Ücretsiz İngilizce Kelime Hatırlatıcı Uygulaması


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce kelime bilgisi, İngilizce öğrenmek isteyenlerin hakim olması gereken en önemli konular arasında yer alıyor. İngilizce kelime bilginizi yükseltemediğiniz taktirde, çok iyi bir gramer bilgisine de sahip olsanız dili gerçek anlamda etkili kullanamazsınız.

İngilizce kelime bilgisi için, birçok yöntem günümüzde kullanılıyor, geçmişte de birçok yöntem duyduk, denedik.. Peki kelime hatırlama, kelime öğrenme, kelime ezberleme gibi konuları ele alırsak, en iyi yöntem hangisi idi?

İngilizce kelime kartları İngilizce öğretebilir mi?

İngilizce kelimelerin Türkçe ve İngilizce karşılıklarının yer aldığı, kartları karıştırma ve onları rastgele seçerek anlamlarını öğrenmeye, ezberlemeye dayalı bir yöntemdir kelime kartları. Kelime kartları ile birçok kişi kelime haznesini geliştirmeye çalışmıştır. Ancak çok az kişi İngilizce kelime kartları ile kusursuz bir İngilizce seviyesine ulaşmıştır! Günümüzde İngilizce kelime kartları pek kullanılan bir yöntem olmadığı gibi, çok verimli sonuçlara yol açtığı da söylenemez…

İngilizce kelime hatırlatmak için diğer seçenekler

Kelime hatırlatıcılar konusunda artık en popüler yöntem, mobil uygulamalar. Mobil uygulamalar, anlık bildirim gönderme özellikleri ile kolay bir şekilde size günün belli anlarında bildirim gönderiyorlar. Peki en iyi İngilizce kelime hatırlatıcı, hangi uygulamadır?

Android ve iOS uygulama mağazasındaki en iyi kelime öğrenme uygulaması

Son dönemin en sevilen İngilizce kelime öğrenme, İngilizce kelime hatırlatıcı uygulaması, kullanıcıların büyük bir beğeni ile kullandığı Wordly!

Wordly uygulaması ile İngilizce kelime bilgisi geliştirmek çok kolay!

Her seviye için, İngilizce öğrenmek isteyen herkes için en iyi seçenekleri sunan Wordly, günün belli aralıklarında İngilizce kelimelerin karşılıklarını size bildirim olarak gönderiyor. Wordly sayesinde, ister başlangıç, ister orta, isterseniz de üst seviye bir İngilizceye sahip olursanız olun, hızlı şekilde kelime bilginizi geliştirebilirsiniz.

Ezberleten değil öğreten uygulama

wordly-banner

Wordly’nin en önemli özelliği, kelime ezberleme gibi artık geçersiz olan bir yöntem üzerinden gitmemesi, size gerçekten günün belli aralıklarında bildirim gönderme yolu ile, yavaşça kelimenin anlamını, örnek cümle kullanımını vererek o kelimenin hayatınızda yer edinmesini sağlaması…

Kelime öğreten uygulama Wordly nasıl indirilir?

App Store ve Google Play Store mağazalarından ‘wordly’ yazıp aratarak uygulamayı bulabilirsiniz. Doğrudan indirmek için ise aşağıdaki bağlantıya tıklayın!

www.getwordly.com

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı