İngilizce Kelime Kartları İle İngilizceyi Geliştirmek


İngilizce be like Kullanımı Nasıldır?
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Bir yüzünde İngilizce kelime diğer yüzünde Türkçesi bulunan İngilizce kelime kartları, kelime ezberleme yöntemi olarak sıkça kullanılan bir ezber tekniğidir. Teknolojinin ilerlediği günümüz internet çağında akıllı telefonlara İngilizce kelime kartları uygulamaları indirilebilmekte, günün her saatinde kelime ezberlemek mümkün olmaktadır. Üstelik bu kartlar resimli olup görsel olarak ta öğrenmeyi kolaylaştırmakta, hafızaya dönük bir hatırlatma şekli olarak ezberden çok kalıcı öğrenmeyi sağlamaktadır. Kelimeleri İngilizce kelime kartları ile öğrenirken online İngilizce eğitim desteğinin alınması öğrenmenin hem daha kısa sürede gerçekleşmesini sağlamakta, hem de profesyonel destekle doğru bir eğitim alınmış olmaktadır.

İngilizce Kelime Kartları İle Kelime Ezberlenebilir mi?

En basitinden küçük kâğıtların bir yüzüne kelimelerin İngilizcesini diğer yüzüne Türkçesini yazarak yanınızda taşıyabilir, elinizi attığınızda hangi yüzü geliyorsa diğer dildeki anlamını hatırlamaya çalışarak kelimeleri ezberleyebilirsiniz. Bu yöntem eskiden beri kullanılan ve kelime ezberlemede etkili olan bir yöntemdir. Ancak konuşarak öğrenme ile karşılaştırırsak, kelime kartları eski ve çok geçerli olmayan bir yöntem.

Kategorilere Ayırarak Öğrenmeyi Hızlandırabilirsiniz

Mesela sayıları, ayları veya nesneleri gruplar halinde ayrı-ayrı ezberleyebilir, birbirine karıştırmadan grup-grup ezber işini halledebilirsiniz. Renkleri, hayvanları, eşyaları ve daha birçok kategoride kelimeleri önce ayrı sonra da karıştırarak daha kolay öğrenme sağlayabilirsiniz.

Günün Her Saatinde Ezber Yapın

Kelime kartlarını yanında taşıma ve fırsat buldukça kartlardan birini çekerek kelimenin anlamını hatırlamak günün her saatinde yapılabilen bir işlemdir. Böylece durakta, otobüste, yolculuk esnasında veya sıkıldığınızda kelime ezberlemeye devam edecek, her anınızı en güzel şekilde değerlendireceksiniz.

Kelime Kartı Uygulamaları İle Telaffuzları Doğru Öğrenin

Cep telefonlarına veya bilgisayarlara indirilen İngilizce kelime kartı uygulamaları ile kelimelerin anlamlarını öğrenirken telaffuzlarını da doğru öğrenecek, resimlerle kelimeleri öğrendiğinizden kelimeleri unutmayacaksınız.

Kelime Kartı Uygulamaları İle Kendinizi Test Edin

Bu tür uygulamalarda sınavlarla öğrencinin kendini denemesi sağlanmakta, öğrenmenin tam olarak gerçekleşip gerçekleşmediği test edilmektedir. Üstelik yanlış cevaplarınız ve doğru cevaplarınız skor hanesine eklendiğinden, kelime ezberlemede istediğiniz sonuca ulaşana kadar ezber işine devam edebilirsiniz.

Online İngilizce eğitim ile hem kelime ezberlemek hem de dilbilgisi kurallarını öğrenmek çok kolaydır. Sistematik ve hızlı bir öğrenme için online İngilizce eğitimi her zaman ilk sıralarda tercih edilir.

İngilizcede kelime kartları, kısa süreli bir ezber sağlar. İngilizceyi öğrenmek isteyenler ise, konuşarak öğreni tercih edebilir! Bilgi için, konusarakogren.com! 

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı