İngilizce Kelime yds Çalışma Metotları


İngilizce Konuşmak İçin Kaç Kelime Bilmeli?
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Yds sınavları İngilizce konuşma, yazma ve dinleme becerilerinden ziyade okuma ve okuduğunu anlama yeteneği üzerine hazırlanan bir yabancı dil sınavı olup, kelime bilgisinin sonucunu etkilediği bir sınavdır. İngilizce kelime yds sınavlarının gidişatını belirleyen ve kelimenin anlamının bilinmediği durumlarda başarıyı etkileyen bir durum olup, yds sınavlarına hazırlanırken bol-bol kelime ezberlenmesi gerekmektedir. İngilizce kelime ezberleme tekniklerinden kendinize en uygun olanı seçmeli ve mümkün olduğunca İngilizce kelime yds sınavlarına çok kelime ezberleyerek hazırlanmalısınız. Kelime ezberleme ve yds sınavlarına hazırlanma metotlarından en etkili olanlarını sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Test Metodu

Yds sınavlarına hazırlanmada en çok tercih edilen yöntemdir. Gerek online İngilizce eğitimleri ile gerekse internette indirilen testlerle kelime ezberlemek oldukça pratiktir. Online eğitimlerde İngilizce kelimelerin telaffuzlarını da öğrenebilir, kelimenin Türkçe anlamının yanında cümle içinde kullanımını da en kolay yöntemlerle hafızanıza kaydedebilirsiniz. Testlerle dilbilgisi kurallarını da öğrenebilir, hangi kelime hangi durumda nasıl kullanılıyor görebilirsiniz.

Online yds Eğitim Metodu

Yds sınavlarına en hızlı ve en iyi hazırlayan bir yöntem olup, belli bir plan program çerçevesinde öğrenciler yds ye hazırlanmaktadır. Kelime ezberleme, anlamlarını öğrenme, kullanım yeri, testler, oyunlarla kelime ezberleme ve daha birçok yöntemle hızlı ve pratik kelime ezberlenmektedir. İşinin ehli eğitmenlerle yds ye hazırlanmak gözünüzde büyüttüğünüz bir sorun olmaktan çıkmaktadır. En etkili öğrenme tekniklerini uygulayarak kısa sürede çok daha fazla kelime ezberleyebilir, yds sınavına en iyi şekilde hazırlanarak hedefinize ulaşabilirsiniz.

Yds pdf ler

ingilizce-tenseler

Daha önceki yıllarda çıkmış olan yds sorularını pdf olarak indirebilir, işe onları çözerek başlayabilirsiniz. İngilizce kelime yds sınavlarına eğitim dokümanları indirerek ve konu anlatımları pdf lerine çalışarak kelimeleri öğrenebilir, yüzlerce örnekle en doğru şekilde kullanılışını görebilirsiniz. Yds pdf lerde gerek kelime bilgisi, gerek gramer ve paragraf çalışması olsun, tüm yds notlarını bir arada bularak kendinize bir çalışma programı yapabilirsiniz.

Gramer ve Paragraf Çalışma Metodu

Kelime ezberlerken gramer çalışmak ve paragraf içinde kullanımını öğrenmek yds sınavı için çok önemlidir. Böylece gramer ve paragraf sorularında zorlanmayacak, kelimenin anlamını bildikten sonra cevabı çok rahat bulacaksınız. Gramer ve paragraf çalışırken online İngilizce eğitim almak ve profesyonel bir eğitim yöntemi ile yds sınavlarına hazırlanmak her zaman yds sınavlarında çok daha iyi sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Planlı ve sistemli çalışarak İngiliz öğretmenler eşliğinde kısa sürede çok daha fazla kelime ezberleyecek, kelimeleri paragraf içinde kullanarak hatalı kullanımlarda hemen geri bildirim alacaksınız.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı