İngilizce Kelime Okuyucu Uygulamasını İndirin, İngilizce Öğrenin!


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce kelimelerde güçlü bir bilgi seviyenizin olması, sizin için her konuda artı demek! Kendinizi çok iyi ve rahat bir şekilde ifade edebileceğiniz gibi, konuşurken keyif alabileceğiniz, İngilizce konuşmaktan gerçekten zevk duyacağınız bir hale gelirsiniz.

Birçok insan, İngilizcenin en önemli aşamasının dil bilgisi, yani gramer olduğunu düşünüyor. Ancak kelime bilginiz, dil hazinesine olan hakimiyetinizdir. Eğer İngilizce kelime bilginiz zayıf ise, çok iyi bir gramer bilgisine de sahip olsanız, yazım ve noktalamada, İngilizcenin özel kurallarında kusursuz bir bilgi birikimiz de olsa gerçekten İngilizceye iyi hakim olduğunuzu söylemek zor olur…

Peki kelime bilgisini nasıl geliştireceğiz?

İngilizce kelime bilgisi olarak üst düzey bir yere gelmeniz için, aslında dilin güncel halini takip etmeniz yeterli olabilir. Nasıl mı olacak? İngilizce diziler, İngilizce filmler izleyerek, İngilizce kitap ve dergiler okuyarak yeni kelimeler ile tanışabilirsiniz! Dil, sürekli yenilenen bir kavram… 30 yıl öncesinin bir İngilizce sözlüğünde selfie kelimesi yoktu. Ancak selfie kelimesi, geçen yıl Oxford tarafından yılın kelimesi seçildi…Yani popüler kültür ile yakın ilişkiler kurmak bu anlamda önemli!

İngilizce öğreten sistemler

İngilizcede, İngilizce kelime okuyucu gibi bir kelime bilgisi asistanına ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, sizin için birkaç öneride bulunalım. Kelime okuyucu, esasen konuşarak İngilizce öğrenme aşamasında bir detay ancak genel olarak kelime bilgisi noktasında İngilizce kelime okuyucu sistemler de kullanılıyor.

Wordly uygulaması: İngilizce kelime okuyucu konusunda en gelişmiş sistem

wordly-banner

Artık akıllı telefonlarınız ile ilişkinizin zayıf olduğunu söylemek zor. Herkes için… Akıllı telefonlar ile bu kadar yakınken, öğrenme ve kişisel gelişim konusunda da onlardan faydalanmak önemli. İngilizce kelime okuyucu olarak da kullanılan, İngilizce kelime öğrenme noktasında en popüler mobil uygulamalardan birisi olan Wordly uygulaması, birçok kişi tarafından kullanılıyor, peki özellikleri nelerdir?

-Ücretsiz bir uygulamadır

-Kelime öğrenme ve İngilizce kelime okuyucu olarak hizmet veriyor

-Her gün size kelime öğretmektedir

-Bildirim gönderiyor

-Örnek cümle kullanımı sunuyor

-Her seviye için farklı kelimeler sunmaktadır

-Türkiye’nin en popüler kelime öğrenme uygulamasıdır

-Hem iPhone hem de Android telefonlarda vardır…

İndirmek için tıklayın: http://www.getwordly.com !

ya da uygulama mağazasında wordly diye aratın, uygulama ücretsizdir 🙂

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı