismi, bu dönemde yabancı anlamına gelmekteydi. Günümüzde ise hemen hemen her dilde Galli anlamında kullanılmaktadır. Almanca, İskoçça ve Galce dillerinde yer almaktadır.Bu soy isme sahip insanlar kendilerini ifade etme konusunda yaratıcı ve mükemmel olma eğilimindedir. Sanata da eğilimlidirler ve çoğu zaman hayatın tadını çıkarırlar. Genellikle ilgi odağıdırlar ve onları dikkat çeken kariyerlerin tadını çıkarırlar. Birçok farklı etkinliğe katılma eğilimindedirler ve bazen hem enerjileriyle hem de paralarıyla savurgandırlar.
  • Ward: İngilizce kökenli bir soy ismi olan Ward, yine İngilizce bir kelime olan “guard” kelimesinden türemiştir ve korumak, gardiyan, gözcü anlamına gelmektedir.İngilizce haricinde İrlandaca ve Galce dillerinde de kullanılmaktadır.Bu soy isme sahip insanlar, güçlü kişilikleri olan kişilerdir. Etkinlikler başlatma, bir ekipte yönergeleri izleyen kişi olmak yerine lider olma eğilimindedir. Belirli hedeflere odaklanma, yaratıcı yeni fikirlerin zenginliğini deneyimleme ve bu fikirleri verimlilik ve kararlılıkla uygulama yeteneğine sahiptirler. Cesur ve bazen agresif olma eğilimindedirler. Eşsiz, yaratıcı bireyler olarak, otoriteye karşı çıkma eğilimindedirler ve bazen inatçı, gururlu ve sabırsızdırlar.
  • Warren: İngilizce kökenli olan Warren soy ismi, av alanı koruyucusu anlamına gelmektedir. Bunun dışında, koruyucu, sadık anlamları da vardır. Almanca ve Galce dillerinde de kullanılmaktadır.Bu soy isme sahip insanlar analiz etme, anlama ve öğrenme konusunda mükemmeldir. Falcı, filozof, akademisyen veya öğretmen olma eğilimindedirler. Zihinde çok fazla yaşadıkları için sessiz ve iç gözlü olma eğilimindedirler ve genellikle içe dönüktürler. Sorunlarla baş ederken, daha büyük resmi görebilirler. İnsanları ve dünya olaylarını tek başına düşünmeleri ve analizleri onları uzak ve hatta bazen melankolik gösterebilir.
  • Wilson: Willson soy ismi, Will oğlu, Will soyundan gelen anlamlarında kullanılmaktadır. Will isminden türemiş olan Wilson soy ismi, İngilizce kökenli olup Galce’de de geçmektedir.Bu soy isme sahip insanlar idealist, oldukça yaratıcı olmayan, sezgisel ve manevi olma eğilimindedir. Manevi gerçeği ararlar ve genellikle bulurlar. Vizyon sahibi olma eğilimindedirler ve başkalarına ilham verebilirler. Potansiyellerini geliştiremezlerse, hayalperest olabilir veya gücü kötüye kullanabilirler.
  • Williams: Williams soyadı, William isminden türemiştir ve William soyundan olan, William oğlu gibi anlamlar taşımaktadır.William ismi ise, kelime anlamı olarak; kararlı, kuvvetli, güçlü, koruyucudur. Özellikle İngiliz tarihine göz attığımız zaman Fatih William’ın (Normandiya Dükü) başarısından sonra aileler çok uzun süre çocuklarına William ismini verme eğilimindeydiler.Bu isme sahip insanlar analiz etme, anlama ve öğrenme konusunda mükemmeldir. Falcı, filozof, akademisyen veya öğretmen olma eğilimindedirler. Zihinde çok fazla yaşadıkları için sessiz ve iç gözlü olma eğilimindedirler ve genellikle içe dönüktürler. Sorunlarla baş ederken, daha büyük resmi görebilirler. İnsanları ve dünya olaylarını tek başına düşünmeleri ve analizleri onları uzak ve hatta bazen melankolik gösterebilir.
  • Wood: İngilizce anlamı ağaç, odundur ve İngilizce kökenli bir soy ismidir.
  • Wright: Anglo Saxon dönemine ait bir soy isim olan Wright, zanaatkar, esnaf ya da tüccar anlamına gelmektedir.Bu soy isme sahip insanlar düzenli ve yaşamlarını sağlam bir düzen ve hizmet temeli üzerine inşa etmeye eğilimlidirler. Gerçeğe, adalete ve disipline değer verirler ve yapmayanlarla çabuk sinirlenebilirler. Pratik doğaları onları para yönetimi ve tasarrufunda ve maddi dünyada bir şeyler inşa etmede iyi yapar. Düzen ve pratikliğe odaklandıkları için, bazen aşırı temkinli ve muhafazakar görünebilirler.
  • Young: İngilizce kökenli bir soyadı olan Young, İngilizcede “genç” anlamına gelmektedir.

Basit İngilizce öğrenme teknikleri Konusarakogren.com’da.

ÖZET:

Popüler İngilizce erkek isimleri nelerdir?

En çok kullanılanlar James, John, Robert, Michael, William, David, Richard, Charles, Joseph, Thomas’dır.

Popüler İngilizce kız isimleri nelerdir?

En popülerleri Mary, Patricia, Linda, Barbara, Elizabeth, Jennifer, Maria, Susan, Margaret, Dorothy’dir.

Popüler yabancı erkek isimleri nelerdir?

En çok kullanılan Christopher, Daniel, Paul, Mark, Donald, George, Kenneth, Steven, Edward, Brian’dır.

Popüler yabancı kız isimleri nelerdir?

En çok kullanılanlar Lisa, Nancy, Karen, Betty, Helen, Sandra, Donna, Carol, Ruth, Sharon’dır.

 

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

One thought on “İngilizce İsimler: En Güzel Yabancı Erkek ve Kız İsimleri ve Anlamları [2021]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı