İngilizce Kelime Geliştirici Wordly Seni Bekliyor!


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce kelime öğrenmeyi düşünenler için Wordly çıktı!

İngilizce öğrenmek, milyonlarca kişinin istediği bir şey, bir donanım ve bir kültür. Peki İngilizce öğreniminde en önemli aşamalardan birisi olan kelime öğrenme konusunda nasıl ilerliyoruz? Güncel görsel ve metinsel içerikleri takip ederek kelime öğrenilebilir, ancak limitli bir şekilde! Eğer gerçekten, İngilizce bilginize artı sağlayacak düzeyde kelime bilgisi ihtiyacınız varsa size güzel bir önerimiz var!

playstore-2

appstore-2

Klasik İngilizce kelime öğretme yollarını unutun!

Bugüne kadar İngilizce kelime ezberleme konusunda birçok sistem görmüş olmalısınız. Ancak ortak özellikleri nedir diye sorsak? Muhtemelen, ezbere dayalı bir kelime bilgisi dayatıyor olmalarıdır. İngilizce kelime öğreniminde artık bu klasik, ‘ezbere dayalı’ sistemler çalışmıyor! Bu şekilde kelime haznesini çok genişleten, seviyesini ileriye taşıyan kaç kişi var?

İngilizce kelimeleri ezberleten değil ‘öğreten’ program

İngilizce kelime eğitiminde en önemli faktör, ezberleme değil, tekrar etmedir. Gün içinde İngilizce konuşma şansımız yok bunun için bolca tekrar etmeliyiz. Bunu düşünen uzman İngilizce eğitmenleri, harika bir mobil uygulama düşündü! iOS ve Android platformlarında indirebileceğiniz Wordly isimli uygulama ile kelime ezberlemek artık çok kolay.

Wordly ile İngilizce kelime haznenizi nasıl geliştirebilirsiniz?

Tek yapmanız gereken, ilk olarak uygulamayı indirmek. Ardından İngilizce seviyenizin seçimini yapın. Burada rahat olabilirsiniz, her seviye için seçenekler yer alıyor.

Wordly, sizi İngilizce kelime yoğunluğuna boğmuyor. Yalnızca her gün bir kelime öneriyor! Bu kelime, günün farklı aralıklarında size hatırlatılacak. İşin güzel yanı sadece Türkçe karşılığı ile değil, cümle içinde örneklerle, farklı kullanımlarla bu kelimeye aşina olmanız sağlanacak.

Bu sayede İngilizce kelime hazneniz günden güne gelişecek, daha iyi bir İngilizce seviyesine kavuşacaksınız. Kelime konusunda kendini geliştirmek isteyen herkes, iOS ve Android platformlarında ücretsiz olarak sunulan bu uygulamaları indirebilir ve kelime öğrenmeye, İngilizcesini geliştirmeye başlayabilir.

Ücretsiz olarak kelime ezberleme programını hemen kurun.

Android kullanıyorsanız buraya tıklayın.

iPhone kullanıyorsanız buraya tıklayın.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı