İngilizce Kısa Anılar: Örnek ve Türkçeleri


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce bir şeyler okumak yeni kelimeler öğrenme ve cümle içinde kullanımlarını görme bakımından çok faydalıdır. Özellikle kısa yazıları okumak hem keyifli hem de pratiktir. İngilizce kısa anılar okuyarak eğitiminize destek verebilir, eğlenerek öğrenmeye devam edebilirsiniz. İster arkadaşlarınızın anıları olsun, ister internet ortamında bulduğunuz İngilizce kısa anılar olsun, okumaktan keyif alacak ve sonunu merakla bekleyeceksiniz. Hatta siz de anılarınızı İngilizce kısa anılar şeklinde yazabilir, yazma becerinizi ve bildiğiniz kelimeleri cümle içinde kullanma yeteneğinizi geliştirebilirsiniz. Biz de sizlere İngilizce kısa bir tatil anı örneği sunmak istiyoruz.

Örnek 1

One day,we went to the holiday with my friends. Jane, Jack, George and me they are my best friend from the school. When went to holiday george was birthday and we prepared suprise birthy party in there. There was a hotel from sea side that stayed. Jane and me stayed the same room. We swam in the pool and we went to the night club and we celebrated george’s birthday . This day, we drank a lot of and Jack suddenly get lost. We didnt find him.
Than while we looked to sea he rested on the sea bed. We were happy because we found him. After that we leaved from the hotel and we went to another place.We were very glad from everythıng. Holiday was very good for us.

Bir gün arkadaşlarımla birlikte tatile gittik. Jack, George ve ben okuldan en iyi arkadaşlardık. Tatile gittiğimizde George’un doğum günüydü ve ona sürpriz bir doğum günü partisi hazırladık. Deniz kenarında bir otelde kaldık. Jane ve ben aynı odada kaldık. Havuzda yüzdük, gece kulübüne gittik ve George’un doğum gününü kutladık. Çok içtik ve Jack’i kaybettik. Onu bulamadık. Sonra onu deniz yatağında dinlenirken gördük. Çok mutluyduk çünkü onu bulmuştuk. Sonra otelden ayrıldık ve başka bir yere gittik. Her şeyden çok memnun kaldık. Tatil bizim için çok güzeldi.

İngilizce kısa anılar okuyarak kendinizi geliştirmek istiyorsanız belli başlı yazarların anı kitaplarını da okuyabilirsiniz:) Üstelik bu sayede kelime dağarcığınız da ciddi anlamda gelişecektir.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı