İngilizce Kelime Kartı İle İngilizce Çalışmak


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

 

Son günlerin en popüler kelime ezberleme yöntemlerinden olan İngilizce kelime kartı ile kelime ezberleme yöntemi, kalıcı kelime öğrenmeyi sağlayan oldukça etkili bir yöntemdir.

Üstelik eğlenceli resimlerle öğrenmeyi çok daha keyifli hale getirmekte, görsellik te kullanıldığından akılda kalıcılık daha kolay sağlamaktadır. Kartlarla kelime öğrenmeye başlanan ilk zamanlar küçük kağıtların bir yüzüne kelimenin İngilizce, diğer yüzüne Türkçesi yazılarak kelime ezberlemeye çalışılırken, günümüzde bu uygulama çok daha geliştirilmiş ve daha etkin hale getirilmiştir. Akıllı cihazlara indirilen sanal kartlar yanında bu İngilizce kelime kartı setlerini satın alabilir, istediğiniz zaman ve mekanda kelime öğrenmeye devam edebilirsiniz. İngilizce kelime kartları ile kelime ezberlemenin birçok avantajı bulunmaktadır.

Etkili öğrenme

Her insanın öğrenme becerisi ve kapasitesi farklıdır. İngilizce kelime karı ile kelime ezberlemeyi herkes çok sevmiş ve yeterli verimi aldığını dile getirmiştir. En etkili kelime ezberleme yöntemlerinden olup kısa sürece yüzlerce kelime ezberlemeyi sağlamaktadır.

Görsel objeler

Kartlarda yer alan resimlerle adeta görüntü bir film şeridi gibi kullanıcının gözünün önünden geçmekte ve hafızada kalıcılığında daha etkili olmaktadır. Sadece okuma ve yazma değil görme yetisinden de faydalanılan kelime kartları ile bir kez görülen kelimeler bir daha unutulmamaktadır.

Kategorilerle öğrenme

İngilizce kelime kartlarında kategorilerine göre kelimeleri ezberleyebilir, bu şekilde hızlı öğrenmeyi sağlayabilirsiniz. Meslekler, sayılar, renkler veya eşyalardan oluşan İngilizce kelime kartı setleri ile kelime ezberleme işi çok daha kısa süreli olmaktadır.

7/24 ezber

Kelime ezberlemeye veya İngilizce çalışmaya gün içinde vakit ayıramadığını düşünenler için her zaman yanında bulundurduğu İngilizce kelime kartları ile öğrenmeye devam etmek mümkündür. Yemek yerken, otururken, durakta otobüs beklerken veya yatakta uzanırken kelime ezberlemeye devam edebilir, her geçen gün kelime hazinenizi genişletebilirsiniz.

Ezber testi

Kelime kartları ile istenilen zamanda kendi kendinizi test edebilir, öğrendiğiniz kelimelerin üstünden geçerek eksiklerinizi tespit edebilirsiniz. Henüz yeterince iyi hatırlayamadığınız kelimeleri bir kenara koyarak sık-sık tekrarlayabilir ve kalıcı öğrenmeyi sağlayabilirsiniz. Cep telefonlarına indirilen uygulamalarla çok daha rahat kelime ezberleyebilir, skorunuzun hangi seviyede olduğunu takip edebilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı